Başbelanız olarak geldim:)

Öncelikle herkeze selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.. 7 yıldır kross motor hayranıyım(yaşım 23), ama maddi sıkıntılarımdan dolayı malesef hiç motor sahibi olamadım. hep arkadaşlarımdan otlandım :) şuan taksitle motor alma imkanım var ama bankayla olmuyor bende mecbur senet yollarına düştüm:silent: Ben bu tutkumu artık sonuca ulaştırmak istiyorum.. Bi motorum olsun adını "sarı gelin" koyayım:wiinkk: onunla yaşayayım, üstünde uyuyayım istiyorum..

Eminim buradaki herkez beni anlıyordur:) Bana bi yol gösterseniz diyorum, bende aranıza katılmak istiyorum...:queen::queen:

Not: aylık 250-400 taksitle Asya motor kross almak istiyorum(en ucuz ve hesaplı ve başlangıç olarak iyi bi motor diye bahsediliyor)

Hosgeldin kalici olman dilegiyle.

insallah kavusurusun maddi yollarinla istedigin bir motora:cat:

teşekkürler arkadaşlar , zaten motoru alabilmek için çok uçmadım gönül neler istiyorda, biz asya motordan geçiyoruz :mrgreen:

hoş geldin aramıza.inşallah enyakın zamandakavuşursun motoruna
ikinci el niye düşünmüyorsun
ben senin yerindeolsam hep artcı olurdum:((((saygılar

araıza hoşgeldin dostum .. umarım istedign motoruna kavuşursun ,,, cros motor iyi seçim .. tekrar hoşgeldin:rendeer:

umarım ıstedıgın motora kavusursun dostum ama kucuk bır sorun var sanırım senetle motor satan yer yok benım bıldıgım kadarıyla ,bayılerın hepsı ya pesın ya kredı kartı yada anadolu cetelem tarzı fırmalarla calısıyorlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim aramıza h.g buda başlangıçtır işte :rendeer:

senı anlıyoruz tabıkı senetle almak bıraz zor anca tanıdık olucak öle verırler fakat ayda 400 ytl kenara atarsan yaza kadar bence ıstedgın motoru alırsın diye düşünüyorum :wiinkk:

duyduğuma göre ruhsatı rehin bırakarak alabiliyormuşsun ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum :silent:

inşallah sizinle "yav geçen gün bayırlara gezi yapmışım ne gündü be:)" tarzı muhabbetlerim olur :mrgreen: saygılar..

Bi motorum olsun adını "sarı gelin" koyayım:wiinkk: onunla yaşayayım, üstünde uyuyayım istiyorum..

bide sahte nikah oohhh:p varmı ötesi ama araba alacağında dikkat et üstüme

kuma getiridin diye yolda bırakmasın:queen::queen:

bak hoşgeldin demeyi unuttum hoşgeldin kardeşim umarın istetiğin motoru istetiğin şartlarda alırsın

Son düzenleme:
Aramıza Hoşgeldin Arkadaşım :rendeer:
Allah inşallah herkese gönlünde ki motora kavuşmayı nasip etsin... :wiinkk:

"ennginn" dostum çok güzel bir imza attın.. arkadaşlar bu kadar güzel temenni ve dualar varken alırım heralde bu motoru hepinize çok sağol, foruma güzel bir giriş yaptım sayenizde teşekkürler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar