BIG BLOCK MOTORCYCLE büyük blok motosikletler

big block diye adlandırılan V6 veya V8 motor bloklarından oluşan motosikletler daha çok amerika'da yaygın haldeler ve chooper cruiser tarzında tasarlanıyorlar.amerikan otomobil ve motosiklet tasarımı yapan bu yerel firmalar modellerinde kullandıkları motor tipi ve diğer aksesuarların durumuna göre 20binle 80bin dolar aralığındaki fiyatlara kişiye özel super modifiye araçlar yapıyorlar.birkaç örnek fotoğrafı aşagıdadır...............

572 cubicinch hacimli V8 motorbloğu ve supercharger NOS
572ci*16.2=9265 cc bizim TR ölçüleriyle

8.2-liter supercharged Mopar V8 motor
6.27 seconds with a trap speed of 217 MPH.
217 mph = 355 km/h

ve diğerleri.................

Son düzenleme:
ne acayip makineler heybetli ve kaslı en son sato8 resmindeki aletin ekzostlarına bayıldım çok şık ayrıca sağ tarafından çıkan kolun işlevini anlamadım

ne acayip makineler heybetli ve kaslı en son sato8 resmindeki aletin ekzostlarına bayıldım çok şık ayrıca sağ tarafından çıkan kolun işlevini anlamadım

abi onu bende çok düşündüm bi anlam getiremedim acaba diyorum şasenin uzayıp kısalmasına yarayan bişeymi diye ama ne kadar doğrudur bilemem:cat:

amerikalı şımarık zengin miç'leri bunlara binebilsin diye, ırakta masum insanlar, çocuklar öldürülüyor.
bunların sadece bir hafta sonunda yaktıkları benzini, ben 6 ay kullanırım.

birileri de, emir kipi kullanarak kampanya yapıyor "Türkiye kyotoyu imzala" diye.
önce bu azgın zalimler imzalasın kyotoyu.

basit bir bina yıkımını bile görsel şölene çevirip, tonlarca benzin ve mazot yakanların, türlü dinamit ve bombalarla indirdikleri molozların önünde dans edip zıplayanların kalemleri ve kalemşörleri de akıl veriyorlar benim saf vatandaşıma;

"aman ha!!! düz ampul kullanma, tasarruflusunu al tak..."
"televizyonunu düğmesinden kapat, fişini çek, sigortayı kapat, kofrayı şey yap..."
"sakın ha kömür neyin yakma bak dünya ısınıyor, ozon deliniyor, falan-filan oluyor yaaa!!!" gibi...

ben tv'yi düğmeden kapatayım, elin amerikalı miçi sekiz silindirli motora, arabaya, cipe binsin...

ahhh... yazacak çok şey var ammaaa, söylesem tesiri yok, sussam gönül razı degil...

Son düzenleme:
Bende bunların hastasıyım...Ama alacak güç nerdeeee..:pr:

Bathu o resim bende de vardı..Ama birtürlü cesaret edip yükleyemedim siteye..:silent:

Cesaretine hayran kaldım paşam....:rendeer:

gültekin abi takma kendini bukadar anlıyorum seni çok dolusun her mesajında araya bi kaç şey sıkıştırıyosun ufakta olsa güzel mesajlar veriyosun doğada herşeyin bi sebebi vardır bununda bi sebebi vardır elbet:cat: motorlara odaklanalım:cat:

GÜLTEKİN'E aynen katılıyorum ancak önemli olan motorlar
güzel aletler be abii:cherry:

aaabi nası makine bunlar yaa püüüüü:silent: sato8'in eklediği de güzelmiş. araba jantı gibi olanlar bi daha karizmatikler. ilk resimdeki 9265cc ne bu ya ? TR'de bu cc'de üretilen ya da buna yakın rakamda bi cc üretilen TAŞIT varmı? :pr:

şato resimdeki motorun sağ tarafındaki kol, kayış aktarmalı charger güce güç katar yoksa o lastik dönmez ve sadece modifiye araçlara özgüdür

şeytan icatları diye bunlara diyorlar galiba:D:queen:

bizimkiler BİSİKLET:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar