[MT İstanbul] 26 Ocak Ortaköy Denize Naazır Buluşması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pınar hayrola yaa ne ablası bu puahahha :mrgreen:

jesse sabahlıcaz elbet yavas yavaş :) ya şöle tersten gülünce senı hırıstıyanlara benzetıyorum nedense :queen:

ne ablası gerçekten ????
kimin ablasııııı ???
ben yenge desem olmaz mııı
pınar yenge :p yok yok bence en güseli pınar demek

Men ablamı kımseye kaptırmam o menım ablam sızın deıl hıhmmm Demi menim ablamsın :queen::queen::queen::queen::queen: :rendeer:

Ortaköy fotolarını buamıyorum abiler ablalar...:silent:

Pınar apla senden bize bidene yeter...:p

harbi fotoğraflarınız çok hoş...Bide istburağın bi tünelden geçme fotosu olacaktı...onuda görmek isterim...

var metahan abi merak etme ya iyi bak hangi sayfada bilmiyorum ama bak mi görücen şahan bakışlı kovboyum:)

26 sayfa olmuş...maşallah...:p

purakcım...bi fotoda GKN sana bayağı bi yanaşmış..göğsüne yaslanmış...sıkıntısını paylaşmak istiyor gibiydi...orda koptum...romantik olmuş...:p

abi biz ormantik motorcularızzz gnk duygusal çocuk zaten göğüsüme yatırıp dertini dinledim zavallı çocuğun:queen:

Hay maşallah :) maşallah
27. sayfayı aktaracaksınız bu gidişle... :))
Birde yeşili görseymişsiniz ... :))))

Ortaköy fotolarını buamıyorum abiler ablalar...:silent:

Pınar apla senden bize bidene yeter...:p

harbi fotoğraflarınız çok hoş...Bide istburağın bi tünelden geçme fotosu olacaktı...onuda görmek isterim...

Yok zaten klonum bile benim kadar perfect olamadı hemen imha ettim klasım sarsılacak diye :queen::queen::queen:

herkeze slm resimler çok güzel olmuş emeği gecen arkadaşlara tşk...
beni davet eden emin kardeşime ayrıca tşk...
kahvaltıya kalamadığım için üzüldüm neyse birdahaki sefere.
benden sonra bayağı eylenmişsiniz anlaşılan.
herşey için tşk görüşmek dileğiyle saygılarımla R...hakan

herkeze slm resimler çok güzel olmuş emeği gecen arkadaşlara tşk...
beni davet eden emin kardeşime ayrıca tşk...
kahvaltıya kalamadığım için üzüldüm neyse birdahaki sefere.
benden sonra bayağı eylenmişsiniz anlaşılan.
herşey için tşk görüşmek dileğiyle saygılarımla R...hakan

hakan abi geldiğin için biz teşekkür ederiz.

BEN 2 GÜNDÜR UYUYORDUM YENİ UYANDIM ARKADAŞLAR ŞAKA ŞAKA
vakit bulamadım resimler için herkese teşekkürler muharrem de olmasa fotoğraf olmayacak bundan sonra gezi fotoğrafçısı ilan ediyorum muharrem seni iyi geceler gül gül bütün gece koptum yaaaa gelmeyenlerin vay halina çok şeyler kaçırdılar YEŞİLLLLL

ulen burda bile 3 sapın içinde DİKEN sen olmuşun, ben daha ne diyim:queen:

Evet normalde sağdan başlayıp bana SEVEN denk geliyodu ama jesse kıskandı soldan başlayıp kendine gül sıfatını denk getirmeye çalıştı.. Haset adam işte naaparsın :queen::queen::queen:

Evet normalde sağdan başlayıp bana SEVEN denk geliyodu ama jesse kıskandı soldan başlayıp kendine gül sıfatını denk getirmeye çalıştı.. Haset adam işte naaparsın :queen::queen::queen:

:queen::queen: Ablam arapça yazmıokı jesse abım :) Turkce karakter soldan baslar sagdan bıter :queen: Arapca sagdan baslar soldan bıter ama sen yeterkı ıste ben o yazıyı ters cevırır arap yapar yıne senı seven yaparım :rendeer:

BEN 2 GÜNDÜR UYUYORDUM YENİ UYANDIM ARKADAŞLAR ŞAKA ŞAKA
vakit bulamadım resimler için herkese teşekkürler muharrem de olmasa fotoğraf olmayacak bundan sonra gezi fotoğrafçısı ilan ediyorum muharrem seni iyi geceler gül gül bütün gece koptum yaaaa gelmeyenlerin vay halina çok şeyler kaçırdılar YEŞİLLLLL

olummmm bak yeşilin anlamını bilmiyonuzzz valla anlatsam korkarsınız ağzınıza almazsınız hatta selçukta (crayzbone) rüyasında görmek istiyomuş bi grse ağzı uçuklucak valla:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar