oranın kapısı penceresi varmı donmıyalım orda...
Pencere dedinde aklıma tencere geldi..
Tencere Ümit niye gelmiyooo???
oranın kapısı penceresi varmı donmıyalım orda...
pencerside var tencerside merak etmeyin dünde görüştüm bugünde yarencafeden gülsüm ablayla.rahatımız ve huzurumuz için herşeyi hazırlıyorlar sıkıntı yok.oranın kapısı penceresi varmı donmıyalım orda...
buluşucaz buluşucazda saati tam belirleyemedik.akşama kesinleşir.
arkadaşlar kardeşler haftasonu yani 03.02.2008 pazar günü hava güzel olursa şöle şileye doğru uzanalımmı kahvaltıyıda şileye 20 km kala gözlemecilerin orda yaren cafede yapalımmı ,nedersiniz önerilerin izi ve fikirlerinizi bekliyorum.güncellemeyi bende perşembe akşamı yaparım mekanada cumagünü haber vercem.
buluşma saati:09
avrupa yakasından gelecekler için:buluşma yeri zincirlikuyu mezarlık karşısı 1.leventteki bp saat:08:00 hareket:08:30
buluşma yeri:İKEA OTOPARKI ÜMRANİYE 09:30 teker dönüş
kahvaltı yeri:şileye 20 km kala yarenin yeri (gözleme evi)
komple kahvaltı ve limitsiz çay 7,5< <ahvaltı sonrası herşey ekstradır bilgilerinize
tel: 0 542 7624303
katılım listesi:
1.ümmet perkitan
2.erdinç polat
3.babaçi
4.creyzboyne
5.marv
6.istburak
7.mhrrmkpnr
8.dalyanöner
9.jackaan
10.mysugar
11.headquarters
12.ozrace
13.thaii_vtec
14.ragnosan
15.orcunmaviş
16.mybeaat
17.GKN
18.metalgod
19.dodobiç
20.rola
21.erreguay
22.CRAZYUSUFCUK
23.sabofb
24.vreon
25.kuyucadı
26.pınar
27.tekila_30
28.hanedan12
jesse kambersiz düğün olurmu.. sende gel.. abi kardeş takılır motorlar...
bu kişiler varsa ben yokum...:queen:
hadi hadi varım...çok ısrar ettiniz...
gelme ihtimalim yüskek...:cat:
babaçi paşanın ybrsini çizicem...
crazyboyoneyi pataklıcam...ama babası Seyrantepede yakalarsa ayaklarıma sıkar valla...benim babamda onun babasını döver.
.oh ne güzel..
GKN ı artık kimse elinde alamaz(eğer yine boğazlı kazak giyerse)
Tophane tayfasınının tek tek ifadesini alıcam...gerekirse Allah ne verdiyse dalıcam...
Pınarın motörünü tekmelicem...:queen:
şiddet için geliyommm ey ahalii...:queen:nedeni yok...sevgi kelebeği olmıcam o gün...şiddet gergedanı olmak istiyorum...
hadi yazın benide deftere...:bounce:
abi gelmezmiydim ya ((((((((inletmezmiydik oraları .. aglatmazmıydık yolları (
![]()
emme velakin egzantrik sukoyu vermeye başladı birazcık,,, gelmeyi çok isterdim :cat::cat:
O zaman biri jesse'ye alsın....
Haydi koçlar arkadaşlar kardeşler.. Jesse olmazsa olmaz.. Biri onu da alsın please..
evet biri beni evinin kadını çocuklarının anası yapsın (((((((((((((![]()
noluyoruz yaaww . bırak mileti ben aten gelebilirsem tık atlar ordayım .. hem süpriss olur
gelemesemde zararı yok kalbim sizinle dostlar
bu kişiler varsa ben yokum...:queen:
hadi hadi varım...çok ısrar ettiniz...
gelme ihtimalim yüskek...:cat:
babaçi paşanın ybrsini çizicem...
crazyboyoneyi pataklıcam...ama babası Seyrantepede yakalarsa ayaklarıma sıkar valla...benim babamda onun babasını döver.
.oh ne güzel..
GKN ı artık kimse elinde alamaz(eğer yine boğazlı kazak giyerse)
Tophane tayfasınının tek tek ifadesini alıcam...gerekirse Allah ne verdiyse dalıcam...
Pınarın motörünü tekmelicem...:queen:
şiddet için geliyommm ey ahalii...:queen:nedeni yok...sevgi kelebeği olmıcam o gün...şiddet gergedanı olmak istiyorum...
hadi yazın benide deftere...:bounce:
metehan abim benim gelememem iyi olmuş metahan varsa ben yokum /((((((((((((((((
makine çalışmıyo (![]()
Yazın dediyse gelmez şimdi bu metehandro
Ben motörsüz gelicem sevgi kelebeği, sen beni tekmele gökhanda seni tekmelesin :queen::queen:
Taam işte mysugar artçı alıyomuş ya seni![]()
Abim metehandro abım benım sende gelcnmı sımdı bak ole be dahada guzel oldu ortam ole beama jesse cem abımızde gelmelı lutfen jessenın gelmesını ıstıosanız kendısıne kısı bası 100 kontor atın :queen::queen::queen:.............................
bak açılma oldumu İstanbul merkezden az biraz uzaklaştıkmı bundan daha güzel birşey yok..bir nevi terai gibi...lanet memleket boğuyor bazen..ale: