Motorlarım ve OĞLUM...

Küçüklüğünden beri motorsiklet gördü mü kıpır kıpır olurdu.Büyüdükçede ilgisi artıyor.Hadi hayırlısı diyelim.
Kim bilir belkide geleceğin yeni şampiyonudur bizim ufaklık...

Eski Motorum...

Arkadaşın Motoru...

Şimdiki Motorum..

Sizinde varsa oğlunuz veya kızınızın motorlu resimleri işte tam yeri,paylaşalım derim.
Saygılar.

cok ğüzel bende bir ara bizim ufaklıgı motorun üzerine koyup bi resmini cekip ekleyim diye düşünüyorum ama havalar soguk insallah yaza

Çok şeker ...
İlerde oda vıınn vıınnn gezer nişey diyemezsin özendiriyosun çocuğu:mrgreen:

Allah bağışlasın.. Babaya benziyo sankim bu yumurcak :)

Benim kızım olucak, başlık oğullar için... Naapıcaz şimdi :cyclopsan

Bende ne motor ne de cocuk var ama boylede görünce özenmiyor degil insan.

allah analı babalı buyutsun yumurcak çok tatlı benım de oglum var 9 aylık daha konuşamıyo ama kesın ılk baba yada motor dıycek :wiinkk:

Arkadaşlar güzel temennileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
herkesin hepimizin çocuklarını Allah analı babalı büyütsün.
Eee..nediyilem darısıda olmayanların başına..

Allah analı bablı büyütsün
yalnız bizim akraba var orhan abi ailece race biniyolar yıllardır artık suan 40 küsür yaslarda iki kardeş abi bıraktı ama orhan abi hala biniyor bunların hicbirnin ogulu motora merak bile duymadı babasının altında zx10 var cocukları motr binmiyo :D
ters tepmez insala sendede =)

güzel fotolar...Allah çocuğuna sağlık mutluluk versin...

tükkanın nerde...oyuncakmı satıyorsun...hazır müşterin burda...ben...

yalnız bizim akraba var orhan abi ailece race biniyolar yıllardır artık suan 40 küsür yaslarda iki kardeş abi bıraktı ama orhan abi hala biniyor bunların hicbirnin ogulu motora merak bile duymadı babasının altında zx10 var cocukları motr binmiyo :D

Yaa şimdi şöyle ki motorcu babanın çocukları motora heveslenecek diye bi kaide yok..

Misal benim babamın motoru vardı ama ben motordan küçük yaşlarda nefret etmeye başladım.. Çünkü babamın arkasına binince korkuyodum..

Villa leventten Aslan'ın motoruna bindim seneler sonra ilk kez.. Çok üşüdüm ama hiç korkmadım.. Sonra motorcu arkadaşlarım oldu, aynı şekilde babamın motoruna bindiğim zamanlar aklıma geldi korktum binmek istemedim..

Önemli olan motordan korkmamasını sağlamak.. Ben ne zaman korkmadan birinin arkasına bindim, tutkum o zaman başladı..

Anlattığın ilginç,aile içinde olupda merak sarmayana hiç rastlamadım desem yalan olmaz.
Bizim ufaklıkta illa merak saracak diye bişi yok ama sararsada sonuna kadar desteklerim..en doğru yolunu gösterip.Çünkü biz zamanında çok yasaklarla bindik.Aileden saklardık kızdıkları için:pale:

güzel fotolar...Allah çocuğuna sağlık mutluluk versin...

tükkanın nerde...oyuncakmı satıyorsun...hazır müşterin burda...ben...

evet oyuncak beklerim..

hihihi çok şeker ya süper olmus korumalar :) :queen:

evet korumalar komik oldubenim dizimde duran oğlumda beline geliyor:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar