[Samsun - MT]

Gaziantep İl Temsilcisi
tüm SAMSUN LU motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in hepinize sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesi dileklerimle.sevgilerimle.

GAZİANTEP MT

Tüm MT SAMSUN ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

Çok fazla yazmasamda hemen hemen her gün buralara takılırım. Ben buradayım.

arkadaşlar kendi aramızda gurup kurduk ,her cuma akşamı samsun fuar içi metaş spor tesislerinde toplanıyoruz...kapımız herkese açık... bu hafta çiğ köfte yapacam ellerimle... gelmek tanışmak isteyen olursa ordayız..cuma saat 19 00 dan sonra...

merhaba abiler bende burdayım mobiletimle sizin arkanızdan gelmeye çalışırım artık ama yaza ii bişey almayı düşünüyorum yoksa delircem yani

selam samsun

arkadaşlar motosikletimi yeni aldım çömezim ama aranıza katılmak istiyorum samsunda yaşıyorum sizlere katılmak isterim teşekkür...

bende geldim :)

Selam arkadaşlar,
125 lik bi scooter aldım 2 gün önce. Artık bende aranızdayım. samsunda da motor sayısı az değil ama sanırım işin bu tarafı ile ilgilenen az sanırım. Bu sitede bile beklediğim kadar samsunlu motorcu göremedim.
Hadi hareketlendirelim burayı.
Msn adresim var
tüm samsunlu arkadaşlar
ulaşın bana, artık organize olalım :)

Selam arkadaşlar,
125 lik bi scooter aldım 2 gün önce. Artık bende aranızdayım. samsunda da motor sayısı az değil ama sanırım işin bu tarafı ile ilgilenen az sanırım. Bu sitede bile beklediğim kadar samsunlu motorcu göremedim.
Hadi hareketlendirelim burayı.
Msn adresim var
tüm samsunlu arkadaşlar
ulaşın bana, artık organize olalım :)

Sevgili arkadaşım samsunda biz arkadaşlarla gayet hareketliyiz ama seninle tanışamadık galiba yalnız buradaki arkadaşlar bu siteye fazla takılmıyor galiba hayırlı olsun motorun

Arkadaşlar 10 gün önce İzmitte Regal-Raptor DD250-9B ( T gidon,metalik gri ) modelini aldım.Artık Kocaelinde de motorum var. 10 günde 1000 km üzeri yol yaptım Sapanca,Marmara Ereğlisi... gezdiğim yerlerin birkaçı. Artık herşehirde bir motosikletim var yaşasın özgürlük...

Sevgili motosikletsever arkadaşlar;

Komşu il olarak sizi de davet ediyoruz, Kastamonu MT de yayınlanan 1 Haziran Pazar günü yapılacak olan Safranbolu turu davetine göz atınız.

slm arkadaşlar bende samsunluyum motorlara karşı sevgim oldukça yüksek inşallah sizlerle yakından tanışma fırsatı bulurum bütün samsunlulara selamlarımı iletiyorum

selam Samsun-MT.
gerçi topik gerilerde kalmış ama umarım cevap yazan çıkar.
kısmetse yarın motorla Çorum-Samsun yapıcaz. gelmişken nerelere gidelim nereleri gezelim ? sonra bi kask bakayım diyorum lazer lz6 falan o ayarda bişey. bulabilir miyim ?nerede bulurum ?
atakum haricinde yakın nerde denize girebilirim?
yani kısaca samsunda keyifli bi haftasonu nasıl geçiririz ?
tşk.

Samsun a en son msj 1 ay önce yazılmıstı.. valla o kadar motor var su Samsun da nerde miLLeti anlamadm :silent:

evet ben en iyisi moto sohbete bi konu açıp sorayım.samsunlu arkadaşlara başka türlü ulaşamayacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar