[Manisa - MT]

YAHU ARKADAŞLAR DELİRCEM,,VİDEONUN 1.53 sn'de kendime baktımda,,bu motor bile bana küçük geliyor yaaaaa..

TÖBELER OLSUN YAAAAAAA.

MAŞALLAHIN var mecit :)
büyütecen makineyi olmaz böyle sırıtıyosun moto üzerinde :cherry:

Aynen Abilerim ,kardeşlerim..bu Master Benim Işimi Bitirdi..tam 10 Kilo Aldım..
Motora Bok Atmamak Lazım Sanırsam..halisaha Maçları Yapsak Aslında Iyi Olur Ama...........kimle Oynucanki........

ya halısaha maçı yapalım bari:bounce:...mesela pazar akşamı yaplım uyarsa arkadaşlar

cumartesi akşamüstü veya akşam olabilir halısaha maçı (tabi ben kesin gelirim yinede diyemem)havalar biraz daha düzelsin yaparız bişeyler.

Ne Bu Yaa,,herkeste Bi Top Aşkı,,önümüzdeki Haftaiçi Salı Günü Yapalımmı Bir Halısaha Maçı??

Ne Bu Yaa,,herkeste Bi Top Aşkı,,önümüzdeki Haftaiçi Salı Günü Yapalımmı Bir Halısaha Maçı??
SLM MÜDÜR hiç arayıp sormuyosun haaaaaaaaa 10 günüm kaldı dagıtıma gelıyom şafak olmuş comolokko ben size göstercem unutunuz favoriyi vala aferim size artık kıbrısa bi gezi yaparsınız:queen:

mansa akhisar tutunun favorii gelıyo 10 gün kaldıııııııııı hesap sorulacak unutmaaaa
:bounce:

Son düzenleme:
Aman Ferhatım,,inan Aklımdasın Ama Bu Okul Benim Işimi Bitirdi,,kendimi Unuttum Desem Yeri Var..affet Ne Olur..ama Sen Bizim Kardeşimizsin,,ölene Kadar..

gelmez izmirliler mecit...

o kadar uzun boylu değil :)

haftasonları akhisara gelebilirim ama halısaha maçı yapmam zor. ben büyük ihtimalle kırkağaç yolu üzeriinde yemek yiyor olurum akhisarlı arkadaşlarla. siz maçtan sonra gelirsiniz yanımıza.:queen::cat:

baba ozamn salı akşamı manisada migrosun yanındaki halı sahada yapalım ne dersiniz toplansın herkes şu izmirlileri güzelce bi yenelim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar