izmirde kaza..

Arkadaşlar bugün saat 16.00 - 16.30 arası izmir aliağada motosiklet kazası olmuş ferhat isimli bir arkadaşımızın malesef bacağı kopmuş şuan durumu hakkında bilgi vericek birileri varmı?

GKN

geçmiş olsun, izmirli arkadaşların bilgisi vardır sanırım..
umarım iyidir..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun arkadaşa ailesine ve kendine sabır versin Allah.
Allah hepimizi korusun lütfen hepimiz biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar,

bugünde otobüs ile boğaz köprüsüne giderken çamlıca tarafında otomobilin biri emniyet şeridinde durmuştu ve emniyet şeridinden gelen bir motor heralde sonradan farkına vardı fren yaptı fakat ön teker kaydı ve araca çarpmadan arkasına düştü otomobil sürücüsüne bir şeyler söyledikten sonra otomobil gitti 2 motosiklet durdu yanında yardım ettiler ve sonra yola devam etti.. motor siyah bir hyosung'idi

off...:pr: Allah acil şifalar versin.. soğuyorum motosikletten..

tanıdğım bir ferhat vardı,az önce panikle telefona sarılıp aradım,neyseki o değilmiş,yaralanan arkadaşa acil şifalar dilerim,çok üzücü:pale:

Allah acil şifalar versin. Çok kötü bir durum. Umarım eskisi sağlığına kavuşur...:pale:

kendisine acil şifalar diliyorum.. çok geçmiş olsun.. beterin beteri vardır, buna da şükür dedirtecek o kadar çok olay var ki.. inşallah onarılabilir bir durumdur ve inşallah eski sağlığına kavuşur.. ailesine de kendisine de sabırlar versin rabbim...

Hanım Aliağa Devlet Hastanesinde çalışıyor. Şu anda uyuyor. Detaylı bilgiyi sabah alıp yazarım. Kardeşimize geçmiş olsun.. Üzüldüm...

ya allahım bi süredir böyle haberler yoktu nerden çıktı allahım acil şifalar çok kötü bi durum çokkkk

Allah cümlemizi bu tür kazalardan korusun ailesine ve tüm evenlerine allah yardım etsin zor bir durum gerçekten biraz daha dikkat arkadaşlar lütfen

Böyle bişey varsa inşş kopan uzvu için birşeyler yapılabilir:pale:

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun arkadaşımıza
umarım bacağını geri dikebilirler de sorunsuz hayatına dewam edebilir
ailesine ve tüm sevdiklerine geçmiş olsun allah yardımcıları olsun

çok geçmş olsun.. çok üzüldüm .... allah yardımcısı olsun..:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nedir bu yaa Allah acil şifalar versin inşallah umarım en kısa zamanda iyileşir :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar