[MT İstanbul] 26 Ocak Ortaköy Denize Naazır Buluşması

ya kuzen bunlar bildigin insan degil hepsi cenaver ((:) kaptansız olmaz diye tuturdular :cherry::cherry:

cenevar :queen::queen:
ulen bırak ne hali varsa görsünler bunların durumu vahimmm :)
evlenemez bu gidişle bunlar dermişim
ya bu arada arkadaş arkadaşla evlenirmi abii siz arkadaş değilmisiniz :):):):queen:

neyse size diyanet başkanı paklar haber veriyom şimdi fetva versin size

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeri değil ama söyliyeceğim :)

forrap son noktayı koyduya çok sevındım vala gereksiz olan bı topiğe helal olsun :rendeer:

mıllet yenı bı buluşma dahamı var :queen:

yeri değil ama söyliyeceğim :)

forrap son noktayı koyduya çok sevındım vala gereksiz olan bı topiğe helal olsun :rendeer:

mıllet yenı bı buluşma dahamı var :queen:

Forrap noktayı nere koydu sen nere yazıyon.. İşler kesat galiba diycem ama ihtimal yok :queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anlıyana canım :p

pınarrr :mrgreen: forrapın koyduğu son noktaya yazamadığım için yazma gereğini buraya duydum gereksız bır topık vardıda neyse uzatmayalım

bugun pazartesı sendromu var mıllette bıraz canım sıkılıyorda :queen::p

anlıyana canım :p

pınarrr :mrgreen: forrapın koyduğu son noktaya yazamadığım için yazma gereğini buraya duydum gereksız bır topık vardıda neyse uzatmayalım

bugun pazartesı sendromu var mıllette bıraz canım sıkılıyorda :queen::p

bidaha ki sefere cumartesiden pazara sabahla bişeycigin kalmaz:queen::queen:

jesse, gkn, erdinçpolat, rola ve ist_burak, bu gece zombiler uyanıp mezarlarından kalkacak ona göre dikkatli olun, hemde yeşil yeşil :queen::queen::queen:

abi onlar neydi öyle yaaaa nasıllll yeşilll bakıyorlardı valla ben çok korktiii:)

arkadaşlar bidaki buluşma topiği anadoluda olcak umarım katılımın ççok olması dileğiyle

arkadaşlar bidaki buluşma topiği anadoluda olcak umarım katılımın ççok olması dileğiyle

kanka anadoluu beniim daglar benim ,, çalışanbenim yorulan benimm beniimm beniim beniieeem ((:) şarkı süleyesim geldi vala

tabi kanka birazda anadoluda toros dagları havası alalım dimi (:) hemide adam başı birer smart kiralar gideriz şeklimiz olsun:queen::queen:

e o zman sorun ne üstad ((:) hay allah sana tersten gülmicektim ama neyse :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar