mete_han abı bu foto larla olayı bıtırdın baslıgı kapatsan yerıdır artık,bundan daha karızmatıgı olmaz galıba :mrgreen::cat:
kankam benim ya clint bile bu kadar sert ve karizmatik olamadı şimdiye kadar:cat:
heman düzeldi prenses...:cat:
bende öyle dostum...zor günlerim çok oldu...:cat:
zor günler geride kaldı kanka bizim önümüzü kimse kesmeztuttuğumu öpüyorum kaçan kurtuluyo:queen:
bende opebilirmiyim topraaam![]()
tabiki topraam ne demek lafı olmaaz amaaaa öpüceğin kişiye bağlı beni öpmede herkez serbest![]()
valla abi banada çok sevimli geldi inan...![]()
valla abi banada çok sevimli geldi inan...![]()
kan cekıyo nede olsa birazcik :queen::queen::queen:
hayirli olsun topraaam,bu kacinci oluyo ? ,desene sabahlayacak bi mekanimiz var, birden ferdi baba geldi aklima :salut::salut::salut:kankalarım yeni bi kahvehane aldım uzun bi süre yokum işler çok youn kafa kaşıma zaman yok bi ara fotolanıda koyarım sizeyokluğumu hissettirmeyin
beni unutmayın unutturmayın:mrgreen:
karismayin adamin isine,bulandirmayin kankamin aklini :queen:satocum kahvede pc neden olmasın..bi hat çektir...hem keyfine bakarsın hemde işine bakarsın...nası...
satocum kahvede pc neden olmasın..bi hat çektir...hem keyfine bakarsın hemde işine bakarsın...nası...
hayirli olsun topraaam,bu kacinci oluyo ? ,desene sabahlayacak bi mekanimiz var, birden ferdi baba geldi aklima :salut::salut::salut: