Honda nın en çok satan racingi hangisdir tahmini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni bir tane racing alıcam çok kıskancımm:pr: :p herkes te olandan bendede olmasını sewmiom ama cbr 1000rr e taktım aldırıcam büyük ihtimal

oof of, mantıkli bir başlık açarken göremeyeceğiz seni heralde :pr:

arkadaşlar müsade benden geyik serbest :p

n197063161841378517025yp5.jpg

"alıcam" ve "aldırcam" hangisi?? önce bilinçli ol sonra 1000rr al yoksa hayatın kısa olur..

Forumdan Uzaklaştırıldı
mobilet 1000rr al daha iyi..

yeni bir tane racing alıcam çok kıskancımm:pr: :p herkes te olandan bendede olmasını sewmiom ama cbr 1000rr e taktım aldırıcam büyük ihtimal

yav elin değmişken bi tanede bana aldırsana :mrgreen: sanki bakaladan kısa samsun aldırıyosun :mrgreen:

oof of, mantıkli bir başlık açarken göremeyeceğiz seni heralde :pr:

arkadaşlar müsade benden geyik serbest :p

n197063161841378517025yp5.jpg

varya sırf seni kırmamak için yapıyorum bunları ha :mrgreen:

herkes te olandan bendede

"te" bitişik, "de" ayrı yazılacak tam tersini yapmışsınız.

"herkeste olandan bende de olsun istemiyorum" demişsiniz de, cbr1000RR herkeste yok ki =) yani şu motosiklet sitesinde bile kaç kişide vardır 1000RR? kaldı ki burası bir motosiklet sitesi. Sokağa çıktığınızda kaç kişide 1000RR vardır? 1000RR çok iddialı bir makinedir, herkeste olmaz merak etmeyin. yani aldığınızda (ya da aldırdığınızda) ayrıcalığınız olur her halükarda.

ama motosiklet bu şekilde seçilmez. önce bir tarz belirleyin, sonra kişisel donanımlarınızı belirleyin (yetenek, tecrübe, vb) ondan sonra bütçenizi belirleyin, son olarak belirlediğiniz tarz içinden hoşunuza giden modelleri seçin. "ya ben CBR1000RR aldırtmak istiyom ama herkeste ondan var yaa bana nee" tarzı bir yaklaşımla korkunç bir supersport almak istediğinizi söylerseniz kimse sizi ciddiye almaz tabi. dalga geçen de olur, küçümseyen de, artistik yaptığınızı düşünenler de, kolpacı olduğunuzu düşünenler de olur. yaklaşımınız yanlış. açtığınız tüm başlıklarda bunu görüyorum.

Len sen başka yere mi geçtin, arkadaş gitmiş "ayrıldı" demişler.

cevabı özel mesajla bildir yatıyom çünkü :p

ortalığı çok dağıtmayın sabah biz silecez ne de olsa :p

Evet transfer oldum :) Şimdi ayarlarımla uğraştırma beni ya, bişey diyeceğim.. Durukan Eczanesindeyim, Şarampol de söyle arkadaşa gelsin :) Bişeyler içeriz... :wiinkk: Cevabı burdan yaz, yatıyom.. :queen:

Evet transfer oldum :) Şimdi ayarlarımla uğraştırma beni ya, bişey diyeceğim.. Durukan Eczanesindeyim, Şarampol de söyle arkadaşa gelsin :) Bişeyler içeriz... :wiinkk: Cevabı burdan yaz, yatıyom.. :queen:

İyi tamam söyledim, onun bölgedeymiş zaten orası da; gelecek yanına bir ara :cherry: İyi davran kızcağıza ::winkwink

Forumdan Uzaklaştırıldı

bunlardan birisini aldırabilirsin ben 3 numarayı tavsiye ederim..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu kadar merak iyi değildir canım.... Naapıcan hangisi satılmış diye?...Sana araştırmaların için pirim mi verecekler...:pr::pr:

szr

"te" bitişik, "de" ayrı yazılacak tam tersini yapmışsınız.

"herkeste olandan bende de olsun istemiyorum" demişsiniz de, cbr1000RR herkeste yok ki =) yani şu motosiklet sitesinde bile kaç kişide vardır 1000RR? kaldı ki burası bir motosiklet sitesi. Sokağa çıktığınızda kaç kişide 1000RR vardır? 1000RR çok iddialı bir makinedir, herkeste olmaz merak etmeyin. yani aldığınızda (ya da aldırdığınızda) ayrıcalığınız olur her halükarda.

ama motosiklet bu şekilde seçilmez. önce bir tarz belirleyin, sonra kişisel donanımlarınızı belirleyin (yetenek, tecrübe, vb) ondan sonra bütçenizi belirleyin, son olarak belirlediğiniz tarz içinden hoşunuza giden modelleri seçin. "ya ben CBR1000RR aldırtmak istiyom ama herkeste ondan var yaa bana nee" tarzı bir yaklaşımla korkunç bir supersport almak istediğinizi söylerseniz kimse sizi ciddiye almaz tabi. dalga geçen de olur, küçümseyen de, artistik yaptığınızı düşünenler de, kolpacı olduğunuzu düşünenler de olur. yaklaşımınız yanlış. açtığınız tüm başlıklarda bunu görüyorum.

Yorumlarınızı dikkatle takip etmeye çalışıyorum ; çok doğru söylemişsiniz ; dediklerinizede harfiyyen katılıyorum:cat:

eeeyyyt beee o mobilete bakbeeee...selesi siyahbeyaz kadro pembe isimdeee WUKUAT:p.POLAT ALEMDARCI GENÇLİİN YENİ trendi oldu bu pmbe moblet..:mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar