Motorlarım ve OĞLUM...

.Çünkü biz zamanında çok yasaklarla bindik

ben hala o yasaklarla motosiklet kullancam babam eskıden motosiklet kullanmasına ragman benım motosiklet kullanmamı istemııo çünkü o almanyada kullanmıs ıstanbul trafıgıne guvenmıo anca ikna ettım e-5 cıkmama şartıyla beylıkduzu ve cevresınde surcem :)

Allah analı bablı büyütsün
yalnız bizim akraba var orhan abi ailece race biniyolar yıllardır artık suan 40 küsür yaslarda iki kardeş abi bıraktı ama orhan abi hala biniyor bunların hicbirnin ogulu motora merak bile duymadı babasının altında zx10 var cocukları motr binmiyo :D
ters tepmez insala sendede =)

Hocam Çorludasın sanırım...
eğer Çorludaysan şu en üstteki kırmızı beyaz yamaha viragoya dikkatlice bir bak bakalım tanıdık geliyor mu?

pınar bunlarda korkuda yok babası hatırlıorm ozamn ufaktık bunlara vespa almıslardı sanırm biz motorcuyuz oglumda ufaktan alıssın diye simdi anca ona biniolardır =D araba var hepsinde babada devamlı deiştirio ama hep race..
ben daha evlencemde cocuk olcakta cok var :D ondan düşünmedim o acılarını..
bizede kızıolar evden napsın haksızda diil yolardaki canavarları görünce heran tehlikedesin ama zevkide burdamı yoksa =P
tabi destek ol bence söle motor bize niye cok tatlı gelio hem sürmek mükemmel bi duygu hemde yasak :D gerci artık alıstılarda eskiden öledi yani
ama bahsettigim aile babanın altında canavar var sana bin oglum dio artık cok kolay ulasıldıgı icin sarmıo heralde :S

evet corludayım burda vl 1400ümüz var bitane müz derken bizim diilde yolda görüorz =) virago nerde duruo cıkarmadım ya

Son düzenleme:
pınar bunlarda korkuda yok babası hatırlıorm ozamn ufaktık bunlara vespa almıslardı sanırm biz motorcuyuz oglumda ufaktan alıssın diye simdi anca ona biniolardır =D araba var hepsinde babada devamlı deiştirio ama hep race..
ben daha evlencemde cocuk olcakta cok var :D ondan düşünmedim o acılarını..
bizede kızıolar evden napsın haksızda diil yolardaki canavarları görünce heran tehlikedesin ama zevkide burdamı yoksa =P
tabi destek ol bence söle motor bize niye cok tatlı gelio hem sürmek mükemmel bi duygu hemde yasak :D gerci artık alıstılarda eskiden öledi yani
ama bahsettigim aile babanın altında canavar var sana bin oglum dio artık cok kolay ulasıldıgı icin sarmıo heralde :S

evet corludayım burda vl 1400ümüz var bitane müz derken bizim diilde yolda görüorz =) virago nerde duruo cıkarmadım ya
Motorumu oraya satmıştı eski sanayi taraflarında duruyor olmalı:mrgreen:
İstanbuldayız ama tanırım komple Çorlu camiasını.
Sen şimdi bizim Ahmat abiyide tanırsın kawasaki 800 lük var..

yok tanımıorm yeşil kavasakimi?
desa murat 1100xx onu tanırım harun abi var o motorcu zaten =))
bide bi kac isim bilirm bide murat abimiz var oda suan motorsuz ama motorcudur :D

Yakışıklı Doruk'u öpüyor sevgilerimi sunuyorum paşam..

Bende de iki tane yakışıklı var.Yunuscan ve Emrahcan.Şuan misafirlikteyim diye
resimleri evdeki pc'de..Daha sonra kısmet olursa yüklerim...

Yakışıklı Doruk'u öpüyor sevgilerimi sunuyorum paşam..

Bende de iki tane yakışıklı var.Yunuscan ve Emrahcan.Şuan misafirlikteyim diye
resimleri evdeki pc'de..Daha sonra kısmet olursa yüklerim...

teşekkür ederim paşam.seninkilerin metnini aldık karneleri iyidir umarım.Senin yakışıklılarada burdan kucak dolusu selam resimlerini bekliyoruz.

Dizliklerine bittim süper bi çocuk

teşekkür ederim...(25 karekter)

Son düzenleme:
teşekkür ederim paşam.seninkilerin metnini aldık karneleri iyidir umarım.Senin yakışıklılarada burdan kucak dolusu selam resimlerini bekliyoruz.

Valla karneleri benim istediğim gibi değil ama ikiside Teşekkür almışlar..
Şuan ki sistemden ben bişey anlamadım hâlâ... Karnelerinin yanında teşekkür belgeside vermişler..(baba arkadaşların karnelerin fotolarını koy baksınlar diyolar)Akşam inşallah..
Şımarmamaları için daha iyisi olabilirdi diye söyledim ama içimden kendileriyle gurur duyuyorum...:bounce:

İnşallah vatanımıza faydalı birer fert olarak hayatlarını sürdürürler..
Yüzümüzü kara çıkarmazlar...:wiinkk:
Allah tüm evlatlarımızı bize bağışlasın...:rendeer:

Valla karneleri benim istediğim gibi değil ama ikiside Teşekkür almışlar..
Şuan ki sistemden ben bişey anlamadım hâlâ... Karnelerinin yanında teşekkür belgeside vermişler..(baba arkadaşların karnelerin fotolarını koy baksınlar diyolar)Akşam inşallah..
Şımarmamaları için daha iyisi olabilirdi diye söyledim ama içimden kendileriyle gurur duyuyorum...:bounce:

İnşallah vatanımıza faydalı birer fert olarak hayatlarını sürdürürler..
Yüzümüzü kara çıkarmazlar...:wiinkk:
Allah tüm evlatlarımızı bize bağışlasın...:rendeer:

Amin.
Teşekkürnağmeleri için tebrik ederim delikanlıları..

allah bağışlasın çok tatlı yumurcak darısıda önce bana,pınarın önce evlenmesi gerekir sonra kocasıyla motor gezileri derken aradan zaman geçer o zamana kadar benim çocuk motor bile kullanır:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar