Hasan (eski Kaya34 yeni Bam Bam) 'ın yeni R6'sı hayırlı olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ara ara himen yeşim...:p
Heee ama eğer istenmiyosak boşver sen kendin için ara hıııh...:pale:

Aarrraaamam soooormaaam biir dahaaaaa :queen:

ama ama ama,daha yeni aldımm yaaa:pale::pale:

Ayy kıyamam sana ben :rendeer: Yapar mıyım hiç öleler aşkolsun :mrgreen: Ama uyarıyorum seni arkadaşım :mrgreen: İskender kesin bir numara yapacak sana haberin olsun :bounce: Eee bu kadar ispiyonculuktan sonra bi tur Tuğçeyi bindirisin artık hıı :wiinkk: Tuğğçççee bak kendimi feda ettim senin için :queen:

Son düzenleme:
hayırlı olsun inşallah kazasız belasız binmek nasip etsin allah.. içine sindirsin..

resimleri merak ettim ben ama :)

Aarrraaamam soooormaaam biir dahaaaaa :queen:

Ayy kıyamam sana ben :rendeer: Yapar mıyım hiç öleler aşkolsun :mrgreen: Ama uyarıyorum seni arkadaşım :mrgreen: İskender kesin bir numara yapacak sana haberin olsun :bounce: Eee bu kadar ispiyonculuktan sonra bi tur Tuğçeyi bindirisin artık hıı :wiinkk: Tuğğçççee bak kendimi feda ettim senin için :queen:

Farkkettim yeşimcim yuppiiii:rendeer:

Hasan abim hadi ama ya resim isterük :p
ıslatma buluşmasını ne zaman yapıyoruz :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam peki birer tur sadece ama:wiinkk::wiinkk:

Sen Tuğçey'i bindir yeter, benimki başkasının arkasına binmemi yasakladı da :mrgreen: aahh aaahhh r6 mız olana kadar bekiliiciz artık napalımm :p Zaten geçen sene yeteri kadar bindik senin düldüle İskender'le :queen:

Bu arada herkese teşekkürler, kızmayın ama izmir mt ye ayriyeten özel teşekkürler, :rendeer::rendeer::rendeer:

Hasancım arkandan bi kaç muhabbette atıp tutmuştuk da ona dayanarak bunu hepimiz adına rahatlıkla sööleyebilirim; bizde seni fahri hemşerimiz ve dostumuz olarak sayıyoruz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hani resim yokmu motorun?..... Görelim kızımızı...:p

hasan hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle :rendeer: pınarbaşı pisti seni bekliiiiiiiiiiiiirrr :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar