[MT-İZMİR] GÖKMEN GÖK Adlı Arkadaşımızı Ziyaretimiz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarkan düşmüş bir tarafını incitmiş bile daha çok reyting alıyor....:farao::farao:

Ama inanıyorum ki arkadaşımıza güzel yardımlar yapılacak.... O güzel insanlardan burda çok var....:cat::cat:

Tarkan'da lazım,Gökmen'de lazım! Dediğin gibi inşallah laf değil faaliyetle uğraşıcaz:cat:.Başlığıda tahtaya taşıyalımda görmeyen kardeşlerde görsün.

geçmiş olsun.bu bölüme fazla bakmıyordum e maille gördüm.elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım. gökmen arkadaşımıza Allah'tan acıl şifalar diliyorum.

okurken gozyaslarimi tutamadim :pr:

yarin maas alir almaz yatırcagim oglen isbankasi acik mi ?

annesinin kredi kartı numarasi varsa internetten de yatırabilirim

kredi kartı borcu olunca havale masrafı alinmiyor

allahtan acil sifa ve de sabır diliyorum.

Konuyu Toplam 36 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 33 Misafir)
mete_han, karmacoma, Sabırküpü

Haydi Hayırlısı olsun...Okuyupda elini vicdanına ve cebine atandan Allah hoşnut olsun...

Allah yardımcıları olsun.

Bu aralar motoru satıp bu sevdadan uzaklaşmayı düşünüyordum tam üzerinde denk geldi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah yardımcıları olsun.

Bu aralar motoru satıp bu sevdadan uzaklaşmayı düşünüyordum tam üzerinde denk geldi.

İşallah hayırlısı odur... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Güncel tutalım....... Üstte kalsın...:cat::cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Konuyu Toplam 125 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 114 Misafir)

Tüm üyelere atılan mailler sanırım işe yarıyor.
Motosiklet tutkunlarının böyle bir duruma kayıtsız kalmayacağı çok açık. :cat:

motosiklet sürücülerine özellikle kötü davranan sürücülerin Allah inşallah karısından kızından çoluğundan çocuğundan anasından babasından çıkartır.....İnşallah dünyada kabir azabı çekmeye başlar ve daha kötü acılar onun başına gelir...yolda giderken zevk olsun diye arabayı motosikletin üzerine kıran insanları GÜZEL ALLAHIM kullandıkları araçta cayır cayır yaksın inşallah,insanlara çektirdikleri acının on katından daha fazlasını çekerler inşallah.. bir parça ekmeğe muhtaç kalsınlar inşallah....boyunlarından aşağısı felç olsun başkalarına muhtaç olsunlar inşallah...tuvalete gitmek için bile yardıma muhtaç olsunlar inşallah...ohh be rahatladım...

motosiklet sürücülerine özellikle kötü davranan sürücülerin Allah inşallah karısından kızından çoluğundan çocuğundan anasından babasından çıkartır.....İnşallah dünyada kabir azabı çekmeye başlar ve daha kötü acılar onun başına gelir...yolda giderken zevk olsun diye arabayı motosikletin üzerine kıran insanları GÜZEL ALLAHIM kullandıkları araçta cayır cayır yaksın inşallah,insanlara çektirdikleri acının on katından daha fazlasını çekerler inşallah.. bir parça ekmeğe muhtaç kalsınlar inşallah....boyunlarından aşağısı felç olsun başkalarına muhtaç olsunlar inşallah...tuvalete gitmek için bile yardıma muhtaç olsunlar inşallah...ohh be rahatladım...

arkadaşım biz hayırlı bir iş için yola çıktık ÖFKE ni başka zamana sakla şimdi dayanışma zamanı biz senin yaptığın gibi çok şeyler yaptık ama bu şekilde olmuyor şimdi DUA zamanı beddua larla bir yere varılmayacağını biz çok uzun zaman önce öğrendik :cat:eğerki bir yardımın olsun istersen yakınındaki imkanları müsait birisine ulaş ve bu konuyla ilgilenmesini sağla çok daha büyük sevaba girersin :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Beddua sahibini bulur derler... Etmiyelim.... Allahından bulsunlar...:cat::cat:
Onun başınada aynı şey gelse hepimiz insanız hepimiz bir canız... Yapmıyalım bunları....:cat:

umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur arkadaşımız.
elimizden geldiğince yardım edelim.

Allahtan acil şifalar diliyorum. Her iki tekerleklinin başına gelebilir, çok üzücü. Bu durumu acaba dört tekerleğe binenlerde biliyormu, bilmek yetmez durumun ciddiyetinden haberdarlar mı? Neden bu ülkede motorsikletin üzerindeki kişinin ne kadar da kırılgan bir durumda olduğunu diğer taşıt sürücüleri bilmiyor, bu denli savunmasız olan biz motorcular neden trafikte görmezden geliniyor. Yüce Allahımdan arkadaşımıza şifa, bizler için de trafikte "motorsikletli" bilincine sahip taşıt sürücülerine denk getirmesini diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar