168.95.1.1
212.156.2.70
:bounce:
Bişi demedim boşverin :cherry:Neyse ben ufaktan kaçayım buradan:cherry:
arkadaşlar allah aşkına yaptığınız eleştirilere bakın...ters yönde yorum yapan arkadaşların çoğu youtube'deki o iğrenç videoları izlememiştir eminimki...hatta bunların kaldırılması için mail yoluyla binlerce başvuru yapıldı ama yine kaldırılmadı...yani adamlar bizi bir nevi tiye almadı...arkadaşın biri demişki sanki tr'de engellenince yurtdışında girilmiyomu...evet giriliyor ama tr'deki engellemenin youtube'nin tıklama sayısındaki azalışı ve maddi kaybını düşünebiliyomusunuz...işte o kafasını kuma gömüyor dediğiniz insanlar bunun peşinde...yani bir nevi ceza...bunu verende TC'da kurulu bir yerel mahkeme...bence en iyisini yaptılar sonlarına kadar destekliyorum...yakışan burdu zaten...adamlar resmen bizi aşşağılıyorlar,küçük görüyolar hakaret ediyolardı bu tavırlarıyla...birazcık kaybedecekleri euro'cuklar ve koca bir milletin tepkisi belki biraz akıllarını başlarına devşirmelerine sebep olur he ne dersiniz...???
Sağol ya ben de yazcam yazcam herkes bana saldırır diye yazamıyodum
İzlemeyin abicim, açın pikniktube izleyin bi süre.
You tube'a konan bir video 3 saat incelenip ondan sonra yayınlanıyor. Yani ben daha önce koydum biliyorum. Bu incelemede bu videolara izin veriyolarsa, daha önce yaşananlara rağmen hala izin veriyorlarsa, You tube yönetimi de o videoları hazırlayanlarla aynı kafadandır zaten. Valla beni hiç rahatsız etmiyor bu tarz videolar. Fakat Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri ülke adına bir karar alıyorsa da sonuna kadar desteklerim.
168.95.1.1
212.156.2.70
:bounce:
bu ayarların nasıl yapılması gerektıgınıde yazarsan cok sevınıcerm
ihtıyar hangı programı kullandın yazarmısın
bbaday benden 6 dakika sonra açmış![]()
ben otomatık kullanıyorum degıstırsem sorun cıkmaz dıme?