Acı Haber! Motor Kazası Ve Yine ölüm

Moderatör (forrap)
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..:pale:
Allah yakınlarına dayanma gücü,sabır versin...

Not. Lütfen çok dikkatli olalım arkadaşlar, artık üzücü haberler okumak istemiyoruz.

Keşke dikkatli olmak yaşayabilmek için yeterli olsa güzel ülkemde,ciğeri beş para etmez sarhoş ve kaybedecek birşeyi olmayan bir insan bozması alıp gidiyor canları aramızdan bir bir..
Biz dikkatli olsak ne yazar.
Daha çok yol almamız lazım çooook..
Bir değil,iki değil,üç değil.Çok yazık çok..
Ateş düştüğü yeri yakıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haydaaa başımız sağolsun yaa baba çok üzüldümm mekanı cennet olsun inş.mikealı sankı duymuş gibiyim senden :silent:

arkadaşı kısa bir zaman önce tanışmıştık.jameika34 dediği gibi dürüst bir insandı.yardım sever ve sağlam bir kişiliğe sahipti.duyduğumda çok ama çok üzüldüm. allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin. ailesine ve sevdiklerine allah sabır versin:pale:Tüm motor camiyasının başı sağ olsun.
Dikkatli ol demekle olmuyor.yan etkenler(magandalar) böle hayati kayıplara neden oluyorlar.buna çözüm bulunurmu bilemiyorum.:pale:

şimdi bu kötü habere ne yazılırki:pale::pale:Öfff, öf.

Ailesine taziyelerimi diliyorum, kalanlarına sabırlar:pale:

arkadaslar hepımızın bası saolsun allah rahmet eylesın...ailesın sabır sabırlar dılıorum...evet bazı olaylar trafıkte bızım dısımızda gerceklesıyor ama nolur bızım elımızde olan olayların tehlıkesını mumkun oldugunca en aza ındırelım...herkese dıkkatlı surusler

basiniz saolsun
..
merak ettim kafasini carptigi icin vefat ettigini yazmisiniz
kask yokmuydu?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim dikkatli olmamız yeterli değil, kaza geliyorumda demiyor, artık trafikteki motorlarıda araçtan sayın! allah rahmet eylesin sevdiklerine akrabalarına sabır versin o kamyoncununda dilerim birgün başına gelsin gelsinki ne anlama geldiğini örensin bundan büyük beddua olurmu ben bukadar diyorum arkadaşlar kusura bakmayın .

praetorian arkadaşımızın kafasında kask olsa bile boynu kırılmış ne fayda

Son düzenleme:
bir ocak daha yıkıl'dı' acıtır içimizi yine duyduklarımız'' yeri mekanı cennet olsun

asm

Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun
Yakınlarına sabırlar diliyorum.

basiniz saolsun
..
merak ettim kafasini carptigi icin vefat ettigini yazmisiniz
kask yokmuydu?

Kask varmış tabiki zaten bilinçli bir motorcuydu kardeşimiz, asla kısa mesafe bile olsa gideceği yer kesinlikle kask'ını ve korumalarını giyer öle binerdi motoruna. Takdiri ilahi işte. Kamyonet sürücusu serhoş olduğu kanıtlanmış arabadaki bira şişeleride cabası. Görgü tanıklarına göre arkadan motorsiklete hızla çarpmış ve çarpma etkisiyle motorundan aşağı düşmüş,taktığı kask kafasından fırlamış hem asfalta vurmuş kafası hemde kamyonet lastiğinin altında kalmış ve bu aradada boynuda kırılmış. Off çok üzücü bir durum yaa...mekanı cennet olsun kardeşimin. :pale::pale:

Çok yazık. Yakınlarına sabırlar diliyorum. Kor gibi düştü acı sevdiklerinin yüreğine.

Allah rahmet eylesin hepimizin başı sağolsun yakınlarına sabırlar diliyorum

Başımız sağolsun.Geride bıraktıklarına sabır diliyorum.Mekanı cennet olur inşallah.
Kamyonetli caniyede bu dünyada gereken cezayı görmeyeceğine göre ilahi adaletin uygun göreceği cezayı diliyorum.

Allah rahmet eylesin başımız sağ olsun. Böyle haberler okudukça içim acıyor motordan ve ssevdasından soğuyorum resmen. Allah arkasında kalanlara sabır versin.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar