Merhaba arkadaşlar.
Yeni aldığımda 5. viteste 4000 devirde 50 yapıyordum tabii ki orantılı olarak 8000 de 100 yapıyordum ama şimdi 9500 devirde anca 100'e geliyor. Debriyaj balatasının değişme zamanı geldi mi acaba?
Bir de kış için hangi yağı önerirsiniz,tam mı yarı sentetik mi kullanıyorsunuz?
Teşekkürler babaçi,sizin motor kaç km deydi?
Bu arada saat 9 itibariyle ufak bi kaza yaşadım. Galiba Yeniçeri hocamdı musibeti olan ama nasıl olduysa aklımdan çıktır:
r:,gizli buzlanma varmış motor sabun gibi kaydı. Keşke memlekete daha önce gelip taktırsaydım koruma demirini.
Neyse nazar olur artık.ale:
Geçmiş olsun kardeşim.Allah beterinden saklasın.İnşallah kötü bir şey yoktur.Teşekkürler babaçi,sizin motor kaç km deydi?
Bu arada saat 9 itibariyle ufak bi kaza yaşadım. Galiba Yeniçeri hocamdı musibeti olan ama nasıl olduysa aklımdan çıktır:
r:,gizli buzlanma varmış motor sabun gibi kaydı. Keşke memlekete daha önce gelip taktırsaydım koruma demirini.
Bununla gelmiş geçmiş olsun...Teşekkürler babaçi,sizin motor kaç km deydi?
Teşekkürler babaçi,sizin motor kaç km deydi?
Evet orjinal yan ayaklık buldum çokta şık oturdu bi bi ara fotoğraflarını koymayı düşünüyorum 20 ytlydi çokta uygundu bence fiyatı ama karışmıcam ya süspansiyonlara:bounce: sen nerede taktırdın bulamassan yardımcı olabilirm sana kardeşim ya bide ben öne orjinal yamaha demir korumalık tatktrmıştım şekilli biraz içe dopru 3 ay geçti aradan paslanma başladı aldıgım yere gittim abi ne oldu dedim buna böle yağmur suu değince silmek gerekiyomuş bende bilemedim tabi...yaz gelsin parlak siyah boyaya boyamayı düşünüyorum:cat:
kanka grenajı iyi atılmamış sanırım...açıkçası üzerinde yamaha yazısıda var baktımda..en iyisi boyamak bence dimi
öyle yapayım o zaman statik boya dediğin parlak boyamı oluyo babaçi:silent: