Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
- Konu Yazar
geçenlerde şile yoluyla kandıraya kısabir gezi yapmıştım tadı damağımda kaldı,buhaftada uzunyolda denemek istedim yeni motorumu,zevkli geçeceğini sanıyorum,sabah 07:00 de yenikapıdan bandırmaya geçişimle başlayacak yolculuk,bandırmadan
susurluk,balıkesir,akhisar,izmir ve kuşadası,pazarsabahı aynı güzergahtan istanbul,hadibana kolay gele resimleri yarın akşamdan itibaren görebilirsiniz.
yolculuk yenikapı bandırma feribotunda başladı

kafamagöre ikitanede sohbetdaş buldum 2 saat nasıl geçti anlamadım

susurluk mondıal servisi krosçu serkan akbıyık kahvaltı ve sohbetleri için çok teşekkürler kendisine

bunlarda motorları

akhisara gelince öleyemeği tabiki akhisar köfte

vesonunda hedefe geldik kuşadasındaki ahmet ustanın namıdeğer köftesine ikiçeşit köfte yapıyor usta klasik ve inegöl köftE tabiki karışık söledim ikisininde tadını kaçırmam ellerine sağlık ahmet usta piyazda muhteşemdi.

işte buda ahmet ustamız köfte profösörü

burasıda yurttakalan otel,bayağı yol geldim artık dinlenme zamanı

susurluk,balıkesir,akhisar,izmir ve kuşadası,pazarsabahı aynı güzergahtan istanbul,hadibana kolay gele resimleri yarın akşamdan itibaren görebilirsiniz.
yolculuk yenikapı bandırma feribotunda başladı

kafamagöre ikitanede sohbetdaş buldum 2 saat nasıl geçti anlamadım

susurluk mondıal servisi krosçu serkan akbıyık kahvaltı ve sohbetleri için çok teşekkürler kendisine

bunlarda motorları

akhisara gelince öleyemeği tabiki akhisar köfte

vesonunda hedefe geldik kuşadasındaki ahmet ustanın namıdeğer köftesine ikiçeşit köfte yapıyor usta klasik ve inegöl köftE tabiki karışık söledim ikisininde tadını kaçırmam ellerine sağlık ahmet usta piyazda muhteşemdi.

işte buda ahmet ustamız köfte profösörü

burasıda yurttakalan otel,bayağı yol geldim artık dinlenme zamanı

Son düzenleme: