[MT İstanbul] 26 Ocak Ortaköy Denize Naazır Buluşması

Yemişim centilmenliğini :p
Parayı teyze yedi (altını tuzlıycakmış ne demekse :queen:), gülleri Emin ..iç etti, saplarını erdinç yedi...

Eeee ben ne anladım bu centilmenlikten :queen::queen:
S6301862.jpg

erkek görün oğlum, centilmenlik bööle olar::winkwink::winkwink

GKN

msn deki tavırlarını hatırlatır, msjlarıma alıntı yapmamanı rica ederim:cherry:

S6301862.jpg

erkek görün oğlum, centilmenlik bööle olar::winkwink::winkwink[/QUOTE]

yuhhhhhh bira daha uğraşsan ağzına sokcan gülleri biraz daha nazik ol be kanka:queen::queen: bide makine ne yakıştı dimi be valla gecenin en güzel kısımlarından biriydi benim için valla hatunla muhteşem bi taksim turu attık valla alah en kısa zamanda nasip eder inşallahhh burdanda bana güvenip motorunu veren canımkardeşim bekoserkanada ayriyetten çok teşekkürler sağol:rendeer:

SEN BU LAfını YUSUF ABIYE Söle eger ben selcuga bıse yaparım dıosa :queen::queen::queen: Ben daha bıse demıom ıstıfa etcem Junıorluktan :queen::queen::queen:

Muharrem abı resımler ıcın thankyou bu kadarmıydı ya :)....

Selçuk bu devirde babana bile güvenme :queen::queen::queen:

elimizden hiç çay bardagı ve sigara eksik olmadı arkadaş sabah kahvaltıda acayip bir agıztadı oluştu bişiler yiyince.

burda bir şeyler gözüme çarptı kibarlık mı dedi centilmenlikmi dedi yoksa ben yagcılık mı anladım.

burak biz ne adamlar gördük altında motor yok ne motorlar gördük üstünde adam yok ( anlayan anlar itiraflar bölüm1 sayfa 1) ama kardeşim sen hakkını verirsin bunun sen hem üstünde güsel duruyosun hemde motor senin altında o biçim heee yangeyide unutmammk lazım oda ayrı bir renk katıyo saçlarıyla güselim sarı lacivert demek geldi içimden motora :p

msn deki tavırlarını hatırlatır, msjlarıma alıntı yapmamanı rica ederim:cherry:

heyyt bea kazak erkek :queen::queen::queen:

elimizden hiç çay bardagı ve sigara eksik olmadı arkadaş sabah kahvaltıda acayip bir agıztadı oluştu bişiler yiyince.

burda bir şeyler gözüme çarptı kibarlık mı dedi centilmenlikmi dedi yoksa ben yagcılık mı anladım.

burak biz ne adamlar gördük altında motor yok ne motorlar gördük üstünde adam yok ( anlayan anlar itiraflar bölüm1 sayfa 1) ama kardeşim sen hakkını verirsin bunun sen hem üstünde güsel duruyosun hemde motor senin altında o biçim heee yangeyide unutmammk lazım oda ayrı bir renk katıyo saçlarıyla güselim sarı lacivert demek geldi içimden motora :p

ne güsel demiş dimi şair:queen:

sağol canım kardeşimmmm az sürede olsa bizi tanıyan tanımıştır içimizde kinlik olmayan bir insanımdır motor konusundada inşallah olur en büyük emellerimden biri umarım olurrr bizim altımızdan motorumuz olmasın ama insanlığımızı kaybetmeyelim saygı sevgi olduktan sonraaa ah be neyse derin mevzuuu

arkadaş ne resim çekmişiz yaaaa bak bak bitmiyooo
bu arada pınarda ne o öle pozlar falan kısmıyo mu sana kimseee yawww bu nasıl iş

sağol canım kardeşimmmm az sürede olsa bizi tanıyan tanımıştır içimizde kinlik olmayan bir insanımdır motor konusundada inşallah olur en büyük emellerimden biri umarım olurrr bizim altımızdan motorumuz olmasın ama insanlığımızı kaybetmeyelim saygı sevgi olduktan sonraaa ah be neyse derin mevzuuu

ne o len dertli dertli ah çekmişsin canım kardeşim benimmm herşey düzelir vur rakının dibine :) pardon çayın dibine rakıyı kim kaybetmiş :):queen:

bu arada selim geldi bi teşekkür ettii topiğe sonra bastı gittii tekrar uyumaya ne adam ya
muharremde heralde resimleri atıp kaçıyo gibi bir his var
bu gece ist mt nöbetçisi burak galiba sen burdasın kardeşim

heyyt bea kazak erkek :queen::queen::queen:

ne güsel demiş dimi şair:queen:

yusuf arkadaş saydım resimlerin hepsini 225 tane resim var bunların 172 sinde sen varsın ve çogunda teksin ve poz vermişsin
bi adama bu kadar resim çok değilmiii bilader
bak bu arada en sevdiğim oldun sitede hee :queen::queen:

Son düzenleme:
arkadaş ne resim çekmişiz yaaaa bak bak bitmiyooo
bu arada pınarda ne o öle pozlar falan kısmıyo mu sana kimseee yawww bu nasıl iş

ne o len dertli dertli ah çekmişsin canım kardeşim benimmm herşey düzelir vur rakının dibine :) pardon çayın dibine rakıyı kim kaybetmiş :):queen:

bu arada selim geldi bi teşekkür ettii topiğe sonra bastı gittii tekrar uyumaya ne adam ya
muharremde heralde resimleri atıp kaçıyo gibi bir his var
bu gece ist mt nöbetçisi burak galiba sen burdasın kardeşim

abi resim resim dediniz tam 2saatimi aldı yaa allahtn korkun yok artık resim bnden sze:queen:

Bak burayı Yeşillll e alıom ÇOk haklısın burak abım benım :) :cat: :rendeer: :queen:

canım kardeşim bende kaçar herkesi çok öper tekrardan eller ayaklar ağızlar bol muhabbetler dert görmesin ist mt herkese teşekkür

Bende kaçıyorum İstanbul mt nın ellerıden opmusem eyi geceler

İYİ GECELER - ALLAH RAHATLIK VERSIN - İYİ UYKULAR-TATLI VE GUZEL RÜYALAR :)

NEDENSE HIC TATLI RUYA GORMUOM BUTUN RUYALARIMDA yeşill le kavga edıom ben cenever rolune gırom :queen::queen::queen::queen:

S6301934.jpg

bu adam ne yapıyor abi arabalara nahh çekme pozisyonları falan bende ulen bu bizim gkn ne kadar çok şey biliyo motorlar hakkında faalan diyip duruyodum adam kafayı sıyırmış meger
yada 5 10 dakka sonra gelicek olan tranvayı bekliyo
ah ulen seni 5 dakka daha orda tutacaktım ki tranvay gecicekti üstünden :)

canım kardeşim bende kaçar herkesi çok öper tekrardan eller ayaklar ağızlar bol muhabbetler dert görmesin ist mt herkese teşekkür

iyi geceler kardeşimmmm öpüyorum seniiiiiiiiiiii

Bende kaçıyorum İstanbul mt nın ellerıden opmusem eyi geceler

İYİ GECELER - ALLAH RAHATLIK VERSIN - İYİ UYKULAR-TATLI VE GUZEL RÜYALAR :)

NEDENSE HIC TATLI RUYA GORMUOM BUTUN RUYALARIMDA yeşill le kavga edıom ben cenever rolune gırom :queen::queen::queen::queen:

sanada iiiii gecelerrr YEŞİL KOOOÇÇÇ

Son düzenleme:

Emin kılıcı yanlış yere sokuyosun :queen::queen::queen:

yusuf arkadaş saydım resimlerin hepsini 225 tane resim var bunların 172 sinde sen varsın ve çogunda teksin ve poz vermişsin
bi adama bu kadar resim çok değilmiii bilader
bak bu arada en sevdiğim oldun sitede hee :queen::queen:

maaşallah ii saymışsın matematiğn kuvvetliymiş. seni gidi kenafir gözlü. olm Afrika MT de bile fun Club'ım açıldı sen hala üye olmadınmı:queen: orda foto makinesi olmadığı için burda çekip afrikaya yolluyom:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar