[Manisa - MT]

evet arkadaşlar şimdi linke tıkladım ve gözlerim dolu..
MANİSA MT,, BU sayfayı kim okuduysa,,mutlaka koşacak ve yardım edecek..mazeret yok,,kimlere ne yrdımlar yaptık,,herşey apaçık ortada,,kardeşimizin durumu bellii,,MANİSA MT OLARAK BU İŞİ SARILACAZ...

baba ozamn salı akşamı manisada migrosun yanındaki halı sahada yapalım ne dersiniz toplansın herkes şu izmirlileri güzelce bi yenelim :p

hopps o kadar uzun boylu değil. yavaş gel.:farao:

evet arkadaşlar şimdi linke tıkladım ve gözlerim dolu..
MANİSA MT,, BU sayfayı kim okuduysa,,mutlaka koşacak ve yardım edecek..mazeret yok,,kimlere ne yrdımlar yaptık,,herşey apaçık ortada,,kardeşimizin durumu bellii,,MANİSA MT OLARAK BU İŞİ SARILACAZ...

Mecitim eminim gerekeni yaparsınız. Manisa neler yaptı bu vakte kadar sorgulanmaz bile. :cat::rendeer: örnek çağrın için tebrikler ve teşekkürler

Son düzenleme:
merhaba manisa mt varmısınız pazar günü öğlen sonu toplaşalım ve orda herkez gönlünden kopanı versin pazarteside bu toplanan parayı yatıralım arkadaşın hesabına hiç olmazsa para toplu olarak yatmış olur hesaba hemde bu vesileyle toplaşmış oluruz evet manisa mt nin vırvırcıları ayarlayın toplantıyı

mecitttt abi senin biletini gelınce kescem kurtulusunuz yok serkan abide ikinizi unutunuz bu garibanıııı

ulen ne unutması yarım dünya :cherry:
anandan babandan çok beni arıyosun askerden unutmak ne mümkün :queen:
bu pazartesi geliyosun dimi ? adnan menderese indinmi karşılarım ben seni havaalanında ...

ulen ne unutması yarım dünya :cherry:
anandan babandan çok beni arıyosun askerden unutmak ne mümkün :queen:
bu pazartesi geliyosun dimi ? adnan menderese indinmi karşılarım ben seni havaalanında ...

HOPPSSS Adnan Menderes İzmir Sınırları içine girer. Dikkatinizi çekerim.:cat:

murat ,adamın anası danası yedi sülalesi gelecek benim ile adamı karşılamaya
:mrgreen:
adam hem tombiş hemde evin ilk oğlu (ilk askere giden yani) :cherry:
ama paslaşırız yine merak etme
sizsiz izmir tuzsuz ayran gibi :p

hiç bişey demiorum size ''kereta''::158::dikkatizi çekerm MT[Manisa] ilk kmden çıqtı zannediosunz mecit baba şahit allahtn bi geziye gelemişq o arada üni dalgasına gelememiştm ''MANİSA-MT nin hangi fotosunda varsın sen'' Hiç bişey demiorum bundan sonra hadi ii akşamlar::shhh::

Son düzenleme:
MURAT ağabey, istiyorsanız biz gelelim oraya maça sizden bişey çıkımıo :p

ne dostu !!!
berabermi tüfek çattınız ?
34 yaşında üniversite hocası senin nerden dostun oluyor kerata ,,,
hiçbir toplantıda ne gördüm nede hatırlıyorum seni , MANİSA-MT nin hangi fotosunda varsın sen çıkaramadım seni
büyüklerine karşı biraz daha saygılı ölçülü yaz,

alıntıda nasıl en fazla yazacağını örnek olması açısından gösteriyorum ona göre yaz hadi bakalım ...

gidip gelmesekte kütük MANİSA / KULA

yıllardır düşünürüm manisanın kulayla ne alakası var diye =) kula nirdeeeeeeeeee manisa nirdeeeeeeee ossun biz KULA' lıyız ;)

Tüm Manisalı Hemşolarımı Selamlıyorum :cat:

Son düzenleme:
vasco buraya yazman dahi manisalı olduğunun bi kanıtı değilmi :)
güreli dedem başına talihsiz bi olay gelmiş okudum üzüldüm :( büyük geçmiş olsun abi müsait olduğum ilk zamanda atlayıp geleceğim yanınıza (manisa topiğini okuduğundan yazıyorum bunları buraya :p :) )

sen görebiliyormusun biyerlerde yaş falan yazan yer...::shhh::eek:zamn bu ne iş ''kerata'' fana 5yaşındamıyım bn::lac:: Burda bi dostluk çerçevesinde konuşuyorsak bizde herhalde haddimizi bilerek konuşuyoz...

Son düzenleme:
"DEMON" BU MANİSA MT'NİN KM TAŞLARINDAN İKİSİ "LODOS" VE Benimdir..."LODOS" (SERKAN ABİMİZ) BİZİM PİRİMİZDİR,,ABİMİZDİR,YERİ GELİR BABAMIZDIR..YAŞI VE YAŞADIKLARINDAN DOLAYI,,NERDE NASIL KONUŞMası gerektiğini ve nerede nasıl DAVRANILMASI gerektiğini çok iyi bilen biridir.

LÜTFEN BİRDAHA KARGAŞA VE LAF ATIŞMASI İSTEMİYORUM,,BÜYÜKLERİMİZE SAYGIDA KUSUR ETMEK GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ ASLA OLAMAZ...

TEŞEKKÜRLER..........

"DEMON" BU MANİSA MT'NİN KM TAŞLARINDAN İKİSİ "LODOS" VE Benimdir..."LODOS" (SERKAN ABİMİZ) BİZİM PİRİMİZDİR,,ABİMİZDİR,YERİ GELİR BABAMIZDIR..YAŞI VE YAŞADIKLARINDAN DOLAYI,,NERDE NASIL KONUŞMası gerektiğini ve nerede nasıl DAVRANILMASI gerektiğini çok iyi bilen biridir.

LÜTFEN BİRDAHA KARGAŞA VE LAF ATIŞMASI İSTEMİYORUM,,BÜYÜKLERİMİZE SAYGIDA KUSUR ETMEK GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ ASLA OLAMAZ...

TEŞEKKÜRLER..........
:cat::cat::cat:
tebrikler mecit. Manisa MT ve İzmir Mt hep saygı sınırları içinde birbirlerine davranmış güzel dostluklar kurup sevgileriyle bu dostlukları sürdürmektedir. kim nerede ne yapmışı merak edenler geçmişteki sayfalara bakıp görebilir. Bu gruplar gökten inmedi.:cat::rendeer::rendeer:

Moderatör (forrap)
Mecit gereken cevabı vermiş.
Demon bundan sonra umuyorum ki konuyu uzatmayacaksın.
Manisa MT topicinde tartışma olmadı bu güne kadar,bundan sonra da olmaz,izin vermeyiz.

Konu uzarsa zaten mesajları sileceğim.

Tüm Manisa lı dostlara selamlar..

:salut:baba bnm zaten tartışma çıkartmak gibi bi niyetim yoq bn herkeze burda baba die hitap ediom bu göze battıysa hiç bişey demiyorum tartışmaya gerek yoq birazda bni anlayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar