[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

eyvallah ben 10 gibi buluşma yerinde olurum.. yolda yakalrım sizi.. iyi seyirler..

arkadaşlar kardeşler haftasonu yani 03.02.2008 pazar günü hava güzel olursa şöle şileye doğru uzanalımmı kahvaltıyıda şileye 20 km kala gözlemecilerin orda yaren cafede yapalımmı ,nedersiniz önerilerin izi ve fikirlerinizi bekliyorum.güncellemeyi bende perşembe akşamı yaparım mekanada cumagünü haber vercem.

buluşma saati:09

avrupa yakasından gelecekler için:buluşma yeri zincirlikuyu mezarlık karşısı 1.leventteki bp saat:08:00 hareket:08:30

buluşma yeri:İKEA OTOPARKI ÜMRANİYE 09:30 teker dönüş

kahvaltı yeri:şileye 20 km kala yarenin yeri (gözleme evi)

komple kahvaltı ve limitsiz çay 7,5< <ahvaltı sonrası herşey ekstradır bilgilerinize

tel: 0 542 7624303

katılım listesi:

1.ümmet perkitan
2.erdinç polat
3.babaçi
4.creyzboyne
5.marv
6.istburak
7.mhrrmkpnr
8.dalyanöner
9.jackaan
10.mysugar
11.headquarters
12.ozrace
13.thaii_vtec
14.ragnosan
15.orcunmaviş
16.mybeaat
17.GKN
18.metalgod
19.dodobiç
20.rola
21.erreguay
22.CRAZYUSUFCUK
23.sabofb
24.vreon
25.kuyucadı
26.pınar
27.tekila_30
28.hanedan12

bu kişiler varsa ben yokum...:queen:

hadi hadi varım...:pçok ısrar ettiniz...:pgelme ihtimalim yüskek...:cat:

babaçi paşanın ybrsini çizicem...:p

crazyboyoneyi pataklıcam...:pama babası Seyrantepede yakalarsa ayaklarıma sıkar valla...benim babamda onun babasını döver.:p.oh ne güzel..:p

GKN ı artık kimse elinde alamaz(eğer yine boğazlı kazak giyerse):p

Tophane tayfasınının tek tek ifadesini alıcam...gerekirse Allah ne verdiyse dalıcam...:p

Pınarın motörünü tekmelicem...:queen:

şiddet için geliyommm ey ahalii...:queen:nedeni yok...sevgi kelebeği olmıcam o gün...şiddet gergedanı olmak istiyorum...:p

hadi yazın benide deftere...:bounce:

metehan abim benim gelememem iyi olmuş metahan varsa ben yokum /((((((((((((((((:)

makine çalışmıyo (:)

jesse kambersiz düğün olurmu.. sende gel.. abi kardeş takılır motorlar...

jesse kambersiz düğün olurmu.. sende gel.. abi kardeş takılır motorlar...

abi gelmezmiydim ya ((((((((:) inletmezmiydik oraları .. aglatmazmıydık yolları (:)

emme velakin egzantrik sukoyu vermeye başladı birazcık,,, gelmeyi çok isterdim :cat::cat:

crazyboyoneyi pataklıcam...:pama babası Seyrantepede yakalarsa ayaklarıma sıkar valla...benim babamda onun babasını döver.:p.oh ne güzel..:p

Tophane tayfasınının tek tek ifadesini alıcam...gerekirse Allah ne verdiyse dalıcam...:p

şiddet için geliyommm ey ahalii...:queen:nedeni yok...sevgi kelebeği olmıcam o gün...şiddet gergedanı olmak istiyorum...:p

Yazın dediyse gelmez şimdi bu metehandro :p

Ben motörsüz gelicem sevgi kelebeği, sen beni tekmele gökhanda seni tekmelesin :queen::queen:

abi gelmezmiydim ya ((((((((:) inletmezmiydik oraları .. aglatmazmıydık yolları (:)

emme velakin egzantrik sukoyu vermeye başladı birazcık,,, gelmeyi çok isterdim :cat::cat:

Taam işte mysugar artçı alıyomuş ya seni :p

Son düzenleme:
pınar ben doluyum malesfki ne yazık. bu hafta sonu gazlamaya cıkıcaktım bıras doğa turu falam modu.. denk geldii. fazla takılamıcam size bi kahvaltı modu belki mangal. ordan uzar ben...

O zaman biri jesse'ye alsın....

Haydi koçlar arkadaşlar kardeşler.. Jesse olmazsa olmaz.. Biri onu da alsın please..

O zaman biri jesse'ye alsın....

Haydi koçlar arkadaşlar kardeşler.. Jesse olmazsa olmaz.. Biri onu da alsın please..

evet biri beni evinin kadını çocuklarının anası yapsın (((((((((((((:)

noluyoruz yaaww . bırak mileti ben aten gelebilirsem tık atlar ordayım .. hem süpriss olur
gelemesemde zararı yok kalbim sizinle dostlar

evet biri beni evinin kadını çocuklarının anası yapsın (((((((((((((:)

noluyoruz yaaww . bırak mileti ben aten gelebilirsem tık atlar ordayım .. hem süpriss olur
gelemesemde zararı yok kalbim sizinle dostlar

Gelememek yok işte.. Biri ben alırım desin ki senin motor ayağa kalkmazsa onunla gelesin..:wiinkk:
Maazeret istemem. Konu kapanmıştır.. :p

Abim metehandro abım benım sende gelcnmı sımdı bak ole be dahada guzel oldu ortam ole be :) ama jesse cem abımızde gelmelı lutfen jessenın gelmesını ıstıosanız kendısıne kısı bası 100 kontor atın :queen::queen::queen:.............................

metehan abim benim gelememem iyi olmuş metahan varsa ben yokum /((((((((((((((((:)

makine çalışmıyo (:)

ismet kısmet artık...:pale:

Yazın dediyse gelmez şimdi bu metehandro :p

Ben motörsüz gelicem sevgi kelebeği, sen beni tekmele gökhanda seni tekmelesin :queen::queen:

Taam işte mysugar artçı alıyomuş ya seni :p

niyekine motörsüz geliyorsun...nooolduuu...yemiyo dimi açılamıyosun...:bounce:

pınarr sen gelmeeeee.ben sana güzel bir badi getireyim.. :queen: :queen: sen sadece beden belirt :cat:

Abim metehandro abım benım sende gelcnmı sımdı bak ole be dahada guzel oldu ortam ole be :) ama jesse cem abımızde gelmelı lutfen jessenın gelmesını ıstıosanız kendısıne kısı bası 100 kontor atın :queen::queen::queen:.............................

bak açılma oldumu İstanbul merkezden az biraz uzaklaştıkmı bundan daha güzel birşey yok..bir nevi terai gibi...lanet memleket boğuyor bazen..:pale:

bak açılma oldumu İstanbul merkezden az biraz uzaklaştıkmı bundan daha güzel birşey yok..bir nevi terai gibi...lanet memleket boğuyor bazen..:pale:

Abim sen sımdı gelcenmı :rendeer: bak pınar ablamda geldı sırada sen ve jeesse kaldı gelmeyenler ggkn abım var burak abı var erdınc abı var mhrem selım abılerım var headquarters hasan abı var hanedan12 var ısmaıl abı sonra saymadık 10 kısı daha var ısımlerını unutum sende gel he metalgot de var baska da daha var sen yeterrkı gel bıde jesse abım de gelsın 10 numara bı bulusma olsun hehehe

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar