yeni bir hayat, yeni bir motosiklet. ve tekrardan merhaba

Tüm arkadaşlara, daha önceden tanıdığım tanımadığım, yeni, eski kimler varsa hepinize birden merhaba diyerek başlayalım önce...

Evet arkadaşlar İstanbul'da devam etmekte olan hayatıma süresi henüz belli olmayan bir süreliğine nokta koyup, yavru vatan KKTC'ye yerleşmiş bulunmaktayım...

Ve akabinde buralarda da ulaşım sorunsalını çözümlemek adına tercihimi tabiki motosikletten yana koyarak, 2004 model bir Gilera Nexus 500 alarak ortaya koymuş bulunmaktayım...

Tüm forum sakinlerine tekrar merhaba der ve kazasız günler dilerim...

Ve işte yeni motosikletim Nexus 500 :)

Buda İstanbul'daki canım ciğerim... (resimlerini eklemezsem vicdan azabı çekerdim doğrusu :rendeer: )

Eskici Kardeşim,
Merak eder olmuştum, sen sürpriz ile giderdin merakımı:cat: Güle güle, sevine sevine, tadı ile kullan oralarda:cat: Yavru Vatana selam, veee bol fotolu geziler bekliyoz. Buralara düşeceksin nasıl olsa, o zaman ilk kez karşılaştığımızda yaptığımız gibi, boğazda bir çay içeriz değilmi:cat: Kazasız belasız sürüşlerin olsun

( Kanuni yi bıraktığın arkadaşımız nerde, bizi arasın hemen:mrgreen:):cat:

Ortadan bir kayboldun pir kayboldun.:p
Yeni motorunla yavru vatanda kazasız keyifli sürüşler dilerim :rendeer:

Vın Vın, sen varyaaaa, çok hayırsız çıktın kıss:p Neredesin nerelerdesiniiizz:rendeer: İlk gezimiğze yine baharda çocuk yuvası ile başlayalım mı?? Öptüm ikinizide, denizcieylem de merak edeip sorar olduydu:cat:

Vın Vın, sen varyaaaa, çok hayırsız çıktın kıss:p Neredesin nerelerdesiniiizz:rendeer: İlk gezimiğze yine baharda çocuk yuvası ile başlayalım mı?? Öptüm ikinizide, denizcieylem de merak edeip sorar olduydu:cat:[/QUOTE

Senin gelme tarihinde yaparız bir yuva gezisi :wiinkk:
Ama denizcieylem kek yaparsa :bounce:
Şaka bir yana msn den konuşuruz detayları. Eylem e çok selam :rendeer:

Bu arada eskici olmadan yapacağız sanırım yuva ziyaretini:salut::salut:

-GB 763 Aynaların çok uzun sağa çek... :p
Abi tekrar hoşgeldin Yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun. KKTC'de bulunan güzellikleri bizlerle paylaşman dileği ile... :rendeer:

Eskici Kardeşim,
Merak eder olmuştum, sen sürpriz ile giderdin merakımı:cat: Güle güle, sevine sevine, tadı ile kullan oralarda:cat: Yavru Vatana selam, veee bol fotolu geziler bekliyoz. Buralara düşeceksin nasıl olsa, o zaman ilk kez karşılaştığımızda yaptığımız gibi, boğazda bir çay içeriz değilmi:cat: Kazasız belasız sürüşlerin olsun

( Kanuni yi bıraktığın arkadaşımız nerde, bizi arasın hemen:mrgreen:):cat:

eyvallah muzaffer abi... teşekkür ederim iyi dileklerin için... boğaz da çay mı; neyaptın be abi fena özlemişim boğazı :salut: neyse oralara akınca haberiniz olur artık... çayda içeriz muhabbet de ederiz..
yakında bol fotolu bir gezi olur nasılsa burdaki motorcu arkadaşlarla.
kanunimi braktığım arkadaş şimdi DL650 v-strom aldı.. merak etme onuda katıcam buralara... (benim tiger da orda beni bekliyo :salut: çok özledim yaa )

teşekkürler hande

Vın Vın, sen varyaaaa, çok hayırsız çıktın kıss:p Neredesin nerelerdesiniiizz:rendeer: İlk gezimiğze yine baharda çocuk yuvası ile başlayalım mı?? Öptüm ikinizide, denizcieylem de merak edeip sorar olduydu:cat:[/QUOTE

Senin gelme tarihinde yaparız bir yuva gezisi :wiinkk:
Ama denizcieylem kek yaparsa :bounce:
Şaka bir yana msn den konuşuruz detayları. Eylem e çok selam :rendeer:

Bu arada eskici olmadan yapacağız sanırım yuva ziyaretini:salut::salut:

ya siz yuva ziyaretini ayarlayın belli mi olur atlar gelirim bende valla.. nası olsa istanbul kktc arası 1 saat 15 dk falan..

-GB 763 Aynaların çok uzun sağa çek... :p
Abi tekrar hoşgeldin Yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun. KKTC'de bulunan güzellikleri bizlerle paylaşman dileği ile... :rendeer:

ya hiç sorma aynalar benimde garibime gitti ilk başlarda ama şimdi alıştım..

bu arada burda sağa çekemem, çeksemde muhtemelen ölürüm.. :p çünkü burda trafik soldan akıyo.. yani sola çeksem daha güvenli olur sanırsam :queen:

Güle güle kullan,çok şık duruyor ,ön camındaki plakan olduğunu sandığım numaralar orada mecburi mi yoksa sen mi tercih ettin...

Güle güle kullan,çok şık duruyor ,ön camındaki plakan olduğunu sandığım numaralar orada mecburi mi yoksa sen mi tercih ettin...

teşekkür ederim...

evet ön camdaki numaralar plakam.. burda motosiklerde de ön tarafa plaka koymak zorunluluğu var :pr:

ama bide iyi tarafı var işin plakanın boyutları Türkiye'de olduğu gibi belirli ölçülerde olması gerekmiyor.. yanılmıyorsam 15-16 mt den okunması yeterli... bu yüzden de dikkat edersen fazla büyük değil..

hayırlı olsun yeni motorun dostum. işallah en uygun zamanda tigırına kavuşursun

yeni motorun hayırlı olsun.çok hoş bir model seçmişsin.güle güle kullan!

ya hiç sorma aynalar benimde garibime gitti ilk başlarda ama şimdi alıştım..

bu arada burda sağa çekemem, çeksemde muhtemelen ölürüm.. :p çünkü burda trafik soldan akıyo.. yani sola çeksem daha güvenli olur sanırsam :queen:

Bak onu düşünememişim. Pot kırdık desene :cherry:

motorun hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle,yavru vatana kucak dolusu selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler inşallah...

hayırlı olsun dostum güle kullan kıbrısta güzeldir he oralarda mansur ARK' a benzeyen birini görürsen selamımı söyle arkdaşımdır :p nerden aklıma geldiyse
Hayırlı olsun...bende nexus 250 almayı planlıyorum kısmetse ...:cat:

len oğlan o makina senin elinde bi arızalansa ağlarsın gelemezsin sen öle şeylere neyine yetmiyo cbf :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar