arkadaşlar bana ucuz kask lazım mesela çin malı falan varmıdır acaba
peki varmı öyle 20 -30 ytl ye yaa ben ondan da alsam olur neden derseniz yaa bu benimki süs gibi bi şey olcak işin doğrusu şöyle sevdiğim bir arkadaşım benim kaskımı aldı şimdi geri vermiyoda ( aramızdaki samimiyetten dolayı bende bi şey diyemiyorum ) alıcam dandik kaskı o arkadaşım zaten bu işlerden fazla anlamıyoo hoş bende anlamıyorum ama yaa işte ona kakalıycam bende kaskımı geri alcam![]()
peki varmı öyle 20 -30 ytl ye yaa ben ondan da alsam olur neden derseniz yaa bu benimki süs gibi bi şey olcak işin doğrusu şöyle sevdiğim bir arkadaşım benim kaskımı aldı şimdi geri vermiyoda ( aramızdaki samimiyetten dolayı bende bi şey diyemiyorum ) alıcam dandik kaskı o arkadaşım zaten bu işlerden fazla anlamıyoo hoş bende anlamıyorum ama yaa işte ona kakalıycam bende kaskımı geri alcam![]()
ben ölmeyim arkadaşım ölsün diyosun ,yav böylede bariz söylenmezkipeki varmı öyle 20 -30 ytl ye yaa ben ondan da alsam olur neden derseniz yaa bu benimki süs gibi bi şey olcak işin doğrusu şöyle sevdiğim bir arkadaşım benim kaskımı aldı şimdi geri vermiyoda ( aramızdaki samimiyetten dolayı bende bi şey diyemiyorum ) alıcam dandik kaskı o arkadaşım zaten bu işlerden fazla anlamıyoo hoş bende anlamıyorum ama yaa işte ona kakalıycam bende kaskımı geri alcam![]()
SELÇUK o kask satılıkmı??
ünlü düşünür müslüm gürses derki
kaska biçtiğiniz bedel,kafanıza verdiğiniz değerle eşittir![]()
polis kaskı diyorlar sadece ceza yemeni engeller ama allah korusun bir kazada cezan daha fazla olur,carfoursa'da bile var:cat: