Saol Haluk kardeşim.. Bu hediyenin gerçeği gelmezse bende senin için bi topic açarım ona göre:queen::queen::queen:Mutlu Yıllar Pınar ablam, doğum günün kutlu olsun :rendeer:
Daha nice mutlu, huzulurlu yıllara inşallah...
Çam sakızı, çoban armağanı bi hediye aldım sana
![]()
Bir gün öncesinden açtım konuyu ama idare et :iloot::
Saol, teşekkür ederim..Birgün önceden mutlu yıllar ::haapppy:::biggrinn::stretche::cheeeeer::fool::
Teşekkür ederim Engin abim.. Birlikte nice yıllara inşallah :wiinkk:Gezginci yeni yaşın mutlu ve kutlu geçsin.
Daha nice yıllara
Amin cümlemize.. Teşekkür ederim..mutlu ve huzurlu bır yaşam dılıyorum dogum gunun kutlu olsun:rendeer:
Saol teşekkür ederim..ablacım mutlu yıllar dilerim,konuyu açana da teşekkürler:rendeer:
D C R;
dostum hediye güzelmiş eylülde de benm dğm günüm var:queen:
Saol gardaaşşş :cherry:doğum günün kutlu olsun birader nice yıllara :wiinkk:
Amin teşekkür ederimmutlu huzurlu yıllar temenni ederim
Saol teşekkür ederim..doğum günün kutlu olsun pınar abla nice seneleree![]()
Evet aynen utanmaya başla utanmasss :cherry:hediye almayanlar utansın :queen: doum günün kutlu olsun ablacım
Vallaa ben hediyeyi canlı görmek isterim.. Sanal hediyeler kabulüm deildir..Doğum günün kutlu olsun Pınar,nice mutlu yıllara :rendeer:
Sana hediye olarak masterlock kilit aldım,daha önceden de bir kilit kazanmıştın,yani bu demek oluyor ki açacağın iki konuyu açar açmaz kilitleyebiliriz,kilitlerin hazır hiç çekinmene gerek yok![]()
Ne o terki diyar mı eyliyosun toptan hepsini kutladın bugünü bıraktın :queen:Geçmiş ve gelecek tüm doğum günlerin mübarek olsun pınar gurban![]()
Bi söylemediğimiz o şarkı kalmıştı zatendogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnn (((((((((
hadi bunu bi şarkıyla kutlayalım ....
haydar paşaaaa garıınndaaaaaaa amann kardiyeemm haydar paşaaa garıındaaa (((((((![]()
Teşekkür ederim saol :wiinkk:Doğum günün kutlu olsun Pınar. Nice senelere ::wish::