[MT Başkent] 23 Ocak 2BİN8 Senenin İkinci Toplaşması

Arkadaşlar sizden ricam gelen ebabil gibi ötsün :p

220px-Kemal_Sunal_-_Sener_Sen.jpg

260px-Mauersegler4.jpg

eba.gif

Motosikleti
Forza250-cygnusL
cciii ciiiikkkk............. cıyk cıııyyyyykk..... :queen::queen:

İptal falan yok artık, o eskidendi. Siz yeter ki katılın, haftada 5 toplanmazsak nolim :cherry:

Gelirken dekoratif olsun diye kask mont filan da getirelim mi? :p Geçen izmir MT çok kıskanmıştı motorsuz bile olsak yine de hâlâ buluşuyor olmamızı :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gelirken dekoratif olsun diye kask mont filan da getirelim mi? :p Geçen izmir MT çok kıskanmıştı motorsuz bile olsak yine de hâlâ buluşuyor olmamızı :mrgreen:

Ha ha hah hahahaha:queen::queen::queen::queen:
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/40096-%5Bizmir-mt%5D-18-ocak-cuma-%22rise-da-hasta%22-bulusmasi-mekan-degisti.html
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/40297-%5Bizmir-mt%5D-seferihisar-seferi-fotolari.html

Sadece bu hafta yaptığımız etkinlikten örnekler.... Hafta da en az 2 etkinliğimiz var...Siz daha ilk buluşmanız havalara bak.... Üstelik motorsuz...:queen:

Şahkül üme selamlar..... :rendeer:

Son düzenleme:
Buradaki kullanıcı adı olan nedenama nın ablasıyım.Kendisi sabah sularında öksürük ve nezleden dolayı halen şu saatlerde yatıyor.Bunu kendisi solememi istedi ve üzgün oldugunu belirtmesinide bizzat bana tenmihledi.
Dün herşeyi ayarlarmıştı bugunku toplantı için ama malesef olmadı.
Herkese kolay gelsin :pale:

Buradaki kullanıcı adı olan nedenama nın ablasıyım.Kendisi sabah sularında öksürük ve nezleden dolayı halen şu saatlerde yatıyor.Bunu kendisi solememi istedi ve üzgün oldugunu belirtmesinide bizzat bana tenmihledi.
Dün herşeyi ayarlarmıştı bugunku toplantı için ama malesef olmadı.
Herkese kolay gelsin :pale:

Geçmiş olsun, sorun değil bir sürü toplaşacaz daha :)

güzel bir akşamdı. Arkadaşlar sizlerle tanıştığıma memnun oldum. Darısı yapacağımız gezilere. Fotoğrafları ekleyemedim imageshack açılmadı bendeki fotolar birazdan yüklenmiş olur.
bu arada nedenama'ya geçmiş olsun diyorum

Fotoğraflarrrrr

Bendeki fotoğrafları ekleyeyim madem. Bu sefer Puro çekti ben sadece yüklüyorum.

resim461smalliw6.jpg

resim462smallry7.jpg

resim463vz3.jpg

resim464fn8.jpg

resim465xs6.jpg

resim466md9.jpg

resim467og2.jpg

resim469hw8.jpg

autonomous da elindeki fotoları ekleyince tam süper olacak kanımca :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Masada o kadar fotoğraf makinesi var bu kadarcıkmı resim?....:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar