body ciler buraya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ss motosikletci dedıgın boyle olur :p bugun sporda arkadasımın cektıgı videolar :) daha iyiyim dıosanız kapısalım ama hatırlatıyım yaş sınırı var :p

Barbell Rowing 45kg
[YT]3m5m42dG8R0[/YT]

Lat Sırta Çekiş 50kg
[YT]kr25OBw0704[/YT]

100kg
[YT]WveOqtCsU-8[/YT]

buda antremanın en sonunda dips
[YT]4UQ3jqx7I68[/YT]

Son düzenleme:
1.Cüce kasların idare eder
2.Cüce dedım dıe kızma sen benı laflarınla az tokatlamadın forumda o saclar ne horoz gıbım aynı
3.Cüce berbatsın sabahdan berı msnde kafamı sısırdın bıse yaz bıse yaz dıe al yazdım :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

1.Cüce kasların idare eder
saol abi senınkı gıbı olmasada ıdare edıoz

2.Cüce dedım dıe kızma sen benı laflarınla az tokatlamadın forumda o saclar ne horoz gıbım aynı:
aaa ayıp kım tokatladı laflarla :) bu arada saçlarımı neden kıskanıon :( sanada yaparız uzulme :D

3.Cüce berbatsın sabahdan berı msnde kafamı sısırdın bıse yaz bıse yaz dıe al yazdım :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
hadı be ordan sabahtan berıymıs yalannnnnnnn sabah işteydım ben ,oglende warcraft dota oynuodum, aksamda spora gıttım anca gırdım msne :)

tamam güzel fiziğin iyi,spor yapmanda taktire şayan yalnız ,konu nasıl moto sohbete açlırı anlamadım ,motor kim nerde ben görmüyom:):p

tamam güzel fiziğin iyi,spor yapmanda taktire şayan yalnız ,konu nasıl moto sohbete açlırı anlamadım ,motor kim nerde ben görmüyom:):p

saol :p utanmasa dovcek kucucuk cocugu :salut: , walla motoru bende cok aradım bulamadım hep yeşil shrekin(crazyboyone) yuzunden o dedı moto sohbete ac dıe :p

ya hacı sorma yaklaşık 6 aydır ara verdim dün bi antreman yapiim dedimm bu günn geberiyom vallaa hertarafım ağrıyoooo ....:salut: hamlığı attık inşallahh pazartesinden itibaren tam başlıyom inş....:cat:
ama bende 1 ay sonaseninlen kapışırım haberin olsun ....:) boy 185 kilo 82 ..:)
şu barbel roving varya en kıl olduğum hareket ....en sevdiim dips şu an 12 vuruyom ....
sana iyi çalışmalar bu arada salonda kıyakmış makinalar yeni.... aidat ne veriyon...:cherry:

Son düzenleme:
Muhabbet ne ? Motor konusu nerde ? Motor kazamı yapmış ? Trafik polisinemi yakalanmış.? Body salonunda motor tanıtımımı var ? Eeeeeeeee :farao:

Muhabbet ne ? Motor konusu nerde ? Motor kazamı yapmış ? Trafik polisinemi yakalanmış.? Body salonunda motor tanıtımımı var ? Eeeeeeeee :farao:

Kendini beenmiş bi arkadaşın badi çalışmaları. Biz de anlamadık motorla ne alakası var. Kendince bi alaka kurmuş olsa gerek.

Neyse bırakalım da kabarsın bakalım :p

kapısabılırmıyız bılmem benım kollarım 46cm 65kg b_seps calıs senınde olsun

hacım bende türk kası var

benlen yarışa gircek olan var mı

dün tartıldım 95 çekiyom :queen::queen:

İlhancığım sporla ilgilenmen beni gerçekten çok sevindirdi..:cat:

Gençliğin bu gibi faliyetlerle hayata tutunmaları gelecek açısından
mutlu edici.....:wiinkk:

konuyu sabiymayalim yahu onemli olan icerik nereye acildigi modlar ilgilenir ve tasir benim bildigim bole olur cok taktir ediyorum bizde kisin yata yata yazin nasil kilo veririz dige cirpiniyoruz

Moderatör (forrap)
Moto Sohbet ile nasıl bir bağdaştırma yaptın hakikaten:silent:

Konu doğru yere açılmamış,o da bir yana bu konu hakkında zaten topic var.

Konu Dışı bölümünde Bodybuilding topici var,orada yazışabilir,videolarını koyabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar