APV41, alp_tunay+, karmacoma+, RoLa, bikerboy35+, jesse, PIERzig+, İHTİYAR, iskenderunlu26, kumita45+
tehlikeye bak herkez burada MAVİ nerede![]()
gel canım sende ızmırde adam yemıyoz bayan hıc yemıyoz:queen::queen::queen::queen::queen: vıyagralar havalarda ucusuyo ama bakma sen onlara:queen::queen::queen::queen::queen:
gel canım sende ızmırde adam yemıyoz bayan hıc yemıyoz:queen::queen::queen::queen::queen: vıyagralar havalarda ucusuyo ama bakma sen onlara:queen::queen::queen::queen::queen:
baba izmirdekiler paraya kıyıp viyagra alıyolar biz de daha çaya 15 şeker atıp içelim .. muharrem bak ne geziler oluyo utandım halimizden :salut::queen::queen::queen:
pınarrrrr burası tehlikeli olmaya başladı benn gidiyorum valla :mrgreen::mrgreen: kortktummmmm:wiinkk:
Beni burda bırakma.. Birlikte kaçalım sınırdan :queen:pınarrrrr burası tehlikeli olmaya başladı benn gidiyorum valla :mrgreen::mrgreen: kortktummmmm:wiinkk:
Mesajlar pek öyle demedi bana ama :silent:3-4 tane balıklara attık...Bakalım haftaya ne olmuş Nüfus artmışmı?.... :cat::cat::cat:
Birde ben o kadar dedim..Mangaldaki etin içinde etki yapmaz.... Piştikten sonra üzerine koyacaktık... Biz yanlış yaptık sanırsam......
Pınar korkma sen... Bu ilaç anca dilimize etki eder bu şekilde.....:queen::queen::queen:
İnanıyım mı??? :silent:gel canım sende ızmırde adam yemıyoz bayan hıc yemıyoz:queen::queen::queen::queen::queen: vıyagralar havalarda ucusuyo ama bakma sen onlara:queen::queen::queen::queen::queen:
izmirde hava güzel kızlar güzel geziler neden güzel olmasın
BİRGÜN HERKEZ İZMİRLİ OLACAK
Beni burda bırakma.. Birlikte kaçalım sınırdan :queen:
Mesajlar pek öyle demedi bana ama :silent:
İnanıyım mı??? :silent:
abim yanlış yazmışsın heveslendireceksin insanları
İZMİRLİ olunmaz İZMİRLİ doğulur...
olüümm yeşil diger konuda (((İzmir MT ye kucak dolusu mesir macunu yolladım bugün-yarın gelir
hayırdır nie korktun yeşil mi gördün yoksa :queen::queen::queen::queen:
Beni burda bırakma.. Birlikte kaçalım sınırdan :queen:QUOTE]
ben kaçabilirsem senide alldırıcam ((. ama vize gerek bide viyagra (((((:mrgreen:
izmirde bir toplantıya katılsan sevgi kelebeği olur burada kalırsın sadece kanımız sıcak sende bunu anlamışsındır :rendeer:
olüümm yeşil diger konuda (((şimdi izmir mt de merak eder mütelası olıur ona göre .. bırak onlar viyagraya talib etsinler :mrgreen::mrgreen:
Beni burda bırakma.. Birlikte kaçalım sınırdan :queen:QUOTE]
ben kaçabilirsem senide alldırıcam ((. ama vize gerek bide viyagra (((((:mrgreen:
Sen bizdeki MAVİ yi bilmiyon..Bi bilsen EGE bölgesine yanaşmassın bile....:queen::queen::queen:
Korkma kıs... İzmirliler sıcak ama Ben ankaralıyım...... :queen: Bana soğuk gezegen den geldi de derler..:cat:
Sen bizdeki MAVİ yi bilmiyon..Bi bilsen EGE bölgesine yanaşmassın bile....:queen::queen::queen:
Korkma kıs... İzmirliler sıcak ama Ben ankaralıyım...... :queen: Bana soğuk gezegen den geldi de derler..:cat:
Ben Ürgüp Selanik Türkmenistan karmasıyım abi.. Sence sıcak mı oluyo soğuk mu :queen:
Beni burda bırakma.. Birlikte kaçalım sınırdan :queen:
Mesajlar pek öyle demedi bana ama :silent:
İnanıyım mı??? :silent:
kola gibi bişisin o zaman
soğuk ama dökünce bööle kaynıyo gibi oluyo, tatlı bişi ama içince ağzını yakıyo :silent: