bence bu siteye bir Radyo bölümü şart ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewt arkadaşlar ben müzisyen biri olarak şuna inanırım insan en acı ve en mutlu anlarında müzik dinler yada dinleyebilir bu demke oluyoki gelişimin her saffasında müzik...

haticeyi bırakayım neticeye geleyim bu siteye bi radyo lazım düşünün hem müzik dinleyeceksiniz hemde forumlarıı dolaşacaksınız harki bi olay yetkililer anladınız siz onu ;)

ewt arkadaşlar ben müzisyen biri olarak şuna inanırım insan en acı ve en mutlu anlarında müzik dinler yada dinleyebilir bu demke oluyoki gelişimin her saffasında müzik...

haticeyi bırakayım neticeye geleyim bu siteye bi radyo lazım düşünün hem müzik dinleyeceksiniz hemde forumlarıı dolaşacaksınız harki bi olay yetkililer anladınız siz onu ;)

Eveeet el deliye biz radyoya hasret.

Al bakalım hadi yine iyisin, iyi anıma denk geldin. Buyur radyon:

2004-06-10-old-radio.jpg

Başka isteğin varsa hemen söyle halledelim :p

Eveeet el deliye biz radyoya hasret.

Al bakalım hadi yine iyisin, iyi anıma denk geldin. Buyur radyon:

2004-06-10-old-radio.jpg

Başka isteğin varsa hemen söyle halledelim :p

çok saol hocam ya :D bu iyiliğini hiç unutmam valla :D siz adminler anlamamazlıkta gelirsiniz sizi gidi sizi :D

Kardeş ocağımıza incir ağacımı dikmek istiyon :D Kotalı kullanıcılarıda düşünün yauu:)

Ya abıcım ac pc den wınampını arabeksmı dınlemek ısıtosun pop mu dınlmek ıstıosun rockmu dınlmek ısıtosun yabancımı dınlmek ısıtıosun ac dınle yanı buna ne gerek var hem sıte server kucuk zatı bıde dahada yafaslatmıyalım bole 10numara bı sıte ...

Bir de onun her zaman çalmasını istemediğin zamanlar olacak lap diye girecek iki saat ara kapatma butonunu...Yok abi bence web sitelerinin hiç birine koymamaları lazım...İsteyen olursa açsın radyonun kendi sitesinden dinlesin yine...:wiinkk:

Moderatör (forrap)
1-Gereksiz yere yavaşlatır siteyi.
2-Seninde dediğin gibi insan hüzünlü olduğunda da mutlu olduğunda da şarkı dinler,ama aynı şarkıları dinlemez.Ekleyeceğimiz radyo 50 çeşit müzik çalmayacak,belli bir tarzı olacaktır ve bu da söylediğin mantığa uymaz(yani hem hüzünlüyken hemde mutluyken aynı radyo gitmez).
3-Siteye girerken isteyen bir iki tıkla bir radyo sitesinden müziğini zaten dinleyebilir(hemde istediğini seçer,seçme şansı olur).Sonuçta bilgisayarlar tek browser penceresi kullanmak zorunda diye bir kaide yok:)
4-Bu konu daha önce de konuşulmuş ancak uygun görülmemişti.
5-Bütün basit sitelerde radyo var :wiinkk:

1-Gereksiz yere yavaşlatır siteyi.
2-Seninde dediğin gibi insan hüzünlü olduğunda da mutlu olduğunda da şarkı dinler,ama aynı şarkıları dinlemez.Ekleyeceğimiz radyo 50 çeşit müzik çalmayacak,belli bir tarzı olacaktır ve bu da söylediğin mantığa uymaz(yani hem hüzünlüyken hemde mutluyken aynı radyo gitmez).
3-Siteye girerken isteyen bir iki tıkla bir radyo sitesinden müziğini zaten dinleyebilir(hemde istediğini seçer,seçme şansı olur).Sonuçta bilgisayarlar tek browser penceresi kullanmak zorunda diye bir kaide yok:)
4-Bu konu daha önce de konuşulmuş ancak uygun görülmemişti.
5-Bütün basit sitelerde radyo var :wiinkk:

herkes senin gibi cvp verse daha hoş bi duygu olur herkes illaki winaptan şarkı diner ona lafım yok benim demek istediğim herkes aynı anda aynı şeyi dinlesin ama kime ne anlatıyon bu yazdığımı okuyan mod arkadaşım lütfen bu konuyu kilitle daha fazla GEREKSİZ msj yazılmasın saygılar...

Radyo MT kurulsa?

benim sadece bi önerim aslında.. shoutcast programı ile winamptan ip ile ayarlanıyor progam.. yanı bılen bılır bılmeyene ogretılır resımlı ve gönüllü DJ ler bulunabılır.. uzun sure sıtede duran arkadaslarımız la anlasılarak belli saatler diliminde yayın yapabiliriz... istek topici açar gunun bellı saatleri istek saati yapabiliriz... güzel olur diye dusunuyorum ve bir ilkte olabilir.. Radyo MT sunar :wiinkk: nasıl ama ?:rendeer:

görüşler yorumlar ve öneriler lütfen?? siteye yüklenme gibi bi yan tehsiri olmaz.. ?

Son düzenleme:
bence bi radyo lazım siteye mt-radyo nasıl :queen: sitede fazla bi yavaşlatma olmaz sanırım bende amatör olarak uğurştığım için kayku kardeşime destek veriyorum gerekirse alt yapısında çalışırım bi ara lise 1'deyken internet üzerinden radyo kurup çalıştırdım işi bilmiyorum yani :cat:

İrc de radyom var isterseniz alıp kullanabılırsınız yada Mt ye özel radyo kurabılırım shoutcast ile yayın yapılır..
Ana sayfaya radyo linkini koyarsınız isteyen dinler istemeyen dinlemez yani siteyi yavaşlatmaz :)
By_Star arkadaşımız radyomda arada gelir dj lik yapar zaten şuan boş duruyor istiyorsanız haber vermeniz yeterli :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar