[MT İstanbul] 26 Ocak Ortaköy Denize Naazır Buluşması

olummmm bak yeşilin anlamını bilmiyonuzzz valla anlatsam korkarsınız ağzınıza almazsınız hatta selçukta (crayzbone) rüyasında görmek istiyomuş bi grse ağzı uçuklucak valla:queen:

:queen::queen::queen::queen::queen: Yeşill cagırcam gorursunuz benım hemserım olur kendısı bıdahı bulsumaya cagırcam soz

Durun sıze yesılın bı hıkayesını anlatım...

Birgun yeşili gazetıceler yakalamıslar ve sormuslar;
Neden hep Ahlatta kalıosun demısler = demıskı ordakıler kör dur benı gormuolar gelıolar

Pekı demişlerki neden Tatvanda da kalıosun= ordakılerde gormemezlıkden gelıo demis

Pekı neden adılcevazda KALMIOSUN DEMİŞ = Ordakıler cok uyanıktır benı gorduklerı an hemen polıse haber verıo demiş :queen::queen::queen:

YAni benden korkti onun ıcın kalmadi Onun ıcınde bı dahıkı bulusmaya tlf accam cagırcam :queen::queen::queen::queen::rendeer:

Son düzenleme:
cesss, arkadaki zenci kim? cenevarın arkadaşımı:queen:

geriye bir tek erdinç kalmış zencide malesef erdinç oluyo :mrgreen: ayrıca marv(zencinin yanında) ve hasan(jessenin arkasında) da var o resimde, yalnız purak yengeyi ekmiş :mrgreen:

Son düzenleme:
abi hepsini bırakında rolaya bakın tıpkısının aynısı degilmi (((((((((((((:)

:queen::queen::queen: Resımde bir tek yeşil eksik oda olursa tam olcak :queen::queen::queen::queen:

ne gülüon olm sende aynısın:p
beyaz atletin duyuyo üstünde, hani şu striptizde kullandığın atlet:queen:

abi sandalyeden düştüm yemin ediyorum :queen::queen::queen:

yok boyle bişey yaaaa .... atletli maganda dehşet saçtı :mrgreen::mrgreen:

geriye bir tek erdinç kalmış zencide malesef erdinç oluyo :mrgreen: ayrıca marv(zencinin yanında) ve hasan(jessenin arkasında) da var o resimde, yalnız purak yengeyi ekmiş :mrgreen:

Yok olum yengeyi ekmemiş.. İri yarı vücuduyla onu kameralardan gizlemiş..
Ne de olsa yenge ufak tefek tabi :p

atletli maganda ha? ne yani serdar ortaç yada bi başkası gibi göbekten zeytin mi yeseydim :mrgreen:

keşke yeseydin ((:) şemsiyeye tutunup ayakları kadırıp döndüğün an hala gözlerimin önünde nerden de biliyosun o hareketleri pes ...

ben sandım çıkıp soyunacak gelecek .. ama direk görünce dayanamıyormuşsun ..
hani bi tv showu vardı .... neydi neydi neydi...ıımhh hani kivi vardı muz vardı ananas vardı çin çin diye yoresel bi şarkılarıda vardı .. yanlız adını bi hatırlasam ...

turbo faul müydü .. tutta bırak mıydı neydiii yawww:queen::queen::queen:

keşke yeseydin ((:) şemsiyeye tutunup ayakları kadırıp döndüğün an hala gözlerimin önünde nerden de biliyosun o hareketleri pes ...

ben sandım çıkıp soyunacak gelecek .. ama direk görünce dayanamıyormuşsun ..
hani bi tv showu vardı .... neydi neydi neydi...ıımhh hani kivi vardı muz vardı ananas vardı çin çin diye yoresel bi şarkılarıda vardı .. yanlız adını bi hatırlasam ...

turbo faul müydü .. tutta bırak mıydı neydiii yawww:queen::queen::queen:

evet haklısın ama benzetimi pek yapamamışsın, onlar yağlı güreş öncesi ısınma hareketleriydi:mrgreen: küçüklüğümden beri ata sporumuza ilgim var hatta kırkpınara bile gittim:mrgreen:

King Of Striptizzzz :queen:

Emin'i striptizin kralı seçiyor, 1 e 10 veriyorum :queen:

way topic canlanmış gene küllerin den doğan topic abi o garip motorcuların içine beni eklemediğin için teşekkür ederim sana :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar