HATAY-MT İadei Ziyaret Gezisi

pazar günü iskenderuna gelerek bizleri sevindiren hatay-mt'cilere iadei ziyaret ve gelemeyen seyfipaul miciceko yla tanışmak için düştüm yollara, iskenderundan antakyaya orda
n reyhanlı kırıkhan üzerinden tekrar iskenderuna 200 km'lik bir yolculuk oldu.

seyfipaul,guven61 ve ben

miciceko, sıtkı abi ve dükkanı, çay & muabbet için teşekkürler abi.

reyhanlı yoluna kadar sağolsun gençler eskortluk yaptılar bana...

benim düldül bi başka ya :)

reyhanlı girişi,

hasancolakefe abiyi bekliyorum, yenişehir gölü kavşağı

hasan abi ve oğlu

aile boyu motorizeler, maşallah

hasan abi künefe için çok teşekkürler, haftasonu tekrar görüşürüz inşallah,

djelals abi adanadaymış, onunlada başka zamana görüşürüz inşallah.

dönüşte hava karardı ve aşırı rüzgar biraz zorladı beni ama sağ salim vardım iskenderuna...

başka gezilerde görüşmek üzere.

Son düzenleme:
iii güzel yapmışsınızdaaa......

kim, kimin yanına, neden, niye, nasıl gitmiş, neler yapılmış, nereye, kaç kişi kitmiş, hani motosikletlerrr....:silent:.... biraz ayrıntı yada basit bir açıklama yazarsanız bizde ne yorum yapacağımızı bilirizz....:silent:

yanlışım varrsa düzeltebilirsinizzzz.....saygılarrr.....:cat:

................................................................................

hıııııı geliyorrr yavaşş yavaşşşşş heeeee.....tamammm şimdiiiii oluuuuyoorrrrr......:cat:

akşam akşam künefe falan teesüf ederim :cherry:
paylaşım için teşekürler

sertaç hbrim olsa kaçırmazdım işim gücümde yoktu zaten iadeyi ziyareti beraber yapardık başka sefere artık..senn düldülde gitmediği yer kalmadı dağ taş dinlemiyoo maşallah

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Sağ salim dönmene sevindim Sertaç. Gene beklerim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya bilsem ben sizi ağırlardım yaaa

başka zaman sizinlede tanışırız izzet abi,

sağol sutkı abi yine gelmeye çalışırım..

sertaç inşallah diyelim,şu anda havalar cidden çok soğuk geliyo bana ,bide uzun yol için uygun değil benim düldül ,ama baharın rüzgarları hissedilmeye başladığında elbet ordayım :)

Paylaşım için sağolun. Güzel iade olmuş. Keşke biraz daha kalabalık olsaymışsınız. :) Gezilerinizin ve iadelerinizin devamını dilerim...

Ya bilsem ben sizi ağırlardım yaaa

abicim sertaç abinin geldigini örenmen için bizim bi tanışmamıs lazm ilk olarak ki bizde sana haber verebilelim dimi ama antakyalılar olarak daha da çogalmamız lazım

nese sertaç abi senle tanıştıgıma memnun oldum yine bekleris bu sefer yemek fln bi harbiye turu da yaparıs sen bi çaldır yeter:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başka zaman sizinlede tanışırız izzet abi,

sağol sutkı abi yine gelmeye çalışırım..
Ne demek yaa başımla gözüm üstüne...
Haftasonları reyhanlıda oluyorum amcamlar reyhanlıda bizim ewde war reyhanlıda...
Beklerim...:cat:

başka sefere uzun kalırım seyfi,

inşallah izzet abi, önümüzdeki haftasonlarından birinde ayarlarım yine bi antakya yolculuğu.

insan çağırır dimi ayıp ayıp gelmesek bile bi teklif edilirdi darıldım valla sana sertaç abi:salut:

ehliyetsiz o kadar uzun yolu teklif etmek istemedim, foruma yazmıştım bu arada gideceğim diye...

tamam ne barıon ehliyetimizin olmadığını niye yüzümüze vuruonki alıcaz yaşımızı gelsin :queen:

Üzgünüm

Sertaçcığım şubat tatilinin ilk haftası çocuğun dersanesi nedeniyle evde kaldık, ikinci hafta dershane işi bitince fırsat bu fırsat deyip Adana'nın yolunu tuttuk. Orada bir gün kaldık, bu sefer hanım demesin mi "hazır Adana'ya kadar gelmişken bir de Konya'ya da uğrasak, bizimkileri görsem?" diye :p:p:p Yani ne alaka? Adana'dan Ankara'ya gidiyormuşuz, geçerken de Sivas'a uğramak istiyormuşuz gibi değil mi? :cherry::cherry:
Neyse, hanımın isteğini de yerine getirdik. Konya'ya gittik, iki gün sonra da yine eve döndük.
Senin gelişin de bu günlere rastladı. Görüşüp birlikte demir at koşturmak, biryerlerde oturup bir şeyler yiyip içmek ne kadar güzel olurdu:pr:
Güzel bir gezi olmuş ve raporun da oldukça güzel. Yine bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar