[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

GKN

kitlencek bişi olarsa titrettirin:cherry:
att:erdinç, muharrem, burak:cherry:

evet beyler selçuğu alın biriniz benim arka sele ufak ama erdinçinki büyük ne güzel kardeş kardeş gidersiniz cenevarrr

Bakalım Erdinç yerime birini ayarlamaya çalışıcağım bende çok isterim
bayağı oldu yol yapmayalı cuma günü belli olur kesin haberleşiriz senle
babaçi de gelir bizle ufak bir gurup yaparız vallahi güzel olur.

coşkun abinin evi nerdekii ??????

evet beyler selçuğu alın biriniz benim arka sele ufak ama erdinçinki büyük ne güzel kardeş kardeş gidersiniz cenevarrr

olum ben karşıya geçip selçugumu alimmm manyakmısınız yaa :queen::queen:

Son düzenleme:
babaçi gelmeyi düşünüyo ama henüz kesin değil sanırsam... kask bulıyım yeter battaniyemi alırım üstüme gene gelirim :))

yahu alırım demediki ne fesatsınız yaa :) hem bana bayan demek bayanlara haksızlık olur ben basbaya cadıyım :))

konuş be yardımcı olalaım dedikk üstüme oynuyo adiler :p

ya senin süpürge uçan cinsten degilmii :p :queen:

Son düzenleme:
Coşkun Şelale evlerinin arkasında oturuyo Erdinç biz onunla buluşmalara
viyadüğün(Tem Köprü)altında buluşup ordan hareket ederiz her zaman.

babaçi gelmeyi düşünüyo ama henüz kesin değil sanırsam... kask bulıyım yeter battaniyemi alırım üstüme gene gelirim :))

yahu alırım demediki ne fesatsınız yaa :) hem bana bayan demek bayanlara haksızlık olur ben basbaya cadıyım :))

bizim cadılarla sorunumuz yok cenevarlarla var 148 kilocuk:queen:
benim yagmurda 60kiloyakadar artcı sorunum olmaz:p

Son düzenleme:
bi arkadas daha vardı illa benide alın diye hazır el atmısken onada bi sevap islersin artık

ya beyler benide birisi artçı alsın bende yastığımı yoganımı neyim var neyim yok gelirim valla:queen:

benim süpürgem uçuyoda sonra rakamdan çok yukardan bakıyo filan dersiniz ondan süpürgemi kullanmıyom :):)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Arkadaslarim ve kiymetli abilerim ben bu haftasonu yine sehir disindayim, ama bu sefer Ankada degil, Eskisehir! :)

Eminim gezi cok guzel gececektir. Hayirlisiyla motoru bir alsam baska bir sey istemiyorum.

Arkadaslarim ve kiymetli abilerim ben bu haftasonu yine sehir disindayim, ama bu sefer Ankada degil, Eskisehir! :)

Eminim gezi cok guzel gececektir. Hayirlisiyla motoru bir alsam baska bir sey istemiyorum.

al işte benim artçım
sende konuş kozyatagından almadıkmı seni aynı yere gidiyoruz diye yardımcı olduk birbirimize
işin ucunda kız olun ca nasılda üstüme geldi adi herifler :p
aargh erkek ti ama aldık o zaman kimsse demedii artçı almışsın falan filan diye sizle yola çıkılmaz olum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar