Ucuz Kask Lazım!!

shad marka kask alabilrisin fiyatı 100 ytl filen..çin malıda değil..ben kulanıyorum gayet iyi.

abii harbiden vazgeçtim ucuz kasktan olsun bee arkadaşım alsın benim kaskımı güle güle kullansın ne bu yaa masadan düşmeyle yumruk vurmakla bie kask parçalanıyosa demek motordan düşsek bizim kafada karpuz gibi yarılacakmış arkadaşlar uyarılarınız için sağolun napalım pahalısından bir kask daha alıcaz artık!!

abii harbiden vazgeçtim ucuz kasktan olsun bee arkadaşım alsın benim kaskımı güle güle kullansın ne bu yaa masadan düşmeyle yumruk vurmakla bie kask parçalanıyosa demek motordan düşsek bizim kafada karpuz gibi yarılacakmış arkadaşlar uyarılarınız için sağolun napalım pahalısından bir kask daha alıcaz artık!!

Yahuu masayı bırak arkadaşın motorun üzerinden düşmüş kırılmış böyle bi kask daha çok risk içeriyo.Bak mesala bizim burda birisi bu cünlü kaskla kaza yapmış camı cocuğun yüzene yapışmışş:farao:Düşün artık gerisini sen:cat:

Allah bilir çitoz çerezo paralarıylada veriyordur amcabey...:wiinkk:

Abi aynen cipss reyonunun üzerinde satılıyordu:pr:

İstanbuldasın. Carrefour, metro, migros gibi büyük alışveriş merkezlerinin hepsinde ucuz kasklar var. Hatta mont, dizlik, eldiven vs. bile var.
Ama alacağın bu ucuz kask seni ne kadar korur onu da bir düşün. Plastikten hiç bir farkı yok neredeyse. Kafana tas geçir daha iyi. :)

Bu da benim kaskım :) fiyat konusunda çok araştırdım mağazalara baktım, yurtdışına baktım en uygun fiyat olarak 600YTL onu da nakit istediler, zaten aldığım motor 1.000YTL gerçi sonuçta kafa da önemli ama bir kask için 600 çok geldi, bir site buldum, orada bu kaskın fiyatı 320YTL, güncel olmadığını düşündüm ama üye olup sipariş listeme ekledim, ödemeyi yaptım ama yaptığım anda pişman oldum, hem az para da değil, bugun kapım çaldı ve kocaman bir kutu, içinden kaskım çıktı, ürün direk Amerikadan adresime geldi, üstelik hiçbir posta kargo bedeli de ödemedim, kutuyu açtım ve içinden bir adet hediye olarak buğu önleyici cam da çıktı, süper tek kelime ile, 320YTLye ürün alıyorum, dünyanın bir ucundan geliyor, kargo masrafı da tahminimce 100YTL civarı tutmuştur çünkü kocaman bir kutu geldi, 37ekran tv kadar, şimdi burada 600YTLye bile zar zor verdikleri ürün sanırım Amerikada 150YTL civarı ki düşünün yediğimiz kazığı.

Bu arada aldığım motor ck 125 kymco, gayet memnunum, düşünen arkadaşlara bu modeli tavsiye ederim, hem ekonomik hem sorunsuz.

Aldığım kask http://www.kneedraggers.com/details/Nolan_X801R_Full_Face_NCom_Helmet_Voodoo_BlackWhite--609873.html dikkatimi çeken husus ise yurtdışında, ebay sitesinde bile fiyatı 350-400dolar, kafam karıştı, ürün elimde olmasa bir hata var diyeceğim ama.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

dınle mılletı kaskın ucuzu olmaz hayatın olmadıgı gıbı hayatını kask kurtaran bır arkadas tavsıyesı sana ilk kazamda benım kafamda shoi xr olmasaydı belkıde kaldırm tası olabılırdı

peki varmı öyle 20 -30 ytl ye yaa ben ondan da alsam olur neden derseniz yaa bu benimki süs gibi bi şey olcak işin doğrusu şöyle sevdiğim bir arkadaşım benim kaskımı aldı şimdi geri vermiyoda ( aramızdaki samimiyetten dolayı bende bi şey diyemiyorum ) alıcam dandik kaskı o arkadaşım zaten bu işlerden fazla anlamıyoo hoş bende anlamıyorum ama yaa işte ona kakalıycam bende kaskımı geri alcam :):):)

yani bilerek cinayete teşebbüs diyorsun.:p

bir önceki sayfada arkadaşın teki tencere önermiş.ve en güzel tavsiyeyi yapmış.
ama dikkat et tencere çelik olmasın darbe emilimi olmaz .
aleminyum tencereden bozma içi strafor destekli bir şeyi kendin yaparsan bedavaya getirip çine 15 ytl kaptırmazsın.arkadaşına da güzel bir hediye olur hayatı tehlikeye daha az girer.

Son düzenleme:
yaa arkadaşım kullanmıyoki doğru dürüst motosiklet ben zaten benim kendi kaskımı alınca onada doğruyu sölicem o sana verdiğim dandik kask at çöpe gitsin diycem arkadaşım hıım bu arada SELÇUK o kask satılıkmı??

ya bence hiç bukadar uğraşmana gerek yok kandrim derken söyleyemessin o gün sonra hemen arkasından senin haberin yokken takar kaza yapar allah göstermesin sonra vicdan azabın daha kötü olur.. bence direkt git söyle...
yemedi arkadaş kaskı artık alsam diyorum felan de motoru kullanamıyorum senin yüzünden be kardeş felan.. birz daha dil dökünce verir kaskı 2 gün sonrada unutur unutmasada problem değil..
bence...
tşk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar