[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

çok iyi güzelde burada bir sorun var bütün etleri HANEDAN pişirdi
kimse ona teşekkür etmedi yavvv hanedan eline sağlık sen baya uğraştın
bizliri aç bırakmadın kendin aç kaldın hatta sen en son karnını doyurmuştun dimi
:cat:

fenayımm fenaaaaaaaaa ((:) dedim boyle güzel bi gezi .. güzel bir MTanısı taşısın dedim . iyi yapmışım ellerime saglık :mrgreen::mrgreen: ama sizin için dostlar

abi tutturdular kolayı kokteyl yapabilirmisin diye (:) açımda tabi o ara .. takıştırı verdim bi domatiz hemen :queen::queen:

anı ölümsüzleştirelim istedik...

Yusuf üstadımızın da ellerine sağlık ....

Gökhan nasıl oldu da aç kalmadın sen :)

CD den boot eden PARDUS (linux tabanlı işletim sistemi sağ olsun )

bağlıyım hala ... izlemeye devam ediyoyrum...

Metehan Üstadım Düşündüğün için teşekkür ederim ...
Muhtemelen ilk fırsatta Eksik olan aparatları tamamlayacağım
;)[/QUOTE]

helal olsun sana...Istanbulda yedin yağmuru...moto aksesuarın montunda yoktu...2 kat giysin ıslandı...dışarıda durdun Kalede çay içerken...kuruttun bide kumsalda bizi mangalda Yusufla besledin...uğraştın...Allah hoşnut olsun...aman hasta olma kardeşim...:pale:

ben teşekkür ettim...etmeyenler utansın...mezarcılar...:p

arkadaslar cok guzel bı gezı olmus.gelmedıgıme pısman oldum.buarada gokhan matrıx lemı gıttın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay be sağlam gezi olmuş!

çok iyi güzelde burada bir sorun var bütün etleri HANEDAN pişirdi
kimse ona teşekkür etmedi yavvv hanedan eline sağlık sen baya uğraştın
bizliri aç bırakmadın kendin aç kaldın hatta sen en son karnını doyurmuştun dimi
:cat:

Evet yaa Hanedan mangalda ki marifetine diyecek yok ve ellerine kollarına sağlık
sen olmasan o ateş fooosss olurdu.Yağmurdan su çekmiştin hem anca o ateş
kuruturdu ondan sen ateşin başındaydın ama yokk yok
ellerine emeğine sağlık ziyafet çektik sayende valla:cat::cat:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ne güzel bi geziymis keske bende gelseydimdi :p

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Eve gelir gelmez bidaha yıkadım abi tozlanmıs kıyamam ben ona :p Kendimi o kadar temizlemiorm :p

Super Moderator
güzel bir gezi olmuş arkadaşlar yüreğinize sağlık:rendeer:

yalnız arkadaşlar kızlarımıza motur kullandırmışız hemde kasksız:farao:
resimlerde gördük lütfen arkadaşlar kısa mesafede olsa kasksız binmeyelim motorlarımıza her zaman önlemimizi alalım almayanları uyaralım
trafik dersi gibi oldu :p:mrgreen:

Eve gelir gelmez bidaha yıkadım abi tozlanmıs kıyamam ben ona :p Kendimi o kadar temizlemiorm :p

bak pere olsa şerrrefsizim makina benim olecekti ülenn...yani senden almaya hazır kıta beklerdim...başkasınada satmazdın sen...:p

kumsalda kaldığımız iyi oldu...güzeldi...eğlendik..:cat:

manyakmısın bıradar sen...fetişistmisin...sapık herif...motör kırbaclayan birini görmemiştim...:p heleki motörün bile yok..şişme bilmem ne alan sapıklar gibin sende oyuncakcıdan maket motor al kırbacla madem böle tatmin oluyon...:queen:

ha hha aha abi sen o zaman daha rolayı seyir halinde görmemişsin demektir :cherry::cherry:
:queen:Mıllerları götüren kimdi...:p

abi dedm o kadar içme diye 1100 agır geldi yolda 4 defa ihtiyaç molası verdi sonra ((((:):queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kıskanclıgımdan catlıcam patlıcam abiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:pr: resimler süperr:salut: aptal gibi gelmedim yaa bulamıcaktım sanki bi çözümünü gelmek için:salut:süper olmuş amaaa

gerçekten çok güzel bi geziydi. hanedana kim teşekkr etmemiş ne ayıp :p

biz ne kadar teşekkür etsek azdır .. (:)kendisi uranyumu paspasla itip meşhur olan adamdan daha beceriklidir ..

kumlara karşı olan tutumunu takdir ettim ..arkadaşlarrr kumlara basmayalım lütfenn lütfenn .. toz toprak oluuyo sonra etler "" diye diye süpermen misali uçmak zorunda kalıp yemek yiyebildilk :queen:

kendisini sevgi ile kucaklıyor ve kum dolu günler diliyouz .. bir dahaki buluşmamız da beach volleball yapacagımız için kum sorunumuz olmayacaktır bilginize arz ederim (((((((((((((((:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hahahahah o nıe oluo bılmıorum bende ıcınce surekklı ıhtıyactan gırıorum bı yere :p=))

arkadaslar cok guzel bı gezı olmus.gelmedıgıme pısman oldum.buarada gokhan matrıx lemı gıttın.

gkn benim arkamda geldi cumartesi aksam onun cenevar isyan etti pazara tatil verdik bizde:p

güzel bir gezi olmuş arkadaşlar yüreğinize sağlık:rendeer:

yalnız arkadaşlar kızlarımıza motur kullandırmışız hemde kasksız:farao:
resimlerde gördük lütfen arkadaşlar kısa mesafede olsa kasksız binmeyelim motorlarımıza her zaman önlemimizi alalım almayanları uyaralım
trafik dersi gibi oldu :p:mrgreen:

abi ne güzel kullandılar hemde kask olayına gelince dusunduk ama kontak kapalı arkadan itiyoduk motoruda bz tutyoduk devrime riski 0 yani denge calısıoduk ama ben bittim acıkcası hem kosup hem motoru tutmak bide ustune konusmak yok artık diorum:queen::queen:

gkn benim arkamda geldi cumartesi aksam onun cenevar isyan etti pazara tatil verdik bizde:p

abi ne güzel kullandılar hemde kask olayına gelince dusunduk ama kontak kapalı arkadan itiyoduk motoruda bz tutyoduk devrime riski 0 yani denge calısıoduk ama ben bittim acıkcası hem kosup hem motoru tutmak bide ustune konusmak yok artık diorum:queen::queen:

kanka ben sana dedimmmmmm ama dinlemedin . bırakçaktın kızları . kendi kaderine ... dicegin su olacaktı .. aha bu gaz bu fren buda arka fren (((((((((:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar