Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vaybe hepsinide tanıyomuşuk :cat::cat:jesse, hanedan12, istburak, diner, kreyyyyzi, gecee))))
Bi de fotoyu silinmeden önce sitede gören herkes :queen:
vaybe hepsinide tanıyomuşuk :cat::cat:jesse, hanedan12, istburak, diner, kreyyyyzi, gecee))))
Mete abının gelmesını ıstıyorsanız sigara yazıp icmiycez yazıp bosluk bırakıp Alt S ye basıp lutfen cvp bınızı verın :queen::queen::queen::queen:
Abi sen gel sahıl kenarına gıderık oturuk orda sıgara dumanlaru ustune sınmes be abım) Sensız olmuyor :queen::queen: sensız olmuyor dıe herhlade bı sarkı vardı onu sana armagan edıom :queen::queen::queen:
Espiri kabiliyetim sıfır zaten ..![]()
Ahanda ne yüzüme vuruyon ... Yaptırma küçük emrah Role si şimdi...
Akrabalık yokta Çok Severdim kendisini Hüçükken tabi
Hele Tele Kutu yokmuyduO bir televizyon klasiğiydi
![]()
Ben espirirken kafaya taş yerine kaya atıyorum diye mi zoruna gitti metehan kardişşş![]()
bizim varlığımız kabahat abi :mrgreen: metehandro varsa da biz yokuz![]()
jesse, hanedan12, istburak, diner, kreyyyyzi, gecee))))
biri benimi andı nekızım bana ne soruyosun muhahaha benmi dedim vat 64 e gideilm diye
muhahahaha taksim tacizcisi mi :mrgreen: tuttum bu lafı :cherry: abi tacizi bilmemde fordçu olduğum doğru pederin ford transiti var çünkü:mrgreen:bu garagtersiz varsa ben yokum...Taksim Tacizcisi...utanmıyon dimi...
Eminin lakabı artık...Fordcu Emin...![]()
vaybe hepsinide tanıyomuşuk :cat::cat:
asıl ben sensiz olamıyom kankam...
Kreyzim sana bi şiir benden...niyetim fena...:queen:
Gözlerim uykuyla barıştı sanma
Sen gittin gideli dargın sayılır
Ben de bir zamanlar sevildim amma
Seninki düpedüz vurgun sayılır
Yalan mı söyledin göz göre göre
Ne zaman dolacak verdiğin süre
Gönülden gördüğüm takvime göre
Aldığım her nefes birgün sayılır
Armağan ettiğin kutsal mendile
Akarken içimi dağlayan çile
Manavgat denilen çağlayan bile
Benim gözyaşımdan durgun sayılır
Ne kadar zulmetsen ah etmem sana
Her iki cihanda gül kana kana
Seninle cehennem ödüldür bana
Sensiz cennet bile sürgün sayılır
abi GAY taklidi yapayım yoğsam valla magmaya inerim son çara...:queen::rendeer:seviyom seni caretta caretta kerata selçük..
P
biri benimi andı ne![]()
muhahahaha taksim tacizcisi mi :mrgreen: tuttum bu lafı :cherry: abi tacizi bilmemde fordçu olduğum doğru pederin ford transiti var çünkü:mrgreen:
biri benimi andı ne![]()
muhahahaha taksim tacizcisi mi :mrgreen: tuttum bu lafı :cherry: abi tacizi bilmemde fordçu olduğum doğru pederin ford transiti var çünkü:mrgreen:
bizimde vardı taunusumuz benle yaşıt, mavi, 1.6 benzinliydi, evet biraz yere yakındı, eskiydi püsküydü ama otobanda 200 yapıyodu kerata![]()
naaaberr Fordddcuuu...(Şener Şen İlyas Salman ağzıyla)
emin...bendeee seniiii gardaşımmm...
Taunuslar yere çok yakın araba yav...içine binen kaybolurdu bi kellesi görünürdü...ben Taunusların ekip arabalarına çok bindim...bakma konforlu aractır...zamanında tüm polis arabalar ya reno ya forddu...ford çok sağlamdır...
TEMPRA ve TAUNUS bir efsanedir bence...
Hala Kayboluyorum memlekete gidince Taunus'un içinde![]()
bizimde vardı taunusumuz benle yaşıt, mavi, 1.6 benzinliydi, evet biraz yere yakındı, eskiydi püsküydü ama otobanda 200 yapıyodu kerata![]()
Ulen yine geyiğiniz gelmiş sizin.. :cherry:
Ben bu saatlerde halâ çalışıyo olıyım siz edepsis edepsis geyik yapın.. Tüüüü![]()
Ben bu saatlerde halâ çalışıyo olıyım siz edepsis edepsis geyik yapın.. Tüüüü![]()
bide 2.0 gt ler vardı benzinli, trafikpolisleri onlardan kullanıyodu, onlara hastaydım.
2000 motor olanları onlardı![]()
benzini su gibi içiyordu ...