[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

jess olum adamın canını sıkma ne yap yap gel valla takımı bozma yaaaa tamam kardeşim bekliyoruzzzz mutlaka :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
valla kerpe ye giderken hiç 100 ü geçmiyor gibi bi halin yoktu:queen:
ağzındada bakla ıslanmıyo neolurdu sanki aramızda kalsa:p:p:p:queen::queen:

arkadaşlar kardeşler haftasonu yani 03.02.2008 pazar günü hava güzel olursa şöle şileye doğru uzanalımmı kahvaltıyıda şileye 20 km kala gözlemecilerin orda yaren cafede yapalımmı ,nedersiniz önerilerin izi ve fikirlerinizi bekliyorum.güncellemeyi bende perşembe akşamı yaparım mekanada cumagünü haber vercem.

buluşma saati:09

avrupa yakasından gelecekler için:buluşma yeri zincirlikuyu mezarlık karşısı 1.leventteki bp saat:08:00 hareket:08:30

buluşma yeri:İKEA OTOPARKI ÜMRANİYE 09:30 teker dönüş

kahvaltı yeri:şileye 20 km kala yarenin yeri (gözleme evi)

komple kahvaltı ve limitsiz çay 7,5< <ahvaltı sonrası herşey ekstradır bilgilerinize

tel: 0 542 7624303

katılım listesi:

1.ümmet perkitan
2.erdinç polat
3.babaçi
4.creyzboyne
5.marv
6.istburak
7.mhrrmkpnr
8.dalyanöner
9.jackaan
10.mysugar
11.headquarters
12.ozrace
13.thaii_vtec
14.ragnosan
15.orcunmaviş
16.mybeat
17.GKN
18.metalgod
19.dodobiç
20.rola
21.erreguay
22.CRAZYUSUFCUK
23.sabofb
24.vreon
25.kuyucadı
26.pınar
27.tekila_30
28.hanedan12
29.mete_han

listenin son şekli böyle başka gelmek isteyen veya fikir değiştiren olursa ayarlama yaparım

ANADOLUYAKASI BULUŞMA YERİ SAAT:09:00 IKEA ÜMRANİYE TEKERDÖNÜŞ 09:30

AVRUPAYAKASI BULUŞMAYERİ LEVENTTEKİ ZİNCİRLİKUYU MEZARLIK KARŞISI BP İSTASYONU SAAT:08:00
TEKERDÖNÜŞ:08:30

Son düzenleme:
sana çok kısmet çıktı olm, erdinç, hasan, burak, muharrem paylaşamıyolar seni
sen seç birini artık:cherry:
erdinç beni seç beni seç dio:queen:

bence selçuğu parçalara bölelim hem daha hafif olur. buluşma yerinde tekrar yapıştırırız:queen::queen::queen:

bence selçuğu parçalara bölelim hem daha hafif olur. buluşma yerinde tekrar yapıştırırız:queen::queen::queen:

:queen::queen::queen: Ben bolunemem cenevarı kımse bolemes canım acrısa ısırım solum :queen::queen::queen::queen::queen: Hemde benı yapıstırmak ıcın gerı cok masrafolu 404 fabrıkasına goturmek zorunda kalırsınız :queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yetti uleen beeaaa bende geliyorum yemişim polisleri erdinç abiciiiiimm yanımda benimm =)):p:p hemde ümmet abiciğimi görrüm:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yapmayaw amma morardık heee:pr::farao:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: hahahhahahahahahahha kopardın abii beni yaa valla sen çok yaşaaaaaa:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: sen bizden gençsin:p:rendeer:

bayanlar baylar metehana karşı birlik olmayı öneriyorum:p

ona yapılacak en büyük kötülük,hesabı bu arkadaş ödeyecek diyip sıvışmak:queen:

bayanlar baylar metehana karşı birlik olmayı öneriyorum:p

ona yapılacak en büyük kötülük,hesabı bu arkadaş ödeyecek diyip sıvışmak:queen:

7.5 dan 30 kişi...225 gayme...valla ağlarım...varsa göynü ve cüzdanı bol abiler önden bıyırsın...:pybrni çızıcam agam sölim...:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
7.5 dan 30 kişi...225 gayme...valla ağlarım...varsa göynü ve cüzdanı bol abiler önden bıyırsın...:pybrni çızıcam agam sölim...:bounce:

puhahahahahahahhahahahahahahahahahahaha:queen::queen::queen: koptuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm =)=)=):p:p hahahahahahhahaha:p:p mete_han abi ye yüklersek bıdahakı bulusmada o bızı yer valla=)=)=)

Bunu ona yapamayıs nayır nolamas :queen::queen::queen::queen:

puhahahahahahahhahahahahahahahahahahaha:queen::queen::queen: koptuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm =)=)=):p:p hahahahahahhahaha:p:p mete_han abi ye yüklersek bıdahakı bulusmada o bızı yer valla=)=)=)

bu bir kabıs olmalııı...

ve babaci uyanır bide bakar motöründe Türkiye Haritası var...sen geç dalganı taktım ben haci ybrne imzamı atıcam...:psen halen olayın makarasındasın...:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar