Üye Fotoğrafları

kanka kahve 7-24 emrinize amade. hemen ferdiden bi sabahçı kahvesi dinleyim:rendeer:

eywallah kanka :wiinkk: , yaza paramiz oldukca koyar benzini kacariz yanina,sonra ac ferdi babayi,cengiz babayi,basla aglamaya , sonra polisler gelsin :nabiyonuz bu saatte,gidin hadi artik evinize,kapatin burayi desin :queen:

tekirdağ ile edirnenin arası uzakmıdır bu garagtersiz metehanı görmeye gittikden sonra yeni doğan yiğeni görmeye gidecem tekirdağa arası uzak değilse sato'nun kahvede bi gayfe içerim :cherry:

eywallah kanka :wiinkk: , yaza paramiz oldukca koyar benzini kacariz yanina,sonra ac ferdi babayi,cengiz babayi,basla aglamaya , sonra polisler gelsin :nabiyonuz bu saatte,gidin hadi artik evinize,kapatin burayi desin :queen:

kanka benim polis emekli emniyet görevlisi 20 yıl buranın asayişini sağladı polisler komserden çok babamı dinlerler burda onları kafaya takma onlarda oratmcı adamlar senden benden fazla sulanır ortama:mrgreen:

tekirdağ ile edirnenin arası uzakmıdır bu garagtersiz metehanı görmeye gittikden sonra yeni doğan yiğeni görmeye gidecem tekirdağa arası uzak değilse sato'nun kahvede bi gayfe içerim :cherry:

tekirdağ bana 200km felan var. gelirsen başım gözüm üstüne beklerim yani:bounce: meteyide getir:p

aha garagtersiz ayu beleş çay içinn taaa Tekirdağa gidiyor iyimi...:pmezarcı Boru baybay...:p

kanka benim polis emekli emniyet görevlisi 20 yıl buranın asayişini sağladı polisler komserden çok babamı dinlerler burda onları kafaya takma onlarda oratmcı adamlar senden benden fazla sulanır ortama:mrgreen:

tekirdağ bana 200km felan var. gelirsen başım gözüm üstüne beklerim yani:bounce: meteyide getir:p

çüşş...Mete Boranın süs köpeğimi len kereste...:pbak nasip olursa şaşırma...:wiinkk:

merak etme satocum tasmasını takar getiririm gayfehaneye tasması bende nasılsa saldırmaz hem sağa solada:queen:

ben bi ısırırım akıllara zarar...:pkoparmadan bırakmam...:bounce:

asılari tammi ? saga sola tuy dokmesin :queen:

vayy...:salut:Allahımmm neydiii günahımmm...:salut:

buda benden mete abi :)

hemen alıyos seni 1.sayfaya kankü...ismini siyah boldla yazıcam...:p

aha garagtersiz ayu beleş çay içinn taaa Tekirdağa gidiyor iyimi...:pmezarcı Boru baybay...:p

çüşş...Mete Boranın süs köpeğimi len kereste...:pbak nasip olursa şaşırma...:wiinkk:

bayanların süs köpeklerini ne amaçla kullandıklarını biliyon mu mete amca:p

merak etme satocum tasmasını takar getiririm gayfehaneye tasması bende nasılsa saldırmaz hem sağa solada:queen:

vaz geçtim getirme iflasa sürükler beni

asılari tammi ? saga sola tuy dokmesin :queen:

kanka meteye kitlemenin ayrı bi güzelliği var arada kitleyelim:mrgreen:

terminatör IV çekimlerinden bir fotom (((:)

merhaba dünyalı biz dostuz:p

vay bee kaç sene geçtii üstünden bu fotonun

Son düzenleme:
washhfi1.jpg

Mete abi bu en karizma resmim:) başkada varda simdi sitemizin bayanları bayılmasın diye koymuyorum =))

Bu arada mete abi senin bi resmini gördüm bizim kuyumcu aziz abide orda tanıosun demek:) bizim mahallemizin kuyumcusudurda kendisi ayriyetten komşumuz olur:) motorlarına aşığımdır:) okumasın aziz abi hahahha

bunlamı bayılacaklar la...:pAZİZ abine selam söyle...İZmirliyim aslında..Bayraklı Bornova Menderes Urla Özbek Köyü falan bizim sülale oralarda...MD dende çok tanıdığım var...

selamlar İZMİR e...

masallah izmir sizin abi :) söylerim abi gorursem tabi dukkanda durmuyo büyüttü o işleri çok zengin oldu =)))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar