esk.mt.(fotoğrafları) ''karda kışta buluşma mı olurmuş'' buluşması nın fotoğrafları

kar kış mı o ne diyenler için eskişehir mt böle bi havada en son buluşmasını da gerçekleştirdi , katılım 20+ idi, katılan katılamayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz, böle kış olduğu sürece böle buluşmaların cafe lerde devam edeceğini söylerek fotoğraflara geçelim,,,
buyrun porsuk'un fotoğrafı ile başlayalım

yarın ki sonhaber gazetesindeyiz isim toplama telaşı,

ve diğer fotoğraflar

geceye son noktayıda çorbacıda koyduk, çorba arkası çayy,

güzel buluşma olmuş tebrikler ama... motosikletsizmi buluştunuz çünkü motosiklete dair hiçbişey yok

Valla güzel olmuş be:cat:Katılmayı çok isterdim:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bu arada fotoğrafçı dayı benle bişi konuşuo orda onu fark ettim ne zaman konuşmuşuz biz ya:mrgreen:Güzel fotolar...Makinelerinize sağlık...Herkese buradan tekrar teşekkürler...Biz de dönerken Eray'la bi Şampiyon Kokoreç yaptık acıktık iice:cherry:Bi dahaki buluşmada daha çok olmak dileğiyle...:rendeer:

güzel buluşma olmuş tebrikler ama... motosikletsizmi buluştunuz çünkü motosiklete dair hiçbişey yok

Hocam ne motosikleti:queen:porsuk buz tutmuş:queen::queen::queen:Orada havalr iyi galiba biz donuyoz:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Başlığı tatlı buzcular diye değiştirin siz.... Ne kask var ne motor...:p

Sosyetik motorcular hemende kıyafetlerinden belli oluyor canııım....:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oooo Eskişehir MT bu ne kalabalık. Arada bir de bayan gördüm sanki :cherry:

motorlar dışardaydı yawww, moıtorla gelenler daha fazla soğuğa kalmamak için erken gittiler, bizde üşendik şimdi inip te fotoğraf çekmeye, :):p

yoksa burası eskişehirrr havası çok soğuk çokkk kar yağmasa bile ayazı yetiyoryaaa.

Son düzenleme:
Belliki sıkı muhabbet dönmüş...nargilede cabası...e hani bizim aytac nirdeee...:p

graliçem pamık prensesim canım kızkardeşim neredee...açıklama bekliyorum heman...:silent:

garagteri bozuk BBADAY denen şahıs şu ortamda olmamak için kimbilir kaç takla attın yalan söyledinde evde pinekledin...yuh sana...kalıbına yazık...:bounce:çapsız Bora...:farao:

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
just_hmz_26, torento_1987, mete_han, AS_DOPER

Metehan abi yorum yapıyor kesin Bora abiye bişiler sokuşturcak...Mete abi bekledik ama ne sen ne Bora abi gelmediniz yav:pale::p:mrgreen:

Belliki sıkı muhabbet dönmüş...nargilede cabası...e hani bizim aytac nirdeee...:p

graliçem pamık prensesim canım kızkardeşim neredee...açıklama bekliyorum heman...:silent:

garagteri bozuk BBADAY denen şahıs şu ortamda olmamak için kimbilir kaç takla attın yalan söyledinde evde pinekledin...yuh sana...kalıbına yazık...:bounce:çapsız Bora...:farao:

Ben yorumu yazarken Mete abi postalamış bile :queen::queen::rendeer:

Son düzenleme:

Metehan abi yorum yapıyor kesin Bora abiye bişiler sokuşturcak...Mete abi bekledik ama ne sen ne Bora abi gelmediniz yav:pale::p:mrgreen:[/QUOTE]

bana o alçağı anmayınız lütfen...:pale:

Felek onu GAY yapsın diyeceğim ama body yapa yapa zaten sonunda olacağı o...:queen:

Bora ben yaşadığım sürece bu forumda seni düdükleyeceğim ..kaçış yok...:bounce:

Ben yorumu yazarken Mete abi postalamış bile :queen::queen::rendeer:[/QUOTE' Alıntı:
kaçmazzzz.....:cherry: ..DÜnyada mekan...Ahirette Mete Hann...:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

Ben o saatlerde evdeydim abi. Çocukluk arkadaşım can dostum ile sıkı bir muhabbetteydim :cat:

Çocukluk arakadaşım can dostum dedim de bakınız :

http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/40271-hosbuldum.html

Hoşgeldin deyin bakalım arkadaşıma :cherry: Yarın ehliyet sınavının son aşamasını da geçecek,
sonra babasını ikna edeceğiz, sonra tam anlamıyla aramıza bir motosikletçi daha katılmış olacak :cat:

Hem de soğuktu. Üşendim çıkmaya. İkinci bir sebepte bu.
Gerçi MT olunca akan seller duruyor ama çaktırmayın :cherry:

Ersinn isimleride yazsaydın da tanısaydıkk bakk gidemeyenler var baş harfi ben :mrgreen:

yazayım süleyman yazayım ya unutmuşum bak aklımdaydı bi ara ama :pale:
soldan başlıyorum,,oğuz,,burak,,muzaffer A,,cüneyt A,,volkan,,durmuş A,,ismailA,,[(ayakta)hamza],,sezgin,,umut,,emirhan,,semih,,ersin,,ümit,,eray,,semih,,mehmetA,,
isimlerde bi yanlışlık olursa affola,

Ben o saatlerde evdeydim abi. Çocukluk arkadaşım can dostum ile sıkı bir muhabbetteydim :cat:

Çocukluk arakadaşım can dostum dedim de bakınız :

http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/40271-hosbuldum.html

Hoşgeldin deyin bakalım arkadaşıma :cherry: Yarın ehliyet sınavının son aşamasını da geçecek,
sonra babasını ikna edeceğiz, sonra tam anlamıyla aramıza bir motosikletçi daha katılmış olacak :cat:

Hem de soğuktu. Üşendim çıkmaya. İkinci bir sebepte bu.
Gerçi MT olunca akan seller duruyor ama çaktırmayın :cherry:

tamam aytacım...bişiy diyimii benim Patronunda adı AYTAÇ....:queen:kendisi irkek olur...artık sorun nerde ben bilmiyom...:p

arkidişine hemen merhabayın diyorum...senin arkadaşın bizim arkadaşımızdır...kanına girdin demek vimpir AYTAC...:cherry:

yazayım süleyman yazayım ya unutmuşum bak aklımdaydı bi ara ama :pale:
soldan başlıyorum,,oğuz,,burak,,muzaffer A,,cüneyt A,,volkan,,durmuş A,,ismailA,,[(ayakta)hamza],,sezgin,,umut,,emirhan,,semih,,ersin,,ümit,,eray,,semih,,mehmetA,,
isimlerde bi yanlışlık olursa affola,

abicim nikleride yazıver ama...isim sırasına göe yazdın ya şimdide nick sırasına göre yaz bizde tanıyalım arkadaşları...

Son düzenleme:

Metehan abi yorum yapıyor kesin Bora abiye bişiler sokuşturcak...Mete abi bekledik ama ne sen ne Bora abi gelmediniz yav:pale::p:mrgreen:[/QUOTE]

bana o alçağı anmayınız lütfen...:pale:

Felek onu GAY yapsın diyeceğim ama body yapa yapa zaten sonunda olacağı o...:queen:

Bora ben yaşadığım sürece bu forumda seni düdükleyeceğim ..kaçış yok...:bounce:

kaçmazzzz.....:cherry: ..DÜnyada mekan...Ahirette Mete Hann...:p

abi alemsin yaa gay falan hahahah

valla iyi toplanmışsınız:)
fotolar için teşkürrr....

tuğçe hanım inşallah bir daha ki buluşmaya sizlerdi de aramızda görmek isteriz

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam aytacım...bişiy diyimii benim Patronunda adı AYTAÇ....:queen:kendisi irkek olur...artık sorun nerde ben bilmiyom...:p
arkidişine hemen merhabayın diyorum...senin arkadaşın bizim arkadaşımızdır...kanına girdin demek vimpir AYTAC...:cherry:
abicim nikleride yazıver ama...isim sırasına göe yazdın ya şimdide nick sırasına göre yaz bizde tanıyalım arkadaşları...

Abi sana bişi diim mi benim nüfus cüzdanım ilk başta mavi çıkmış. Sonra farkedip düzelttirmiş babam :cherry:

İsmim neden Aytaç. Hemen onu da söliim :cherry: Abimin adına uygun olsun diye : Aytaç - İnanç :cherry:

Özgenin içinde motosiklet aşkı vardı. Ben sadece açığa çıkarmasına yardımcı oldum :p

Bu arada Torentoya çok yüklenmişsiniz yaw. Yok isim yok nick, ne çok şey istiyorsunuz siz :queen:

Ben biliyomm abi Şerafettin bey amcada :p:mrgreen:

Şerafettin Bey amcanın sana selamı var Süleyman :cherry:

Son düzenleme:
olum ersin gozume gozukmeyın olum hamzayla bızı ekin gidin tantuniciye oturun ooohhh siz varya harbi çakalsınız ama grş sizinle nasıl olsa eray -hacım -nabıyon -gel hadi nargile içmeye gidelim dersin seeen ,

hamza uyuyon mu lem kalk araba geldi tantuniciye gidiyoruz duble lavaslı yıyecez

Son düzenleme:
oooh fotolarda gelmiş,ben üşendim valla upload etmeye :D daha bendekilerde var arkadaşlar yarın eklerim gerçekten güzel bir organizasyon oldu.gelmeyenler olduğu halde 20 kişi falan vardı.buluşmalar devam edicek allahın izniyle.yalnız yaza doğru motorlarla bi buluşma yaptığımızda görün siz Eskişehir'i!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar