[İzmir MT] 18 Ocak Cuma "Rise da Hasta" Buluşması (Mekan Değişti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sercancığım,
Doğum günün kutlu olsun, mutlu ve umutlu yıllar dilerim...::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir kaç fotoğraf koyayım:

motosikletnetzmir200801wx8.jpg

motosikletnetzmir200801ue7.jpg

motosikletnetzmir200801cd8.jpg

ben evdeyım mıllet sağ salım herkese tesekkur ederım cok guzel bı gece ve guzel bı toplantıydı toplaştık kucaklastık:p:p:p:p:queen::queen::queen:

güzel bir buluşmaydı ama ben pek katılamadım sohpetlere,çok özür dilerim :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel geceydi...

Mekan sahiplerine ayrıca teşekkür ederim... Gösterdikleri ilgi ve alaka için... Ayrıca kutu kutu pastiller ve meyvalar için ayrıcanam teşekkür ederik...:rendeer::rendeer:

Tanıştığımıza çok memnun oldum Metin ve ismini değil nickini bildiğim serçedando.....:rendeer::rendeer:

Pazara görüşmek dileğiyle....

tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar... ben pek bir şey anlamadım ama umarım memnun kalmışsınızdır::utangac:.
ben hep buradayım... Murat abim gibi sizin de yolunuz her düştüğün de beklerim her zaman... teşekkür ederim :wiinkk:

ve en son derin bir sohbet ardından 01:15 itibariyle Marko abimi de uğurladıktan sonra ben de gidiyorum evime. ve diyorum ki: "ben de bir sigara içici olarak şu sigaranın zararları konusunu iyice bir düşünsek :silent: ve hatta daha sağlıklı bir gelecek için bırakmayı denesek..."

bu arada çirkin çocuk kulakların yeterince çınlamıştır sanırım :)
gittardando gelemedi... neyse artık her ne karıştırıyorsa o marmarislerde ::154:: ::147::

Güzel geceydi...
Mekan sahiplerine ayrıca teşekkür ederim... Gösterdikleri ilgi ve alaka için... Ayrıca kutu kutu pastiller ve meyvalar için ayrıcanam teşekkür ederik...:rendeer::rendeer:
Tanıştığımıza çok memnun oldum Metin ve ismini değil nickini bildiğim serçedando.....:rendeer::rendeer:

rica ederim abi ne demek... gönül daha çok şey yapmak isterdi. mesela beyaz önlüklü hemşireler getirebilmeyi falan ama elden ne gelir. Alp abi seni merak ediyorduk zaten biz de memnun olduk ayrıca... Metin için ayrıca bir önemin var zaten :queen::queen:
burada Funda benim ismim :)

hepinize iyi geceler :king:

Son düzenleme:
tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar... ben pek bir şey anlamadım ama umarım memnun kalmışsınızdır::utangac:.
ben hep buradayım... Murat abim gibi sizin de yolunuz her düştüğün de beklerim her zaman... teşekkür ederim :wiinkk:

ve en son derin bir sohbet ardından 01:15 itibariyle Marko abimi de uğurladıktan sonra ben de gidiyorum evime. ve diyorum ki: "ben de bir sigara içici olarak şu sigaranın zararları konusunu iyice bir düşünsek :silent: ve hatta daha sağlıklı bir gelecek için bırakmayı denesek..."

gittardando gelemedi... neyse artık her ne karıştırıyorsa o marmarislerde ::154:: ::147::

rica ederim abi ne demek... gönül daha çok şey yapmak isterdi. mesela beyaz önlüklü hemşireler getirebilmeyi falan ama elden ne gelir. Alp abi seni merak ediyorduk zaten biz de memnun olduk ayrıca... Metin için ayrıca bir önemin var zaten :queen::queen:
burada Funda benim ismim :)

tskr ederız ılgı ve alakanız ıcın gercekten cok sıcak kanlı bı karsılama ve geceydı sımdıden sonra yolum dustukce basınızı ağrıtıcam:cat::cat:

epey aradan sonra sizleri görmek bana iyi geldi arkadaşlar :):rendeer:

senı gormekte guzeldı abı...

haaaa bıude aklıma gelmısken senın su kucukluğunu hemde cok kucukluğunu gosteren t-shrot varya abı ondan bende ıstıyom bı sekılde ayarlayalım:pale::pale:

Son düzenleme:
Nice mutlu yıllara Çirkinçocuk kardeşim..:rendeer:

Yengeye selamlar :)

sagolasin kardesimmm, aleykum selam:) gonul isterdi ki orda hep beraber yol yaparak takilmak... bu arada bize cektigin o guzel filmler icin tekrardan esekurler kardesimm:)

kardeşim çayım demli olsun o zaman. istersen termosa koy getirde dökülmesin sağa sola.:queen:
Hakkatten unutmassam sana cok guzel cay cesitleri var onlardan getireyim:)
annemler cok begenmisti:)

Aslında haklısın bende sana 2 tane tekerlek takıp motor sahibi olmak istiyorum.

İsimde Uglychild Crx :bounce: :bounce:
ben sana bi takarsam Metinnnnnnn... neyse, peace:)

Sercancığım,
Doğum günün kutlu olsun, mutlu ve umutlu yıllar dilerim...::rendeer:
Marko abicim cok tesekur ederim.. ben de yavas yavas buyuyom sanki:) bu arada seni uzun zamandir goremiyodum fotograflardan bile gormek guzel oldu...

rica ederim abi ne demek... gönül daha çok şey yapmak isterdi. mesela beyaz önlüklü hemşireler getirebilmeyi falan ama elden ne gelir. Alp abi seni merak ediyorduk zaten biz de memnun olduk ayrıca... Metin için ayrıca bir önemin var zaten :queen::queen: burada Funda benim ismim :)

Metin icin ayrica bi onemi varmis alp tunay in:queen: tencere yuvarrrrrrrlanmisss, kapagini bulmus:queen::queen:

Evet funda yaaa, kulaklarim bayagi cinladi, O Metin varya o Metin.. neyse:)
Güzel geceydi...

Pazara görüşmek dileğiyle....

anaaaaa muhabeti kurmus bunlar yaaaaaaaaaaa, birbirlerini cekiyo bunlar zaten:mrgreen:

neyse sevgili arkadaslar, bildiginiz uzere suandan itibaren dogum gunum, ve bi kac saat sonra yola cikiyorum, pazar gecesine kadar isvicre taraflarinda olacagim:) ben de az once ogrendim:) ve internete giremeyecegim... ama p.tesi sali sizlerle biraz gezimizden fotograflar paylasirim... ve ben yokken arkamdan konusmayinnn sakinnn. ozellikle Alp tunay ve yandaslari(Metin)....

gorusmek uzere,:rendeer:

Bu kadacık mı foto yaww... Bu arada ugly yolun açık dogum günün kutlu olsun:wiinkk:

senı gormekte guzeldı abı...
haaaa bıude aklıma gelmısken senın su kucukluğunu hemde cok kucukluğunu gosteren t-shrot varya abı ondan bende ıstıyom bı sekılde ayarlayalım:pale::pale:

yaw o tişörtü aldığım arkadaş işyerini devretti
yeni alan personel aynı tarz tişört satışına devam ediyosa öğreneyim beraber gider alırız yada adresini yazarım :)

Ben mekanı çek beğendim. İlgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Yabancılık çekmedim :) Yolum oradan geçerse mutlaka uğrayacağım.

Sizlerle de vakit geçirmek keyifliydi. Daha fazla görüşmek dileğiyle :)

Bu arada Wallace, sabah 5 te sana uğrayacaktım ama vaz geçtim sonra.:queen:

Moderatör (forrap)
Güzel bir buluşma olmuş yine..
Teşekkürler fotolar için.
Aranızda olmak isterdim ama olamadım,üzgünüm.

Yarın gezide görüşürüz :cat:

Moderatör (forrap)
Vayy..Sende oradaydın demek :)
Bak şimdi gelemediğime daha da üzüldüm,cennetlik olma şansımı yitirdim iyi mi :p
(Bknz. "Yüzünü gören cennetlik" )

:):):) öle ben onun bunun gibi gezenti deilim ki geleyim her toplantıya. Hatta motorum olmasa bile bi motor bulup kendi bedenime biras küçük, atlayıp öle geleyim :queen:...

Bu arada yüzünü göremediğim arkadaşları da özledim yani :):rendeer:....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar