kanka sende gelsene...Zongiye atla gel işte kereste...![]()
kuş besledim kafeste...
işim var gulüm. öperim... muccuk... :rendeer:
kanka sende gelsene...Zongiye atla gel işte kereste...![]()
ulan gözlüğü getir dedik ya beleş...ondan gelmiyon he...
arkadaşlar kardeşler haftasonu yani 03.02.2008 pazar günü hava güzel olursa şöle şileye doğru uzanalımmı kahvaltıyıda şileye 20 km kala gözlemecilerin orda yaren cafede yapalımmı ,nedersiniz önerilerin izi ve fikirlerinizi bekliyorum.güncellemeyi bende perşembe akşamı yaparım mekanada cumagünü haber vercem.
buluşma saati:09:00
avrupa yakasından gelecekler için:buluşma yeri zincirlikuyu mezarlık karşısı 1.leventteki bp saat:08:00 hareket:08:30
buluşma yeri:İKEA OTOPARKI ÜMRANİYE 09:30 teker dönüşkahvaltı yeri:şileye 20 km kala yarenin yeri (gözleme evi)
komple kahvaltı ve limitsiz çay 7,5< <ahvaltı sonrası herşey ekstradır bilgilerinize
tel: 0 542 7624303
katılım listesi:
1.ümmet perkitan+1
2.erdinç polat
3.babaçi
4.creyzboyne
5.marv
6.istburak
7.mhrrmkpnr
8.dalyanöner
9.jackaan
10.mysugar
11.headquarters
12.ozrace
13.aslanfb
14.ragnosan
15.orcunmaviş
16.mybeaat
17.GKN
18.metalgod
19.dodobiç
20.rola
21.erreguay
22.CRAZYUSUFCUK
23.sabofb
24.vreon
25.kuyucadı
26.pınar
27.tekila_30
28.hanedan12
29.mete_han
30.DARKDIAMOND
31.ihsanhakan
32.burak77+1
33.gold
34.tanımsız
arkadfaşlar yarın saat kaçta zincirli kuyu bp de buluşuyoruz
meraba arkadaşlar.kağıthane deki gibi son anlık bir kararla bende aranıza katılıyorum yarın....
bostancı köprüsünde buluşucak bir iki arkadaş vardı kaçta buluşuyosunuz pendikten gelicem e5 den yola çıkıcak arkadaşlarla beraber gitsek iyi olur...
arkadaşım ben küçükyalıdan çıkıcam istersen buluşalım bu tarafta kimseden ses çıkmadı saatle ilgili??
arkadaşım ben küçükyalıdan çıkıcam istersen buluşalım bu tarafta kimseden ses çıkmadı saatle ilgili??
tmm buluşalım özelden yazıyorum şimdi...
beyler shell i hiç karıştırmayın.herkez direk ümraniye ikea ya gelsin.2 buluşma yeri yapmayalım.
beni kim alcekti ::winkwink
taliplerim sıraya geçin bakim, bikinimi aldım yanma:queen:
abi 9a ceyrek kala bostancı shellde olcak arkadslar
sayın arkadaşlar eğer uygun görürlerse Allah rızası için Gökmen GÖK arkadaşımız için zarfa 3-5 bişeyler atar değilmi...o paraları (isteyen isim belirtilir isteyen belirtmeyiz)...hadi aslan abilerim ablalarım...pamık eller cebe diyor hepinzi çok seviyoruz...
alt bağış limiti 10 gaymedir...göynünüzden ne koparsa...yardım etmiş olanlardan tekrar bağış alınacaktır...:queen:
parayı ben yatırıp dekontu ahanda buraya koyucam...kızmayın bana lütfen...(emrivaki yüzünden)
boğazlı kazak giyme abi nolur ...sadece yarın için giymeyiver ya...hatırım için...ben kimseyi almıyom abi...
zor kurtardım kendimi zaten Crazykekoneden..:queen:
beyler shell i hiç karıştırmayın.herkez direk ümraniye ikea ya gelsin.2 buluşma yeri yapmayalım.
yav nie taktın sen benim boğazlı kazaklarıma kadeşim
anneme sölim bana bikaçtane gömlek örsün, gömlek olar dimi:cherry: