[MT İstanbul] 26 Ocak Ortaköy Denize Naazır Buluşması

rola rahatsızmısın arkadaşım:queen:
onun hastalına tıpta adına endoplazmik bilişenlerin tam çalışmaması ve bu sürede beyindeki tantum hücrelerinin fazla çalışması sebebiyle oluşan kötü bi hastalık deniyo sonu ise kafasının x rantum ışın tedavisi eğer oda olmadı fantum tedavisi:queen::queen::queen::queen:

(ibrahim tatlıses'çe) allah cezanı verecek röle:p:p:p:queen:
şunları ekleyecegine bi buluşmada elin dolu gelsen ya :rendeer:
milleti şapur şupur öpmeyi biliyosun ama((:)

millet dediğin benim en sevdiğim kız kardeşim :D

rola oğlum hiç üşenmedinmi sen ya valla bravo:cat:

ne üşencem abi zaten işten de çıktım. hayatımı boş şeylere adadım :D

rola rahatsızmısın arkadaşım:queen:

yaw üzerinize afiyet biras soğuk algınlığı. malum sürekli 2 teker üzerindeim

onun hastalına tıpta adına endoplazmik bilişenlerin tam çalışmaması ve bu sürede beyindeki tantum hücrelerinin fazla çalışması sebebiyle oluşan kötü bi hastalık deniyo sonu ise kafasının x rantum ışın tedavisi eğer oda olmadı fantum tedavisi:queen::queen::queen::queen:

abi verecek cvp bulamıyorum o yüsden no comment :queen::queen::queen:

Yusuf abım hayırdır neden cıktın ısten gel senle bı dukan acak :))) ARAbeks sarkımızı koyak calsın yafas yafasta malları satarık 10 numara olur :queen::queen::queen::queen::queen:

Yusuf abım hayırdır neden cıktın ısten gel senle bı dukan acak :))) ARAbeks sarkımızı koyak calsın yafas yafasta malları satarık 10 numara olur :queen::queen::queen::queen::queen:

yok be kardeşim kendimi derslerime adadım :D iş teklifleri war da sektör beğenmiyoruz. bakalım artık sermaye olarak istburak'ı düşünüyorum. sonrasında uygun bi sektöre geçiş yapcaz :D

yok be kardeşim kendimi derslerime adadım :D iş teklifleri war da sektör beğenmiyoruz. bakalım artık sermaye olarak istburak'ı düşünüyorum. sonrasında uygun bi sektöre geçiş yapcaz :D

olum benim projem var bana sulanma rusyadan arkadaşlarla bağlantı kurdum italat yapcam eeee nede olsa memleketi güzel insanlarımız varrrrrr:queen:

Katılım Listemiz

1-marv
2-ihsanhakan
3-istburak
4-pınarr+1
5-mhrrmkpnr
6-erdinçpolat
7-alpertim
8-vreon
9-jesse
10-rola
11-emin_arikoglu
12-???

güncelleyelimde konu kaynamasın oyle degilmi ,,,rela ((:)

oh oh oh ne güsel en sonunda topic açıldı
marv en başta bunun hesabını nasıl vericeksiniz vicdansızlar marv, mhrrmkpnr ve rola :p
beni yazmışsınız ama duruma göre artık malum iş yok para yok benzin varmı bilmiyorum
ayrıca 6.sıraya yazmayın beni yazacaksanızda 7 numara olmayı tercih ederim :) tabi bu geleceğim anlamına gelmezz.

doktora gittim bugün dediki sen anadolu çocuğusun avrupa seni bozar çok sık gittme o taraflara dedii ee doktor bu ne derse doğru söler

topic açılmış pınar jesse ve burak çevirip durmuşunuz :) bizim yalan olan topiği bir görseydiniz ağzınız açık kalırdı. konuşsana len rola

Son düzenleme:
daha salı gecesi ordaydım güzeldi gerçekten.bi aksilik olmazsa gelirim ama önce artçıma sormam lazım:)

Katılım Listemiz

1-marv
2-ihsanhakan
3-istburak
4-pınarr+1
5-mhrrmkpnr
6-erdinçpolat
7-alpertim
8-vreon
9-jesse
10-rola
11-emin_arikoglu
12-???

güncelleyelimde konu kaynamasın oyle degilmi ,,,rela ((:)

Bu lıste guncel deıl olmas ben yokum :queen::queen::queen::queen:

Bİde okeye 4 aranıosa ben varım ama abılerımıde yenmek bana yakısmaz :) yada tavla fılan :) ... :queen::queen::queen::queen:

.ama sızı yenemem benden buyuksunuz :)))) heheheh

arkadaşlar oralarda kredi kartı geçiyosa ben de varım ama geçmiyosa maalesef tamamen duygusal gelemicem.:pr:

Son düzenleme:
Ben de gelicem. Bu arada harita vs. güzel olmuş, elinize sağlık.:rendeer:

Ben de gelicem. Bu arada harita vs. güzel olmuş, elinize sağlık.:rendeer:

kardeşim asıl senin ellerine sağlık biz cahil biz cenevar anlamayız bu arada okan kardeşime harita ve resimler için çok teşekkürler :cat::rendeer:

hu aloooooooooooooooooooooooooooooo herkes öldümü
yaaaaaa

Son düzenleme:
canım benim topiği sana kitlediler :)
bırakıp gittiler :)
seni yanlız bırakırmıyım ben herkesten önce ordayım falan dermişim :) zaten köprüden aşagı atlıycam hopppp ordayım :)
kapıda karşılıycan mı beniiii

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar