Ümmet kardeşimize nazar değdirdiler

Arkadaşlar şimdi öğrendim sevgili kardeşim,sitemizin efsane gezgini Ümmet maalesef kırmızı ışık ihlali yapan bir ..........(ne diyeceğimi bilemiyorum) nedeniyle kaza yapmış.Kendisi iyi durumda,motoru az hasarlı imiş (kendi ifadesi).
Arkadaşlar Ümmeti yüce Rabbim bize bağışlamış,daha kötüde olabilirdi ve çarpan ............. durmayıp kaçmış.Ümmet kardeşime çok geçmiş olsun,yürekten sevgilerimle:rendeer:

abi gecmiş olsun durumu nasıl nerde smd bi yardımımız olursa gidelim:pale:

Moderatör (forrap)
Çok geçmiş olsun Ümmet abi :pale:
Sende bir şey olmamasına sevindim..
Umarım motorunda da çok birşey yoktur.

Ne kadar yazık ki insan sıfatını taşımaması gereken canlılarla aynı trafiği paylaşıyoruz.Nasıl kaçıp gidebiliyorlar,nasıl vicdanlarına bunu kabul ettirebiliyorlar anlayamıyorum..

abi hakkatten nerde şimdi acaba bir durum varsa yardımcı oalalım çok geçmiş olsun

bak ya çok geçmiş olsun.valla nazar değdi ümmet abiye.:pale:

haydaaaaa...
abi çok geçmiş olsun,allahtan sana bişey olmamış... iyisindir inşallah
utanmaz herif bide kaçmış,bulup ağzını yüzünü kırıcaksın ş.....sizin

ya suclusun carpıosun bide kacma ne demek yaa nası bi insanlktır bu hiç diilse dur bi nasılsan de yaa

Büyük geçmiş olsun, nazar mı değdi ümmet bey, yapabileceğimiz bir şey varmı acaba....

O şerefsizin ben...................................... ::rantinp:::rantinp:
Offf :pr:

Ümmet abim çok geçmiş olsun ya :pale:
Cana gelen mala gelsin önemli değil yeterki sana bişey olmasın :pale:
Allah korumuş :pale:

ümmet baba geçmiş olsun ehliyet sana yaramadı diye düşünmeye başladım :silent: sen eski topraksın umarım bir şeyin yoktur :pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar telaşlancak hiçbirşey yok gayet iyiyim sadece kolum biraz sızlıyo hepsi bu,motorun camı yere düşünce kırıldı başka çizik ve hasar yok zeten kaskolu motor,hakan abiyle msn de konuştuk oda siteye yazmış.sağolsun fakat bişeyim yok çok iyiyim sadece motorun camı kırıldı yarın sabah takılcak.hepinize çok teşekkür ederim varoulun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar