yeni bir hayat, yeni bir motosiklet. ve tekrardan merhaba

hayırlı olsun yeni motorun dostum. işallah en uygun zamanda tigırına kavuşursun

teşekkür ederim... insanın uzaklarda bıraktığı bir sevdiğinin olması çok kötüymüş bee:pr: Neyapalım bende burdakiyle avunucam artık:queen:

Hayırlı olsun...
yeni motorun şans getirsin:cherry:
Kazasız beasız sürüüşler..

inşaallah..

Hayırlı olsun...bende nexus 250 almayı planlıyorum kısmetse ...:cat:

kesinlikle tavisye ederim... :cat:

yeni motorun hayırlı olsun.çok hoş bir model seçmişsin.güle güle kullan!

teşekkürler...

Bak onu düşünememişim. Pot kırdık desene :cherry:

olur öle şeyler :p

motorun hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle,yavru vatana kucak dolusu selamlar

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler inşallah...

teşekkürler arkadaşlar...

hayırlı olsun dostum güle kullan kıbrısta güzeldir he oralarda mansur ARK' a benzeyen birini görürsen selamımı söyle arkdaşımdır :p nerden aklıma geldiyse

len oğlan o makina senin elinde bi arızalansa ağlarsın gelemezsin sen öle şeylere neyine yetmiyo cbf :)

Yaa bu mansur ARK kimdir nedir bilmiyorum açıkçası.. ama bakar öğrenirim ve benziyen birini görürsem sölerim artık..:p

çok güzel motor hayırlı olsun:rendeer:

eskici kardeş yeni motorun çok güzelmiş güle güle kullan,kıbrısta yarasın sana geçtiğimiz yaz gelmiştim oraya hatta haberde yapmışlardı.

http://www.starkibris.net/index.asp?haberID=3148

Türkeyi defalarca turladın buralarada tekrar gelirsin artık... kısmet olursa seni ağırlamaktan mutluluk duyarım...

Son düzenleme:
çok güzel motor Allah kazasız belasız bindirmeyi nasip etsin inşallah...:rendeer:

arkadaşlar işin doğrusu burda fiyatlar Türkiye'ye göre daha fazla.. özellikle düşük hacimli motorlarda nerdeyse %80 daha pahalı
hacim arttıkça fiyattaki artışta düşüyor.. %30 lara kadar geriliyor..
Bunun nedenide burda motosikletlere alının vergilerin daha fazla olması...
istanbuldayken ötv den falan şikayet ederdim... burası daha kötü çıktı..
yağmurdan kaçarken doluya tutulduk anlayacağınız..:pr::pr::pr:

motorunda yaşamında hayırlı olsun. kıprıs denince oradaki yıllarım geldi aklıma ah bee 5 sene geçirdim orada şimdi giremiyorum adaya :D ama dikkat et kendine kıbrısta hız konusunda çok kenidni bilmez var ben hayatımda ilk ve tek gördüğüm NOS lu motor oradaydı. dikakt et kendine

Ooo, kimler varmış burada. Muratcım, geçenlerde vınvınla senden konuştuk, nerelerde bu adam, bir anda kayboldu ortadan diye. Hayırlı olsun yeni motorun ama ben seni her zaman cruiserların üstünde görmek isterim.

Hayırlı olsun arkadaşım. Güle güle kullan.

motorunda yaşamında hayırlı olsun. kıprıs denince oradaki yıllarım geldi aklıma ah bee 5 sene geçirdim orada şimdi giremiyorum adaya :D ama dikkat et kendine kıbrısta hız konusunda çok kenidni bilmez var ben hayatımda ilk ve tek gördüğüm NOS lu motor oradaydı. dikakt et kendine

teşekkürler arkadaşlar....
uğurcuk uyarın için teşekkürler bu arada....

Ooo, kimler varmış burada. Muratcım, geçenlerde vınvınla senden konuştuk, nerelerde bu adam, bir anda kayboldu ortadan diye. Hayırlı olsun yeni motorun ama ben seni her zaman cruiserların üstünde görmek isterim.

önderim teşekkürler... valla olanları uzun uzun vınvın a anlatım... o da sana bi ara anlatır artık.. bu arada seninde motorun hayırlı olsun....:cat:

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan... Nexus güzel bir motosiklet :)
Valla insanın ne olacağı belli olmuyor ben de ukraynadayım artık mesela.
Umarım ileriki bir tarihte yeniden buluşuruz :)

Hayırlı olsun Murat'çım.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Büyük ihtimalle İstanbul'da görüşürüz ama gelmezsende bakarsın biz Kıbrıs'a geliriz:cherry:.Genelde herkes motorları değiştiriyo ve büyütüyor.Bakmışsın gezi menzilimiz birazcık uzayıverir:mrgreen:.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan... Nexus güzel bir motosiklet :)
Valla insanın ne olacağı belli olmuyor ben de ukraynadayım artık mesela.
Umarım ileriki bir tarihte yeniden buluşuruz :)

teşekkürler görkem. valla ukrayna iyimiş bee...:queen:
inşallah en yakın zamnda buluşuruz... bakalım zamn ne gösterecek:)

motorun hayırlı olsun eskıcı kardes

teşekkürler kardeş...

Hayırlı olsun Murat'çım.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Büyük ihtimalle İstanbul'da görüşürüz ama gelmezsende bakarsın biz Kıbrıs'a geliriz:cherry:.Genelde herkes motorları değiştiriyo ve büyütüyor.Bakmışsın gezi menzilimiz birazcık uzayıverir:mrgreen:.

oğuzcum herzaman beklerim buralara... motoruyla gelenlerin konaklamaları benden... başımla beraber... :cat:

Nickle bağdaşmıyonn valaa 2oo4 o kadar eski değilmiş:)Hayırlı uğurlu olsunnn

vay eskici güzel kardeşim hayırlı ve uğurlu olsun yeni motorun...yeni gördüm yaw...geçen sene sezonu bi yuvacıkla açtın sonra ortadan bir kayboldun pir kayboldun hani...yeni motosikletince herşey gönlünce olsun kardeşim kazasız belasız kullanasın inşallah...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar