Üye Fotoğrafları

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hemen katekulli...hemen takla modu..hemen yanıma çekermiyim heyecanı...tam garagtersizlik örneği yani..adam bizi bellemiş kanka diye olm...taklada atsan dönekli yapmaz adamlarım...
Sato saldır olm...:queen::p
ula yan yatar çamura batar polar battaniye! hangi kelimemden çıkardın yandaş çekme çabasını, dedik ki nasip meselesi bunlar adam talihsizmiş senin tarafına düşmüş, düşene de bi tekme de biz vurmayalım hesabı şimdilik alttan alıyoruz fazla ezmiyoruz çocuğu :p hem biz devşirme istemezük :cherry:

pembeli ayu' Alıntı:
ne var takarım biraderim...içimde gaylık yoksa pembe badi tayt giysem nolur...:cherry
belkide giyiyorsun biz nereden bilelim :p
koy bakalım buraya donlu bir resmini, neyse vazgeçtim koyma bikere koymuştun ::wackoo::
:queen:

oo çok yakışır hee :queen:
ben kacıyım yoqsaa dayak yıcem :p
metehan abı saka yapıom kızma he :)

yok kardeşim kızmam ben kolay kolay...:cat:

ula yan yatar çamura batar polar battaniye! hangi kelimemden çıkardın yandaş çekme çabasını, dedik ki nasip meselesi bunlar adam talihsizmiş senin tarafına düşmüş, düşene de bi tekme de biz vurmayalım hesabı şimdilik alttan alıyoruz fazla ezmiyoruz çocuğu :p hem biz devşirme istemezük :cherry:

belkide giyiyorsun biz nereden bilelim :p
koy bakalım buraya donlu bir resmini, neyse vazgeçtim koyma bikere koymuştun ::wackoo::
:queen:

sen bura gelmicenmi...görmicenmi...:p

SATO gururlu adamdır öle yanlış kişinin kankasısısn muhabbetiyle adam satıcak biri deel..taammı...:pya kankü ninja 250 10 milyarın altına inerse o zamanda zıçtım...:pale:

SATO gururlu adamdır öle yanlış kişinin kankasısısn muhabbetiyle adam satıcak biri deel..taammı...:pya kankü ninja 250 10 milyarın altına inerse o zamanda zıçtım...:pale:

kanka hep destek tam destek onca ekmeni yedim ben senin kalfanım beni sen yetiştiştirdin:p ayu lav yuuh kanka:mrgreen: nija 250 de 8 milyar olcek:queen:

kanka hep destek tam destek onca ekmeni yedim ben senin kalfanım beni sen yetiştiştirdin:p ayu lav yuuh kanka:mrgreen: nija 250 de 8 milyar olcek:queen:

aferin arada bir bağlılık göstert bana...eferin...yerin sağlamlaştı iyice...:pbu vefanızın karşılığını alacaksınız...Samsundan bi misafir gelcek merak etmeyin kanküler...o bi gelsin...:queen:

10 milyar olur 10 milyar...:p

aha tarzanda burda zırvalıcak gene bişiler

samsundan irkeğin gelecek ama ben ona el sürmem dedi tercihleri normalmiş havanı alacan bekle istanbolda hakkını verecem senin pembeli füreğim benim

samsundan irkeğin gelecek ama ben ona el sürmem dedi tercihleri normalmiş havanı alacan bekle istanbolda hakkını verecem senin pembeli füreğim benim

hep belaltı...işte size yakışanda bu...yav beyninizi çalıştırın bide...ucuz numaralar yapmayın...:p

Motosikleti
mete istanbulda geldiğimde martı dönerler senden ha
bu arada tezgahın önünü kapattık konuyu iyice batırdık, yönetime söyleyelim de bize ayrı bir geyik meydanı açsınlar. başlıkta "mt geyik savaşları" veya "meteye kitleme topiği" olsun :cherry:

mete istanbulda geldiğimde martı dönerler senden ha
bu arada tezgahın önünü kapattık konuyu iyice batırdık, yönetime söyleyelim de bize ayrı bir geyik meydanı açsınlar. başlıkta "mt geyik savaşları" veya "meteye kitleme topiği" olsun :cherry:

konu zaten fotoğraf ykleme işi...ilk sayfayı okuyan istediği fotoya istediği sayfaya bakar...gerisiyle uğraşmaz bence...

sana bağırsak yidiricem ben...:p

Moderatör (forrap)
Küpe muhabbetinin açıldığı iyi olmuş,forumda bir seneden fazladır tanıdığım (daha doğrusu tanıyamadığım) adamları tanıma fırsatı buldum..
Ne diyim,garip..

kokoreç banada yedirsene edirnede doğru düzgün kokoreç yapan yok. dün mmmigrostan işkembe aldım ocakta kaynıyo bi çorba yaptırayım onunla:mrgreen::mrgreen:

kokorec veya UYKULUK da çok güzeldir...onuda yediricem kekoya...

sato sanada kuru ekmek soğan peynir domates...:p

Küpe muhabbetinin açıldığı iyi olmuş,forumda bir seneden fazladır tanıdığım (daha doğrusu tanıyamadığım) adamları tanıma fırsatı buldum..
Ne diyim,garip..

ÜYE RESİMLERİ nin olduğu topiği yüzlerce mesajdan sonra takipetmek mümkün değil...anca tek tek bakarsın o da zahmetli...yani topik açmak içinde ğil mantıklı bişeyler yapmak uzun vadeye yaymak için yapıyorum bunu..az zekiyim..

şimdi burada geyiğimi yapıyorum...ama senin umrunda olmuyor...buraya girdiğinde ilk mesajda merk ettiğin kişiye bakıyorsun aaa bu herifin tipi yamukmuş falan diyosun hayal ettiğinden çok farklı biri çıkıyor falan hoş oluyor...:p

smirnoviç sende artık ne çıkarsa bahtına, bbaday yanlış da yazsa doğrudur biz böyle kabul ettik sen de edecen, aman küpelerini kaybetme :queen:
::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp: , rahatladim :)
Boşver kaybetsede biz füreğe veririz 2 çift birini fürek takar birinide spirnof nasılsa önümüzde fuar var nasipse orada pembe renkli küpeleri alır veririz füreğe oda spirnofa görüşünce verir küpesiz kalmasınlar:mrgreen:
::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp: , yine rahatladim :p
aksam sadece baktim janim,daha onemli islerim vardi aksam :queen:
Ne diyim,garip..

sendemi forrap :p:p

kokorec veya UYKULUK da çok güzeldir...onuda yediricem kekoya...

sato sanada kuru ekmek soğan peynir domates...:p

az yemedik ekmek soğan zeytin birazda tuz yeri ayrıdır bende arada yapıyorum yine ekmek arası soğan kendime, allahın unuttuğu yerlerde çalıştık zamanında hiç bi mahlukatın geçemiyceği yerlerden geçtik adam geliyodu hemen bi poşetin içinde yarım ekmek bi domates bi soğan sayıyla zeytin o günleri geride bıraktım aştım kendimi aşmaya da devam ediyom:cat: bi de küpe ile ilgili bişey söyliyim bi abimiz vardı hakikat abilikler yaptı bize küpe takardı ama ev içinde çarşıda asla takmaz derdiki "bunu istediğim için takıyorum gösteriş için değil kimsenin görmesine gerek yok":cat::cat:

az yemedik ekmek soğan zeytin birazda tuz yeri ayrıdır bende arada yapıyorum yine ekmek arası soğan kendime, allahın unuttuğu yerlerde çalıştık zamanında hiç bi mahlukatın geçemiyceği yerlerden geçtik adam geliyodu hemen bi poşetin içinde yarım ekmek bi domates bi soğan sayıyla zeytin o günleri geride bıraktım aştım kendimi aşmaya da devam ediyom:cat: bi de küpe ile ilgili bişey söyliyim bi abimiz vardı hakikat abilikler yaptı bize küpe takardı ama ev içinde çarşıda asla takmaz derdiki "bunu istediğim için takıyorum gösteriş için değil kimsenin görmesine gerek yok":cat::cat:

bende öyle dostum...zor günlerim çok oldu...:cat:

Mete abicim sana zahmet şu "dishy" i, "tubiş" yapar mısın.. ?

heman düzeldi prenses...:cat:

Motosikleti
bende öyle dostum...zor günlerim çok oldu...:cat:
vah canııım günde 10 somundan 9 somuna düşmek zorunda mı kaldın :p

la ab standartlarına uymayan ayu yedire yedire koko mu yedirecen bize, biz burda gendümüzü vali kebabıynan bakıyik :cherry:

vah canııım günde 10 somundan 9 somuna düşmek zorunda mı kaldın :p

la ab standartlarına uymayan ayu yedire yedire koko mu yedirecen bize, biz burda gendümüzü vali kebabıynan bakıyik :cherry:

valla beni zaten ekmek böle şişirdi...ekmeği bi kessem kesin zayıflarım...her kişinin zor günleri olmuştur kanka...:p

dün akşam çekildiğim fotolaı yükleyimde veritabanı çöksün...:bounce:

mete_han abı bu foto larla olayı bıtırdın baslıgı kapatsan yerıdır artık,bundan daha karızmatıgı olmaz galıba :mrgreen::p:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar