screamer

cooook cılgın 3d resımler hayal otesı resımler:queen:3d coperlar ss ler........bu yerler bızım oralr yanı bursa ve cevresı beklerım arkadaslar :) metehan abı nasıl ögrenmısım ...mı:p ...
.... [URL=http://imageshack.us][/URL]
burası gurle dagında bır yer
burasıda karacaalide bızım mekan noca et mangal b
bbb bununda gercek olmadıgını sanıyorsanız buda enıstemmmm:) bunlarda benım yegenler motorcu yapcam nasıl bellı oluyormu

Son düzenleme:
abi herkes motor sahıbı olsun coook ıstıorum ewi satcam alcam bı tane o olcak:pr:

abi sen sıtnın kurucusu falan mısın hep burdasın yaw nerdensın ben emre

Son düzenleme:
ss modellerin fiyatı iki katına çıksın....
ehliyet yaşı 25 olsun
aldıktan sonrada en az 3 yıl 250 cc üzri motosiklet kullanılamasın
ayrıca illede eğitim sertifakası yada benzer bişiler istensin...
tarfik cezaları 4 katına çıkarılsın
bütün araçlara alkolmetre konsun. böylelikle alkollü araç kullanılamasın
yakıt fiyatları otolar için 3 katına çıkarılsın. motosikletler için yarı yarıya (daha fazlada olabilir) azaltınsın...

mete_han forumdan uzaklaştırılsın...:p

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
süper spor motorlar yasaklansın,kullanıcıları müebbet içeri tıkılsın.:) 17 yaş altı veletler böyle sapkın motorlara heveslendirilmesin,enduro gibi aklı başında efendi motorlara yönlendirilsin,gençliğimiz kurtulsun:p
bu arada mete-han a da selam edelim,adet yerini bulsun:rendeer:

ya bı gt ya

olur mu ole sey ya o seksı agrasıf guclu cekıcı daa br suru özllk war onlarsız olurmu yaw enınde snnda alcm bı tane :bounce::pr:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
özentiliğin ve cehaletin yegane örneklerinden birisin bence:farao:

aman hoca okadarda sert çıkışma.arkadaş sanırım daha 16 yaşında falan ve siteye yeni üye olmuş.zamanla kendi fikirleri gelişip bilerek seçim yapabilir.siteye takılıp formları takip etmesi önerilir:cat:

DEdiğin şeyler olup ta 5 bin dolara race ve 17 sinde ehliye alınınca duvara
fosilin çıkacağına sen evinin duvarına dev bir race posteri aski mesut bahti
yar yaşlanıp hep mutlu olabilesin.

Önce içimde bi yanardağ patladı,püskürüğü buraya yazsaydım fena olacaktı.Sonra çüş dedim kendime:cherry:espri yap olsun bitsin.O da olmadı!YAzı yazmak içimden gelmedi ama yazmadanda edemedim.Ne diyim? A'mı diyim? B'mi diyim? Ne diyim?:silent:

Ha bugün hep birlikte kahvaltıya gittik Mete'de oradaydı.Düşer biraz sonra:)

mg

ulan ta yenı uye olduk be dester bı kufur eymemeısınz haa :pale:

abi hade ya yasın bıseylerde nesemızı bullım hade

Son düzenleme:
Ağzından bal damlıyo düşsün ayuu gerçi bişi olmasın genede severiz ayu'yu onu pembe tayt giydiğini görmeden gidersem gözüm açık gider

bbaday kardeşim aman diyim,düşer derken mekana akar anlamında şeytmiştim:cherry:.Şahsına münasır,süper bir kardeştir Mete'cim:cat:.

ulan ta yenı uye olduk be dester bı kufur eymemeısınz haa :pale:

abi hade ya yasın bıseylerde nesemızı bullım hade

Abi tavsiyesi;Türkçeyi biraz daha iyi kullanmaya çalış.Hani bizimda yanlışlarımız oluyor yazarken ama en azından anlaşılıyor.Bide hitap şeklini düzeltmeni dilerim."Ulan" biraz ayarsız kaçmış.Bi düzelt istersen yazını.Bak yaşında ufak anladığım kadarıyla.Burada motosikletle ilgili öğrenebileceğin bi dolu bilgi varken erkenden hatıra olmanı istemem.:cat:

screamer :farao:
matehan abııııııııııııııııııııııııııı:cherry: nıye selam soyluyoruz bılıyorum valla

2008 motor fuarına gıtmıoz mu grup falan ayarlasak kacmaz bu fuar ne dersınız fuar martta

mete_han abi ile git sen =) o sana grup ayarlar orda :mrgreen:

metehan abi selam nasılsın =)

kask takmadan motor kullanan polislerin kafasına japon sürülüpte kask giydirilsin.metehan abiye sayğılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar