osmaniye zorkuna karlı gezi

zorkuna xl600 ile tek kişilik gezi...

Osmaniye'nin Zorkun Yaylası'na gezi yapalım dedim, arkadaslardan gelen olmadı. Kardı,buzdu diye kimse gelmek istemedi. Ben de kimse yok diye keyfimden vazgeçmedim ve gittim.

işte efsane motor
1007074qu2.jpg

1007081he5.jpg

1007052ua6.jpg

1007049dt7.jpg

1007054hd3.jpg

1007059zh4.jpg

tekrar motorum:)
1007079kz8.jpg

1007085al0.jpg

Bu da kar ile oyunum
http://www.youtube.com/watch?v=sx3q8INx3cw
[YT]sx3q8INx3cw[/YT]

Dönüşte otobanda canım sıkıldı düz yol bitmiyordu,dedim crosculara böyle yol gelmez,tepelere çıka çıka yolu zevkli hale getirdim.
1007104vz1.jpg

1007105pw9.jpg

1007103nd0.jpg

Son düzenleme:
bu gece kar yağacak diyorlar :cyclopsan

yarın bende çıkarayım artık nasıl gideriz ybr le bakalım

süper bi gezi olmuştur eminim kii çook eglen mişsindir yanlız sormak istedigim birşey.. bende racing var ama cros lara karşı inanılmaz bi düşkünlügüm var piyasadaki her cros motorda gerçek anlamıyla cros motor özeligini taşımıyo cade crosu dielim ama sendeki tam anlamıyla cros motor size sormak istedigim kulandıgınız motorda asfalt zeminde bi problem yaşıyomusunuz yani çade de kulanıma müsayitmi motor için
..şimdide teşkrler

enduro

bendeki cross değil,enduro yani hem asfalt hemde arazi için dizayn edilmiş,motorun üstündeki arazi lastiği çokta rahatsız edici değil,ama sehirde kullanacam diyorsan cadde tipi lastik takabilirsin

ulan bana niye söylemedin bide arkadaşlara haber verdim yazmışsın biz arkadaştan sayılmıyormuyuz kulüp başkanına bu yapılırmı.

Usta motoruna sağlık. Paylaşım için sağol. Bizim burda olsa o kadar uzağa gitmene gerek kalmaz, heryer kar buz burda :)

dakar01 valla topram ne güzel yapmışsın eline sağlık ama kadiri çok kızdırmışsın burnundan soluyor bidaha hber etmeden gitme lastiğini indirir:queen:

kızma kadir usta

senin için yine gideriz,rahatsız olduğunu duyduğum için sana söylemedim,birkaç kişiye söyledim soğuk filan dediler bende çıktım napim

güzel olmuş ellerine sağlık hep yapmak istediğimi yapmışsın..:cat:

Osmaniye İl Temsilcisi
Abicim seni bütün içtenliğimle tebrik ediyorum. İşte motor aşkı da, doğa aşkı da budur. Tek başına binmişsin motoruna çıkmışsın, hakikaten helal olsun, çok hoşuma gitti. Eğer haberim olsaydı kesin olarak gelirdim ve hatta oraları görünce gelecek hafta oraya gitsemmi aceba diyorum. Bende KLR 650 (Asvalt lastikli) ve Honda XL 185 s var (arazi lastiği, tırnaklar sık olandan,yani tam arazi sayılmaz aslında) var sence hangisiyle gitmem uygun olur. Bu taraflara geldiğinde mutlaka bekliyoruz. Dönüşte kadirli den geçebilirdin,kapılarımız ve gönlümüz daima açık.

işte gerçek endurocular işbaşında...helal olsun..

cici makinalarını asfalt dışına çıkaramayanlar pastane önünde foto çekilenler utansın artık...ENDURO aşkı budur...endurocuyuz biz demeyle olmuyor bu işler PRO efendi...olay budur...2.makinayı aldın...muhtemelen xl200...artık makinayı dağa taşa vurursun...bizde ağzımızın payını alırız...:cat:

işte gerçek endurocular işbaşında...helal olsun..

cici makinalarını asfalt dışına çıkaramayanlar pastane önünde foto çekilenler utansın artık...ENDURO aşkı budur...endurocuyuz biz demeyle olmuyor bu işler PRO efendi...olay budur...2.makinayı aldın...muhtemelen xl200...artık makinayı dağa taşa vurursun...bizde ağzımızın payını alırız...:cat:

Aynen katılıyorum..bazen bakıyorum gezmek için değil vitrine koymak için alınmış sanki motorlar,komik geliyor bana:)

arazi lastiği

Abicim seni bütün içtenliğimle tebrik ediyorum. İşte motor aşkı da, doğa aşkı da budur. Tek başına binmişsin motoruna çıkmışsın, hakikaten helal olsun, çok hoşuma gitti. Eğer haberim olsaydı kesin olarak gelirdim ve hatta oraları görünce gelecek hafta oraya gitsemmi aceba diyorum. Bende KLR 650 (Asvalt lastikli) ve Honda XL 185 s var (arazi lastiği, tırnaklar sık olandan,yani tam arazi sayılmaz aslında) var sence hangisiyle gitmem uygun olur. Bu taraflara geldiğinde mutlaka bekliyoruz. Dönüşte kadirli den geçebilirdin,kapılarımız ve gönlümüz daima açık.
arazi lastiği olursa rahat olur diğeri yorar seni,davetin için teşekkürler

güzel olmuş emeğine sağlı dönüşte uğrarım dedin ama ses çıkmadı
kardeş uğrayacaktım,ama telefonu evde unuttum tel.açamadım sana birde inişte çardak kalesi tarafına gittim ama dağda yolu çıkaramadım.zorkuna çıkarken tabelanızı gördüm

yorumlarınız için teşekkürler

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar