son eklemeler yapıldı...
sato ve smırnoya gücenildi...![]()
kıyamam ben mete amcama 2 tane kıymalı pide ısmarlarsam aşkımız bitmez dimi
son eklemeler yapıldı...
sato ve smırnoya gücenildi...![]()
sen bana gucenemezsin,oyle bi ihtimalin varmi ??sato ve smırnoya gücenildi...![]()
2 tane yetmezki ona,kis uykusundan yeni uyanmis adamcagizkıyamam ben mete amcama 2 tane kıymalı pide ısmarlarsam aşkımız bitmez dimi:queen:
kıyamam ben mete amcama 2 tane kıymalı pide ısmarlarsam aşkımız bitmez dimi:queen:
sen bana gucenemezsin,oyle bi ihtimalin varmi ??
2 tane yetmezki ona,kis uykusundan yeni uyanmis adamcagiz![]()
güsel fotolar ilk resimbaya karizma olmuş:mrgreen:
gorunen koy ve klavuz iliskisiyannız bu kış uykusu fena bişeymi acaba...düşünüyom bulamadım...kış uykusuyla ney kasteddin acep..![]()
![]()
Bu hakikaten karizma yapar ama Photoshop'u az gelmiş.
Ön tekere motion blur uygulanması gerekmekte.
Çünkü ön teker kaldırıldığında, dönmeye devam eder.
Eğer ön freni sıkıpta tekeri indirirsen, şu an öbür taraftan online olman lazım.
Arka plana doku transferi yaparken de hep aynı bitkiyi kullanmak tembellik işaretidir.
Karizma için şu foto yeterli.
Gerçekten insanı hayal alemine götüren bir foto.:cat:
![]()
abi naptin,cizdin cocugun karizmayi,ama senden ricam benim icinde boyle bi foto yaparmisin,burda iyi yonde kullanabilirim o fotoyu :queen:
abi o zaman bos bi zamanda photoshop yapilmaya uygun pozlar yakalayim,gerisi senin marifetinSeni hele bir motor tepesinde göreyim.
Stopide yaparız, whelide.![]()
tarih 19.06.2006...Allah gani gani rahmet eylesin....
okadar bile irdelemeye gerek yok, kanuni racer ile bir tarafını yırtsan bile yapamazsın o hareketi, nerde o güç![]()
abi o zaman bos bi zamanda photoshop yapilmaya uygun pozlar yakalayim,gerisi senin marifetin
pokmu varmi hatirlattin,icim yine kotu olduale:
ale:
ale:
ale:
metoş bunu görüyonmu bunu bak ne varmış sitede buda sana kapak olsun :cherry:
http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/40884-sifir-ayrinda-chopper.html