SuperSPort Hakkında

Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Siteyi Takip Ediyorum Inşallah Yaz'a Kadar Da Supersport Bir Motor Almayı Düşünüyorum Ilk önce Honda Cbr 600 Rr Düşünmüştüm Fakat Hala Karar Vermedim Düşündüğüm Tarzdaki Motor Markası önerileriniz Neler?

1.daha once kullandınmı?
2.Kulanmak dedıysek abı bı tur verde atıyım demek deıldır :)
3.Sen bılırsın kulanmadıysan zorlanırsın ama sen bılırsın yınede surersın ılla suremıcem dıye bıse yok :) ama zor olur dusun bı :rendeer:

bende ilk motosiklet almayı düşündüğüm zaman hayabusa almak istiyodum. sonda keeway SL'ye karar verdim:queen::queen::queen::queen:

daha önce scooter moto zeta 125 vardı hala da var fakat daha önceden arkadaşımın aprila sını kullandım aprilia hondadan daha ucuz ama kalite olarak farkını bilmiyorum

baya kullanmıştım aprilia 'yı yani tek tük değil :d

Son düzenleme:
cbr 125 r buda uygun geldi bana ama çözemedim motoru cross mu süpersport mu diye pekala 125 r ye karar versek bunların lastikleri kalınlaştırılabilir mi?

cbr 125 r buda uygun geldi bana ama çözemedim motoru cross mu süpersport mu diye pekala 125 r ye karar versek bunların lastikleri kalınlaştırılabilir mi?

senin daha 40 fırın ekmen yemen lazım arkadaş.her önüne gelen oturuyo 600ün üzerine ondan sonra bizim motorlar şeytan arabası oluyo :farao::farao:

arkadasım ebatların küçükse cbr 125 r tavsıye ederim arka lastıgı 130 luk yapabilirsin ben bu motorla basladım gayet saglam motor tavsıye ederim

arkadaslar biraz tepki gösteriyorlar yeni gelen ve direk yuksek cc den baslamak ısteyenlere site biraz matraktır kımseye alınma ok

2008 600 RR derim ben:cat:
YAlnız maddiyat olarak uygun olur mu onu bilmem:cherry:

Hee cbr 125 bende alıcam ;
Honda_CBR125R_2007_rouge_stgz

CBR600RR_large_04.jpg

Son düzenleme:
Tuğçe bu cıbır 125 yeni kasa mı :silent: Baya değişik güzel göründü birden gözüme de :cherry: Püfff ya ben sıkılıyorum motorla gezmek istiyorum gezemiyorum,gezdiğim zamanda evde oturmak istiyorum:cherry:Dengesizim ben ya:salut:

arkadaşım yazdığın yazılardan yola çıkaraktan ,125 cc üzeri bişeyle başlamamanı öneririm,yinede seçim senin tabi istersen zzr 1400 al:)hı bi kullanıcı olaraktan 600rr son karar derim ama mesuliyet kabul etmem:)

eğer ehliyetin yoksa zaten cbr125ten yüksek cc'li bi makinaya yasal olarak binemezsin.allah razı olsun bu kanunu bulandan da getirenden de.artık kasaplık yapamıcaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar