[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

en yakın zamanda istanbula karlar yağması temennisiyle =)))))))))))))) delirtti fotolar =))))))

bu mevzu burda bitmezzzzzzzzzzz (((:) yarun devam edicem artıkın .. sizi seviyorum dostlar öpüldünüz ... sevgiler saygılar hörmetler

temem...pembe yanaklı Mhrknkspkslmf gelcekde buraya foto çakıcak ölemi ...zor bu saatten sonra...:p

açıklamaların tatmin edici...taam...:p

ya arkadaşım mal sahabısının kilosundan sağanekine...oğlan benim kız benim...motör benim beni taşır sadece...sen üveysin...senin motörün bilem yok...yürü git başka foruma...pis dilenci..:cherry:

kanka sağol görevini layıkıya yerine getirdin...:queen:artık bi Allahın kulu artcın olayımmı abü bile diyemez...amırtisör patlak abiii...:queen:

şerrefsiz gangam haftaya kuralar çekiliyo...Kiptaş konutları...bana çıkarsa sana çıkmazsa valla şaşırma...:pama sana çıkar bana çıkmazsa hır çıkar senden tiksinirim...:cherry:

len olum eğer sana çıkarsa o kuradan alıcam senin o sümüklü moturunu vurucam kırbacı vurucam kırbacı sultanbeyli dağlarında mındar edicem senin moturu ondan sonra amartisor olayına dua etceksin

yarın gidip çekilişten çıkmak istediğni söylüceksin yoksa sen ve moturunun sağlığından şüphelenirim ona göre anladın sen onu

walla abartısız burda saydım eger yanlış saymadıysam 31 motorumuz vardıı heee bide arabamızz

çalışkan mt, sporcu mt, istanbul mt spora katkılarıyla yanınızda olmaya devam edecek :queen:

herkes normal biri a-normal kim bu napıyo bu yoksa geri vitesimi varrrr :queen::queen::queen:

len olum eğer sana çıkarsa o kuradan alıcam senin o sümüklü moturunu vurucam kırbacı vurucam kırbacı sultanbeyli dağlarında mındar edicem senin moturu ondan sonra amartisor olayına dua etceksin

yarın gidip çekilişten çıkmak istediğni söylüceksin yoksa sen ve moturunun sağlığından şüphelenirim ona göre anladın sen onu

manyakmısın bıradar sen...fetişistmisin...sapık herif...motör kırbaclayan birini görmemiştim...:p heleki motörün bile yok..şişme bilmem ne alan sapıklar gibin sende oyuncakcıdan maket motor al kırbacla madem böle tatmin oluyon...:queen:

Sultanbeylide demek her nevi tip var..:queen:irezil üye...hemen atılsın...:cherry:

herkes normal biri a-normal kim bu napıyo bu yoksa geri vitesimi varrrr :queen::queen::queen:

burası çok komikti ya...biz napıcağımızı şaşırmıi b vaziyetteyiz burda...GKN ın gazabına uğramışız...bizi tepeye çıkarcakdı güya...aynı yere döndük...

MARV da indi motörden uraştı çevirdi ...sonra devam edin komutuyla tekrar devam etti...karizma 0 oldu yani...koca er 6 f madara oldu Şile yollarında...

EE 7775...öpsende unutmam valla...:pşikayatcıyım mamur bey...aha plaka bu...polislere devlete millete küfredip kaçan şahıs bu...aha 2 denede şahit...idama gider adam valla...:queen:plakanı ezberletmicen kimseye..:p

hadi bakalım benimki neydi...:p

Son düzenleme:
Bu arada ben avcılardan geldim 270km yol yapmısım 24 ytl lik benzinle bu demek oluyoki 24/270:88 yenikuruş :p

erdinç kolaycı gördüm seni fotolarda:mrgreen:

canım'cım :)
170 tane resim çekmişim hepsini nasıl koymamı bekliyosun :cherry:
bende iki buluşmadır böle yapıyorum hem herkes çektiğim bütün resimleri göryoo hemde istediğini alıyoo

genede attım o kadar :p
sen nerdesin bakem yoksun ortalarda bizi bıraktın sanırım artık gelmiycekmiş fala dediler ama ben inanmadım tabii
hayırdırr.... :p:p:p

Artık nereye gelmicekmişim:mrgreen:
Yok bee canım , buralardayım bugün Antalya'dan misafirlerim vardı ilgi lazım dimi:)
Bir dahakine görüşürüz, üyeliğim devam ediyo:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
lezzetli...

fevkaladenin fevkinde...güzel bir buluşmaydı...

Ümmet Abi sağol sende ön ayak oldun...vesile oldun ..ortam gördük...bundan sonra vakit bulduğumuzda gidebileceğimiz bir mekan gördük...listemize ekledik...herşey çok güzeldi...keşke bizi Şile Kalede bırakıp gitmeseydin..orada üzüldüm...keşke kalsaydın...

yok metahan sebep sadece birtane değildi.yanımdaki misafirim kuşadasından maç için geldi,biletimiz vardı maça 16:00 da kadıköyde olmamız gerekiyordu akşam döndü kendisi maçtan çıktıktan sonra eşyalarını toplamamız için zamana ihtiyaö vardı,oyüzden erken ayrıldık.üzüldüğüne bende üzüldüm,

geziye gelnce herkeslerin ayaklarına sağlık,orda olmanız çok keyifliydi anladımki gerçekten biz mt olarak birbütünüz herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.yeni arkadaşları tanımaktan çok keyif aldım eskilerle tekrar görüşüp özlem giderdiğim için şanslıyım.evet uzunzamandır böle birgezi yapmamıştık katılımın yüksek olması muhteşemdi,patronlardan kimse yoktu yani hep işçiler ordaydık:p
ama çok zevkli geçti

resimlere gelince gezi ve maç yorgunluğu nedeniyle yarın akşama bıraktım 45-50 kadar resim var bende beklediğinize değecek

Son düzenleme:
Artık nereye gelmicekmişim:mrgreen:
Yok bee canım , buralardayım bugün Antalya'dan misafirlerim vardı ilgi lazım dimi:)
Bir dahakine görüşürüz, üyeliğim devam ediyo:mrgreen:

aaaaaaa bize tugcetugce banlandı dediler. hemde emin_arikoglu banladı dediler. demekki asparagas habermiş:queen::queen::queen:

arkadaşlar bu arada ben keseri şilede unuttum. artık benim motoru yolda gördüğünüzde nasıl tanıycam die düşünürseniz, gözünüz çantada keser aramasın. sağ ayna kırık bide sol çanta patlak :queen::queen: offffffffff en yakın zamanda bi keser daha almam lazımmmmmm:salut::salut::salut:

S6302058.jpg

S6302059.jpg

S6302060.jpg

S6302062.jpg

S6302064.jpg

S6302065.jpg

S6302067.jpg

S6302068.jpg

S6302069.jpg

S6302070.jpg

S6302071.jpg

S6302073.jpg

S6302077.jpg

S6302080.jpg

S6302083.jpg

S6302087.jpg

S6302092.jpg

S6302078.jpg

S6302076.jpg

S6302116.jpg

S6302117.jpg

S6302118.jpg

S6302096.jpg

S6302097.jpg

S6302098.jpg

S6302099.jpg

S6302100.jpg

S6302101.jpg

S6302102.jpg

S6302103.jpg

S6302104.jpg

S6302105.jpg

S6302114.jpg

S6302119.jpg

S6302121.jpg

Son düzenleme:
Yaa vallaa çok yorgunum ben.. Uykusuz hemide..

Söz, uyanır uyanmaz herşeyi anlatıcam :cherry:

[

yok metahan sebep sadece birtane değildi.yanımdaki misafirim kuşadasından maç için geldi,biletimiz vardı maça 16:00 da kadıköyde olmamız gerekiyordu akşam döndü kendisi maçtan çıktıktan sonra eşyalarını toplamamız için zamana ihtiyaö vardı,oyüzden erken ayrıldık.üzüldüğüne bende üzüldüm,

geziye gelnce herkeslerin ayaklarına sağlık,orda olmanız çok keyifliydi anladımki gerçekten biz mt olarak birbütünüz herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.yeni arkadaşları tanımaktan çok keyif aldım eskilerle tekrar görüşüp özlem giderdiğim için şanslıyım.evet uzunzamandır böle birgezi yapmamıştık katılımın yüksek olması muhteşemdi,patronlardan kimse yoktu yani hep işçiler ordaydık:p
ama çok zevkli geçti

resimlere gelince gezi ve maç yorgunluğu nedeniyle yarın akşama bıraktım 45-50 kadar resim var bende beklediğinize değecek

hooo...misafir içinse tamam abi...affedildin...:pmaça kaçtın demek...çakamadık mevzuyu...ama 5 de atamadık...bu sefer olmadı...:p

erdinç kolaycı gördüm seni fotolarda:mrgreen:

tuçi ve AYE niye yoklar artık ortamlarda forumda...açıklama bekliyorum...Tophane grubunun içinde yaşanan birşeylermi var..hani bilelim dedikodu yapmayalım...nirde bu caretta caretta kişisi Mıro..işim gücüm var ayağı derse yemez haberi olsun...buna gelmicekde neye gelecek hırbo...:farao:

tuçe sende mutlak gelmeliydin...

eminnnn...benim olaceksinnn ülennn....:p

bu itin sahabı kim..:p.benim beremi çaldı garagtersiz heyven...adıda Pinçırmı pancarmı ne...:p

S6302078.jpg
[/

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
mete_han, deli mavili, orcunmavis, metinkoca

bu arada taaa Kandıralardan gelen orcunnavis kardeşimede ayağına pistonuna sağlık diyorum...

Son düzenleme:
arkadaşlar cok guzel bir gezi olmuş... herkesin emeğine sağlık...

ama alkol olayını ben hiç tasvif etmedim. alkollü fotolar hiç etik değil malesef...

:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar