buna dur demeliyiz

onu bende duymuştum doğru değildir inşallah.
abi bende öyle umuyodum ama bununla ilgili iğrenç birkaç video izledim aynen şoktayım link bulamadım yoksa koyacaktım buraya..
ama birkaç link vermiştim nereye girilerse rus organ mafyasıyla ilgili adamlar bu işin fabrikasını bile kurmuşlar dünyada neler oluyo neler:pale:

Son düzenleme:
yunuscuklara yaptıklarına bak ya onları yapan cucumber leri alcan yatırcan yere aynısını ona yapcan :(

ALINTIDIR:4 aylık cenini annenin karnından kürtajla alarak kesiyorlar. kaynar suya atıyorlar. yemek haline getirip, o küçük insanı afiyetle yiyorlar :(
http://www.ondokuz.net/forum/forum_posts.asp?TID=8000

alıntının nerden yapıldıgı, bu sozlerin kimin agzından çıktıgı onemlidir. sen gene bir forumdan almışsın bu yazıyı.

bak ben de buraya birşeyler yazim, sonra bunu senin yaptıgın gibi, kanıt olarak kullansınlar;)
ımm... ''türkler kendi ayak parmaklarını yiyerek beslenirler''

bahsettiğim film bir japon filmi değilmiş.

kore yapımı bir film imiş. Adı: Üç Sıradışı

Orjinal Adı:Three... Extremes
Yönetmen:Fruit Chan, Takashi Miike, Chan-wook Park
Oyuncular:Byung-hun Lee, Hye-jeong Kang, Jung-ah Yum, Ling Bai, Tony Leung Ka Fai, Miriam Yeung Chin Wah, Kyoko Hasegawa, Atsuro Watabe
Yapım:2004 / Güney Kore
Süre:118 dak.
Tür:Komedi/Korku

fragman:
[YT]4-lnf01j7kw[/YT]

bu da filmin kendi web sitesindeki video
http://www.wildsideproject.com/site/3extremes/video/fap.mov

ben sıkılıyorum artık sıradan konulardan, tavsiye ederim..

Son düzenleme:
yunuscuklara yaptıklarına bak ya onları yapan cucumber leri alcan yatırcan yere aynısını ona yapcan :(

ALINTIDIR:4 aylık cenini annenin karnından kürtajla alarak kesiyorlar. kaynar suya atıyorlar. yemek haline getirip, o küçük insanı afiyetle yiyorlar :(
http://www.ondokuz.net/forum/forum_posts.asp?TID=8000

eğer bu gerçekse Allah c.c. bunları kahretsin, inşallah doğru değildir sadece bir aldatmacadır çıldırıcam yoksa, insanlar bu kadar hayvanlaşamaz olamaz olmamalı.

cezerye abla ben o yazıyı ewt bir forumdan aldım ama olayın gercek olup olmadıgını kanıtlamak ıcın deıl. sadece verdıgım linkin baslıgı olarak yazmıstım bu arada ''türkler kendi ayak parmaklarını yiyerek beslenirler'' demişşin evet bende oyle bısıler duymustum gercek olabılır :p :queen:

ilhan, ben mesela pisipisilerin patilerini de yerim. ama kimseye söyleme. tamam?

koala kulağına da bayılırım:D

maymun poposunu sevmiyorum ama, tavşan yerim..

Son düzenleme:
bende izleyemedim sonuna kadar...
Net yawaş sürekli takılıp duruyordu sinirlendim kapattım :p

ne bilim hani öyle şeyler görüp duyuyoruzki artık herşey olabilir gözüyle bakıyoruz heralde, bide böyle tarihte sapıtan toplumlar varya sodom ve gomorre gibiler, acaba dedim bizde yavaş yavaş öyle mi oluyoruz Allah korusun.

yok, biz yavaş yavaş başka bişe oluyoruz:queen::queen::queen:

yok yok benim bahsetigim bu degildi ama stenin adını unutum:bounce:

Bu çekik gözlüler ne bulsa yiyo , ama yunuslarda memeli hayvan sanki hamsi tutmuşlar :pr:

abi inşallah bu insana benzeyen yaratıklar birgün denize düşerde köpekbalıklarına yem olurlar da görürler günlerini

bide böyleleri var[YT]ui2xNTpTMOw[/YT]

[YT]-zC2XJHvH9U[/YT]

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar