Bu da benim kaskım

fiyat konusunda çok araştırdım mağazalara baktım, yurtdışına baktım en uygun fiyat olarak 600YTL onu da nakit istediler, zaten aldığım motor 1.000YTL gerçi sonuçta kafa da önemli ama bir kask için 600 çok geldi, bir site buldum, orada bu kaskın fiyatı 320YTL, güncel olmadığını düşündüm ama üye olup sipariş listeme ekledim, ödemeyi yaptım ama yaptığım anda pişman oldum, hem az para da değil, bugun kapım çaldı ve kocaman bir kutu, içinden kaskım çıktı, ürün direk Amerikadan adresime geldi, üstelik hiçbir posta kargo bedeli de ödemedim, kutuyu açtım ve içinden bir adet hediye olarak buğu önleyici cam da çıktı, süper tek kelime ile, 320YTLye ürün alıyorum, dünyanın bir ucundan geliyor, kargo masrafı da tahminimce 100YTL civarı tutmuştur çünkü kocaman bir kutu geldi, 37ekran tv kadar, şimdi burada 600YTLye bile zar zor verdikleri ürün sanırım Amerikada 150YTL civarı ki düşünün yediğimiz kazığı.
Bu arada aldığım motor ck 125 kymco, gayet memnunum, düşünen arkadaşlara bu modeli tavsiye ederim, hem ekonomik hem sorunsuz.
Aldığım kask
http://www.kneedraggers.com/details/Nolan_X801R_Full_Face_NCom_Helmet_Voodoo_BlackWhite--609873.html dikkatimi çeken husus ise yurtdışında, ebay sitesinde bile fiyatı 350-400dolar, kafam karıştı, ürün elimde olmasa bir hata var diyeceğim ama.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.