(MT İZMİR) 27/01/08 SUBAŞI GEZİSİ (acil)

arkadaşlarımızın bazılarının ACİL gezmesi gelmiş bizde onları kırmayıp SUBAŞINA götürmeye niyetlendik :p program söyle;

toplantı yeri;lozan meydanı ATATÜRK lisesi önü
toplantı saati;10 30
gezi için toplantı yeri; gaziemir migros bahçesi
gezi için toplantı saati;12 00

öncelikle uzun zamandır çalışmalarını yaptığımız GÖKMEN GÖK arkadaşımızı ziyaret edeceğiz bu sebepten alsancakta toplanıyoruz toplanma saatinden geç gelen arkadaşlar lozan meydanda beklemeye devam etsinler ziyaret sonrası oradan geçip bekleyen arkadaşımız varsa onuda alacağız :cat:

ziyaret bitiminde toplu bir şekilde hareket edip GAZİEMİR migrostan alışverişimizi yapacağız ve ayrancılarda daha önce toplandığımız SULTAN simit sarayının arkasındaki SUBAŞI na mangal yakmaya geçeceğiz :rendeer:

haftaya ise CHATKUT kardeşimiz bizi foçadaki MALİKANELERİNDEN birinde tüm masrafları bize ait olması kaydıyla misafir edecek, bahçesinde BARBEKÜ partisi verecek :wiinkk: tüm hizmetliler kış dolayısıyla izinli olduğundan MALİKANE deki tüm işleri biz yapacağız :queen:

miss kumita45'i kandırırsam bizde geleceğizzz.....:cat:

hee bide p.tesi salı bütünlemesi var belki o yüzdende gayri mevcuda düşebilirizzz.....:cat:

ACİL MANGALLARI gelmiş ben ne yapayım :mrgreen: yoksa krize giriyorlar :queen:

sus sesini çıkarma damardan gezi topiklerini taktım onunla yaşıyorum :mrgreen:

topic gelmiş...hadi afiyet olsun cümleten :)
cbf imle bi yol yapalım :p
10bine sorunsuz geldiği için onu ödüllendirip ilk gördüğüm su birikintisine atıp kaçacağım :mrgreen:

Yine emekli grubu iş basında daha 2 gun once yapmadınızmı abılerım sız ne bıcım abısınınız 2 dk evınızde oturon yoksa sız hepınız kardesmısınız bızımı kandırıosunuz bu ısın ıcınde bı ısmı var yoksa burası nere benkımım yıne bana bıseler oluo :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
topic gelmiş...hadi afiyet olsun cümleten :)
cbf imle bi yol yapalım :p
10bine sorunsuz geldiği için onu ödüllendirip ilk gördüğüm su birikintisine atıp kaçacağım :mrgreen:

Bunu kopyalayıp cbf topiğine yapıştırsana...... :queen::queen::queen:

Ben sizi suyun başında karşılarımm o zaman.Ee ev sahibi sayılırız:mrgreen:

patatesli olsun mümkünse hem ucuz hem bereketli ama dersenki masraflı olsun peynir hatta kaşarlı olabilir ( nede olsa kaşar severim :p )

patatesli soğanlı olabilir...mangal yanana kadar açlığımızı bastırsın fazla zahmet etme :)

(umarım gelebilirim :p böreklerden yoksun kalmamam lazım...)

:cat:
Gelmeyennn sonra çok üzülürrr ona göre:cherry: görüşmek üzeree

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla ben gene uscuk yapacam... Tadı damağımda kalmış geçen haftadan....:cat:

sucuklar sendenmi alp, eğer çok olursa bende senin sucuktan yerim eğer az olursa sen benim sosise ortak olursun :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar